| | #1 (mesaj-linki) | |
| Naruto Shippuuden (Anime Dizi)Naruto Shippuuden(Rüzgâr Günlükleri) ![]() Yıl: 2007 Bölüm: 84 + Tür: Aksiyon, Macera, Drama, Dövüş Rüzgar Günlükleri adıyla Naruto'nun mangasıyla aynı konuları işlemektedir.Naruto'nun çakrası rüzgar tipli çakra olduğundan bu isim verilmiştir. Naruto nun 135. bölümünden sonrasını anlatmaktadır. Sauke ile şelalede yatığı dövüşü kaybeden Naruto daha da güçlenip Sasuke yi tekrar köye getirmek istemektedir.Bunun içinde 2 yıl Jiraiya tarafından eğitim görmek için köyden ayrılmıştır.Bu süre içinde Sakura'da 5. Hokage tarafından medical jutsu eğitimini tamamlamıştır.Bu iki yıllık eğitim sonunda köye dönüşüyle birlikte bu iki öğrencinin önce eğitim bitirme sınavına katılıp onu geçmesi gerekmektedir.Daha sonra sıra Sasuke'yi geri getirmeye gelecektir.Ayrıca Naruto ve Sakura ya yeni takım arkadaşı olarak Sai adında ücüncü bir ninja verilir. Bütün bunlar olurken Akatsuki nin başka planları vardır.Narutonun içinde mühürli olan Kyuubi yi ele geçirmeleri gerekmektedir.Naruto Sasuke yi geri getirmek için güçlenmek isterken Etrafındaki herkes te farkettirmeden Naruto yu korumaya çalışmaktadır. ![]() Shippuuden in ilk bölümü izlenmeye değer.Çok güzel bi kurgu yapmışlar.İlk Başlangıç sahnesini görüp anlayabilmek için izleyicinin 50 bölüm beklemesi gerekiyor ama olsun. ![]() | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Naruto Shippuuden (Anime Dizi) Naruto anime serisinin ikinci bölümüdür. Naruto Uzumaki , Sasuke Uchiha'nin gidişinin ardından ustası Jiraiya ( Sapık sennin ) ile iki buçuk yıllık bir eğitime gider. Naruto: Shippuuden, Naruto'nun iki buçuk yılllık yokluğunun ardından döünüşü ile başlayan maceralarını anlatır. Naruto büyümüştür ve eski sakarlıklarından arınmıştır. İçine hapsedilen dokuz kuyruklu şeytan tilkiyi (Kyūbi) artık daha iyi yönetebilir olmuştur. Sakura Haruno ( gıcık kız gıcık gıcık gıcııııııııkkk ) ile daha iyi anlaşır; hatta onu yönlendirebilir hale gelmiştir. Serinin ilk bölümü olan "Eve Dönüş" ile başlayan yapım 15 Şubat 2007'de Japonya'da gösterime girdi. Sasukenin Kaçma Konoha'dan amacına ( abisini öldürmek ) ulaştığını Ustası OrochiMAru'nun eğitimini Çok dikkatlice aldığını daha iyi anlıyoruz.. ( Naruto'nun KerametLi dayapını yemesine ragmen Israrla köyden cıktı .. ne inatcı cocuk ama .. ) SüprizLerLe doLu bir Anime.. mutLaka izLenmeli ![]() ![]() ![]() ![]() Son Düzenleyen KisukE UraharA; 24-04-2009 @ 19:48. Sebep: Sayfa Düzeni | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Naruto Shippuuden (Anime Dizi)
sorun türkçe alt yazılı bulmak şu an 113. bölümü seyrettim ... download yapıp arşivlemek isterim aslında ama alt yazılı olsa adres biraz acemilik var ..
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Naruto Shippuuden (Anime Dizi)
Birçok anime izledim.izlediğim animeler arasında en ii kuguya ve devamlılığa sahip animelerden biri diyebilirim. Her cuma sabahı yeni bölümü nette bulabilirsiniz.En fazla 2-3 gün içinde de alt yazısı bulunuyor.Alt yazı için uğraşan bütün arkdaşlara teşekkürler. Türkçe Altyazı » Dizi, Film, Sinema, DivX Altyazı Sitesi alt yazı bulmakta zorlanan lar için bi link. isteyen bakabilir... Ben naruto ve naruto shippudenin bütün bölümleri ve filmleri ile avi formatında arşivledim.. Bütün anime severlere tavsiye ederim...
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| naruto shippuuden anime, |
Naruto Shippuuden (Anime Dizi) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Naruto (Naruto Kimdir? - Naruto Hakkında) | KisukE UraharA | Süper Kahramanlar | 4 | 29-09-2009 15:51 |
| Bleach (Anime Dizi) | KisukE UraharA | Çizgi Film - Anime Dizi | 8 | 29-08-2009 03:06 |
| Naruto (Anime Dizi) | KiTiaRa | Çizgi Film - Anime Dizi | 0 | 15-11-2008 16:11 |
| Air (Anime Dizi) | KisukE UraharA | Çizgi Film - Anime Dizi | 0 | 01-11-2008 11:54 |
| Bokurano (Anime Dizi) | KisukE UraharA | Çizgi Film - Anime Dizi | 2 | 17-05-2008 16:12 |