| | #1 (mesaj-linki) | |
| Sony Ericsson Z610 ve Samsung E250 için MSN Programı
sorduğum sorulara cevap vermediğiniz için kendime başlık açmayı layık görmüş bulunmaktayım kısacası sorunum yani beni başlık açmaya yönelten şey benim gerizekalı telefonum olan(bu ben değil) hakaret etmiş gibi olmasın sony ericsson z610i ve bir gerizekalı olan samsung e 250 (umarım bana darılmamışlardır fazlamı kırıcı oldummu ne) msn yüklemini ve ayarlarını bana resimli yada açık olarak anlatan bilgi bekliyorum çok acil (OH BE SÖLEDİİMM) | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ÇARESİZ KALDIM YARDIM EDİİNCepteMSN - Sıkça Sorulan Sorular | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ÇARESİZ KALDIM YARDIM EDİİN
DENEMEDİMMİ SANIYOSUN DEMEDİMMİ BEN ÇARESİZ KALDIM
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ÇARESİZ KALDIM YARDIM EDİİN | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ÇARESİZ KALDIM YARDIM EDİİN
anlaşıldı bana çözüm bulan yok napalım kader
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sony Ericsson Z610 ve Samsung E250 için MSN Programı
arkadaşlar mrb bir yerde cepte msn ile ilgili bir bilgi buldum ve sizlerle paylaşmak istedim bağlantı hatası olanlar için cepte msn yi tekrar kursunlar diorum eğer yine bağlantı hatası verir se telefonu kapatıp açsınlar inş. bir işinize yara bendenedim bi gelişme oldu ...
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
dosyum lutfen SONY ERICSSONA hakaret etme,tek sucu butun sitelerdeki programlarin nokiaya gore yapilmis olmasi.sana bir site tavsiye edecem herturlu programi bulabilirisn.Sony-Ericsson Z610i Applications :: Messengers | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
harikada kurabilsek
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
ya herşey güzel diyonda indiremedim msn pırogramını | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
link nerde yaa :s
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Sony Ericsson Z610 ve Samsung E250 için MSN Programı Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sony Ericsson Tema (Önizlemeli) | virtuecat | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 22 | 1 Hafta Önce 00:20 |
| Samsung E250 Ses Yükseltme | KENCISii | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 47 | 1 Hafta Önce 21:10 |
| Sony Ericsson k700i için tema var mı? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 18-09-2009 00:15 |
| Sony Ericsson 35 Games Pack | TuGBeRK16 | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 10 | 19-07-2009 20:11 |
| Sony Ericsson Theme All | mobi900 | Arşive Kaldırılan Konular | 6 | 23-04-2009 20:51 |