| | #1 (mesaj-linki) | |
| Mobiola WebCam v1.04.S60 - Cep Telefonunuzu WebCam Yapın Mobiola Webcam v1.04 Bluetooth için Benimde Çok Önceden Beri Aradığım Programın Full unu Sonunda Buldum. Ve Bunu Paylaşmak İstedim . İnşallah İşinize Yarar. Program Ne İşe Yarar: Cep Telefonunuzu bluetooth ile Telefonunuza Bağlar Ve telefonunuz Webcam Olur. Kurulum: Dosyanın İçinden Çıkacak Olan .exe Dosyasını Bilgisayarınıza Kurun .sis Dosyasını ise Telefonunuza Gönderin ve Kurun. Destekleyen Modeller : Nokia 3230 ve S60 Destekleyen Telefonlar.Ben 3230 Da denedim Çok Güzel Çalışıyor... İndirmek İçin RapidShare İçin, RapidShare: 1-Click Webhosting FileFront İçin, GSliyek.Mobiola.WebCam.v1k.rar - FileFront.com Dosya.cc İçin, Dosya.cc - Best File Hosting - Web Hosting Dosya Upload.Net için, DosyaUpload.Net Dosya Yükle Yukle Dosya Upload Free File Host - DosyaUpload.Net'e Hoşgeldiniz Dosya Boyutu : 2.25 MB (2,363,951 Bytes) Siteye Upload Yapamadım. Onun İçin Diğer Upload Sitelerine Attım. Artık Hangisinden İsterseniz İndirin.. Yorumlarınızı Bekliyorum... Not: Alıntı Değildir... | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Mobiola WebCam v1.04.S60 %100 Çalışıyor Cep Telefonunuz Web Cam Yap
tsk ler dostum ellerıne saglık
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Mobiola WebCam v1.04.S60 - Cep Telefonunuzu WebCam Yapın
n70de çalışırmı? cewbı bian ewwel atarsan sevinirm şmdiden teşkkrler
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
6630 da hata veriyor ve açmıyor varmı bir çözümü
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Mobiola WebCam v1.04.S60 - Cep Telefonunuzu WebCam Yapın | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
yafs bnde 3230 varda kurdm telede bilg.ede anlamadım com4 u secıorum telefona baqlanıo ama bilg.e goruntu gelmıo
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
Emeğin için Teşekkürler
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
Bluetooth ile bağlantı için COM6 yi seçin.
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Mobiola WebCam v1.04.S60 - Cep Telefonunuzu WebCam Yapın Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN WebCam Recorder | Tigin | Diğer MSN Messenger Programları | 121 | 1 Hafta Önce 18:54 |
| Webcam Sorunları | EnCoY | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 129 | 1 Hafta Önce 02:45 |
| Mobiola Webcam v1.04 OS9.1 (Usb - Bluetooth) | virtuecat | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 9 | 3 Hafta Önce 22:21 |
| Webcam | xxxDanieLxxx | Flash Oyunlar | 0 | 19-07-2007 13:51 |
| WebCam | Blue Blood | Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) | 0 | 21-02-2007 23:51 |