| | #1 (mesaj-linki) | |
| Powerpuff Girls (Anime Dizi) Powerpuff Girls MsXLabs.org ![]() Powerpuff Girls Emmy Ödüllü Amerikan animasyon televizyon dizisi. Cartoon Network kanalında yayınlanır. Yapımcısı Craig McCracken'dır. Dizi, genel olarak süper güçlere sahip olan üç kız çocuğunun maceralarını anlatır. Hikaye Şeker, baharat ve iyi olan her şey. Bunlar Profesör Utoium'un üç küçük kız yaratmada kullandığı malzemeler. Fakat Profesör Utonium, yanlışlıkla malzemelerine bir madde daha kattı.o da Kimyasal X. Böylelikle Powerpuff Girls doğdu. ![]() Karakterler
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Powerpuff Girls (Anime Dizi)
Cadılar bayramından fırlama havuç kafalı balkabağı mı ??? Bunu yazanı merak ediyorum... Gerçi ben de pek sevmezdim kırmızılı olanlarını. Maviliyi daha çok severdim | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Powerpuff Girls (Anime Dizi)![]() | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Powerpuff Girls (Anime Dizi)![]() ![]() ![]() Son Düzenleyen EVEnSTAR; 04-06-2009 @ 10:08. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Powerpuff Girls (Anime Dizi)![]() ![]() Son Düzenleyen EVEnSTAR; 26-06-2009 @ 01:53. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
![]() |
| Etiketler |
| anime, dizi, girls, powerpuff |
Powerpuff Girls (Anime Dizi) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Demashitaa! Powerpuff Girls Z (Anime Dizi) | KisukE UraharA | Çizgi Film - Anime Dizi | 3 | 29-05-2009 18:31 |
| Anime Girls -4- [Arşiv] | KisukE UraharA | Anime Sanatı | 2241 | 15-05-2009 20:20 |
| Anime Girls -3- [Arşiv] | Morrigan | Anime Sanatı | 2001 | 04-04-2008 20:32 |
| Anime Girls -2- [Arşiv] | Morrigan | Anime Sanatı | 710 | 20-09-2006 07:43 |
| Anime Girls -1- [Arşiv] | Morrigan | Anime Sanatı | 2506 | 24-06-2006 19:49 |