| | #1 (mesaj-linki) | |
| Türkçe Karakterli Fontlar Fontlar İçin [C_a_N_e_R]'e Teşekkürler. Kullanımı: Öncelikle "C:\System" klasörünün içine "Fonts" adında yeni bir klasör açın ve beğendiğiniz fontun *.gdr dosyasını bu "Fonts" klasörünün içine yapıştırın. Daha sonra telefonu kapatın ve açın. Telefon yeni fontunuz ile açılacaktır. Fontu Kaldırma: Herhangi bir dosya yöntecisiyle (FExplorer veya ProfiExplorer) C:\System içindeki "Fonts" klasörünün ismini değiştirin. Mesela "Fonsta" yapın ve klasörü silin. Eğer ismini değiştirmezseniz klasörü silemezsiniz. Sildikten sonra tekrar telefonu kapatın ve açın. Telefon orjinal fontuyla açılacaktır. FExplorer http://www.speedyshare.com/700417137.html Bütün Fontlar [B][I]S60 Telefonların Çoğunda: BAŞARILI Örn: 7610,6620,6630,6260,3230,6670,6680,6600 Classic Font (Türkçe) ![]() Comic Font (Türkçe): ![]() Cool Font (Türkçe): ![]() Digital Font (Türkçe): ![]() Digital 2 Font (Türkçe) ![]() Modern Font (Türkçe): ![]() West Font (Türkçe) ![]() ![]() Şifre: TuGBeRK16 Son Düzenleyen TuGBeRK16; 11-01-2008 @ 03:13. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkçe Karakterli Fontlar
Bu fontların P990İ ye uygun olanı varmı acaba arkadaşlar.
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkçe Karakterli Fontlar | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkçe Karakterli Fontlar w810i için olur mu acaba hocam ?!... ![]() selamlarımla.. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
fontlar kalkmıyor,ayrıca telefona reset atılmıyor bilgilerinize
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkçe Karakterli Fontlar Kalkmıyor deil kaldıramıyosun.sahsen kendim kullanıyorum bi sorun yok.telefon modelin ne? | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
ya Dostum Font Kullanımda Olduğu İÇin İsim Değiştirmeye İzin Vermiyor
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
|
![]() |
| Etiketler |
| fontlar, karakterli, türkçe |
Türkçe Karakterli Fontlar Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Türkçe Hotmail - Türkçe MSN - Hotmail Türkçe'leştirme - 250 MB - 2 GB | aorgun | Arşive Kaldırılan Konular | 32 | 23-06-2008 15:57 |
| Türkçe Rap Aşk Top 15 | onur35 | Haberler - Tanıtım | 18 | 30-10-2007 18:17 |
| Türkçe Dilbilgisi | Blue Blood | Türkçe Dil Bilgisi | 1 | 18-07-2007 23:43 |
| Windows Live Messenger Plus! Türkçe Dil Desteği (Türkçe Yama) | ekaraot | Arşive Kaldırılan Konular | 134 | 17-05-2007 13:09 |
| Avi2Dvd (Türkçe) | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 24-10-2006 14:43 |