| | #91 (mesaj-linki) |
Cvp: Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger)
ya bunu turce yamasını yapsanız rıca edıom
| |
|
| | #92 (mesaj-linki) |
Cvp: Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger) | |
|
| | #93 (mesaj-linki) |
YÜKLE
| |
|
| | #94 (mesaj-linki) |
messenger 9.0 icin de coklu oturum acma lazim bana..ama burdakini indirdigimde olmuyor..acmiyor yani onunla...lutfen yardim edermisiniz...
| |
|
| | #95 (mesaj-linki) | |
Cvp: Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger) Alıntı:
Windows Live Messenger 9.0 (Beta) için A-Patch Verilmiş olan küçük yama programı değil de bununla da çoklu oturum desteği sağlayabilirsiniz. | ||
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| live messenger 9,0 türkçe olmuyor, messpatch anlatım, messpatch anlatımı, msn 9 messpatch, msn 9 türkçe olmuyo, msn 9.0 beta türkçe olmuyor, msn pach, msn patch 9.0 anlatım, windows live 9.0 turkcelestırme anlatımı, windows live msn 7,9, |
Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 113 | 1 Gün Önce 13:01 |
| Windows Live Messenger 8.5 için Mess Patch | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 69 | 5 Gün Önce 23:01 |
| Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 9 | 6 Gün Önce 23:23 |
| Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 151 | 3 Hafta Önce 19:57 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3874 | 09-09-2008 21:13 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||