| | #1 (mesaj-linki) | |
| Gökteki Kale / Tenkuu no Shiro Laputa (Anime Film) Gökteki Kale / Tenkuu no Shiro Laputa / Laputa: Castle in the Sky MsXLabs.org Yayın Tarihi : 1986 Sheeta isimli küçük bir kız, uçan bir gemide askerler tarafından esir tutulmuşken, gemi korsanların saldırısına uğrar. Sheeta bu fırsattan yararlanarak kaçmaya kalkar ancak gemiden aşağı düşer. Boynundaki sihirli taş onun hayatını kurtarır ve Pazu adında küçük bir çocuğun kollarına usul bir iniş yapar. Askerler ve korsanlar arasında sıkışıp kalan bu ikili birlikte pek çok maceraya atılacaktır. En önemlisi de Sheeta 'nın boynundaki kolye, Laputa adındaki gizemli uçan bir adanın yerini göstermektedir. Kaynak : Anime Türkiye | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
|
oo arkadaşım çok teşekkür ederim.bu animeyi kaç kez izledim ama hala ço beğeniyorum ve herkesin izlemesini tavsiye ederim.yaşım 15 ancak gerçekten yaş hiç önemli değil.bir de filmin uploadı olsaydı ço sevinecektim. eline sağlıok arkadaşım teşekkürler | |
|
![]() |
| Etiketler |
| anime, film, gökteki, kale, laputa, shiro, tenkuu | gokteki kale, gokteki kale cizgi filmi, gokteki kale filmi, ucan kale cizgi film, |
Gökteki Kale / Tenkuu no Shiro Laputa (Anime Film) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Anime Film İncelemeleri | Blue Blood | Anime Sanatı | 17 | 24-05-2009 18:45 |
| Magnetic UFO (Anime Film) | Gabriella | Çizgi Film - Anime Dizi | 1 | 04-04-2009 13:55 |
| Birth (Anime Film) | B.L.A.C.K | Çizgi Film - Anime Dizi | 0 | 15-11-2008 13:05 |
| Yürüyen Şato / Howl No Ugoku Shiro (Anime Film) | KisukE UraharA | Çizgi Film - Anime Dizi | 1 | 11-10-2008 19:42 |
| Metropolis (Anime Film) | Gabriella | Çizgi Film - Anime Dizi | 0 | 11-10-2008 19:23 |