| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger)
Yamayıda Kurdum Ama yinede hata veriyor live msn yi çalıştıramıyorum önceki msn 7.5, işletim sistem xp pro | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |||||
http://www.msxlabs.org/forum/msn-tek...dll#post138861 | |||||
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
yaa arkadaşlar yama indirme linkleri nerde sadece soru dolusunuz sayenizde çoklu oturum açma yamalarını bulamıyorum.sinir oldum ![]() ![]() | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |||||
Windows Live Messenger Coklu Oturum Acma Yamasi | |||||
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
Arkadaşlar, mess patch ile aşağıdaki resimde gösterdiğim yeri kaldırabilirmiyiz ben baktım ama bulamadım. Windows Live Messenger 8.0.0792.00 sürümünü kullanıyorum. Şimdiden teşekkürler... | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
Windows Live Messenger uyumlu Mess Patch, Windows Live Messenger'ın bu tarih itibariyle en son sürümü olan 8.0.0812.00 sürümüne uyumlu sürümüyle güncellenmiştir.
| |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
|
ben yamayıda indirdim hepsi gayet normal yüklendi fakat msnimde hiçbir değişikli olmadı acaba benim msn zaten yamalı olabilirmi bunu nasıl anlıyacaz yamalı ile yamasız resim farklarını görebilirmiyim benim sorumun cevabı değil bu zaten vardı msndeki çoklu ortamı nasıl açacam Son Düzenleyen Blue Blood; 27-08-2006 @ 17:51. | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |||||
http://www.msxlabs.org/forum/coklu-o...ma-yamasi.html Yamayı uyguladıktan sonra Messenger kısayoluna kaç kez tıklarsanız o kadar yeni Messenger işlemi başlar. | |||||
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger) Windows Live Messenger için Mess Patch'in yeni sürümü; messpatch-g4-80812 Sorunsuz çalışması için WLM'nizin versiyonundan emin olun, Windows Live Messenger Version 8.0 (Build 8.0.0812.00) | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
türkce yaması yokmu bunun arkadaşlar
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 225 | 3 Gün Önce 22:20 |
| Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 175 | 27-09-2009 13:32 |
| Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 28-05-2009 14:25 |
| Windows Live Messenger 8.5 için Mess Patch | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 71 | 12-02-2009 17:03 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3874 | 09-09-2008 21:13 |