Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Çoklu Oturum Açma ve Yamalar
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 21-06-2006   #6 (mesaj-linki)
Mess Patch, Çoklu Oturum, Çoklu Oturum Açma, Msn Çoklu Oturum

Alıntı:
PuLL adlı kullanıcıdan alıntı
Herşey Oluyor Ama Yandaki Reklamlar Kalkmıyor Yardımcı Olursanız Sevinirim...
Windows Live Messenger > Araçlar > Seçenekler > Sekmeler > Sekmeleri Gizle

Alıntı:
Screamnight adlı kullanıcıdan alıntı
ya arkadaşlar biri yardımcı olsun lütfen bunun Plus ı hangisi
Windows Live Messenger uyumlu Messenger Plus Live! için birkaç gün daha beklemeniz gerekiyor.

Son Düzenleyen Morrigan; 08-02-2007 @ 09:05.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 25-06-2006   #7 (mesaj-linki)

Alıntı:
anticohia adlı kullanıcıdan alıntı
arkadasım paylasımların ıcın cok tesekkurşer ama benım aklıma takılan bı sey sımdı sıtedekı messenger livın son sürümünü indirdim ana sayfada vermıs oldugun tum yamalarıda ındırmemız gerekıyomu + bıde mess patch ile a-patch arasında ne fark var acıklamalarına baktımda sanırım ıkısıde aynı ısı goruyo bıde her ıkıs yamadada coklu ortam acmayı etkın kılmamız soylemıs bunu yaptıktan sonra o zaman coklu ortam acma yamasına gerek kalmıyo sanırm paylasımların ıcın cok tesekkurler yamalarıda ındırdım ama kesın emın olmadan kurmak ıstemedım
Yamalar tamamen opsiyonel. A-Patch ve Mess Patch aynı işlevleri görüyor. A-Patch ya da Mess Patch kullanarak çoklu oturum açma özelliğini aktif ettiyseniz, çoklu oturum açma yamasını uygulamanıza gerek yok.

Son Düzenleyen Morrigan; 08-02-2007 @ 09:03.
Eski 26-06-2006   #8 (mesaj-linki)

inndirdim Ve Çalıştırdım Ama İleti Tuşuna Basınca "Bu Eski Sürümüdür Yenisini Yüklemek istermsiniz" diyor evt deyince Bi sayfaya yönlendiriyor burdada SAyfa Görüntülenemiyor.

Hayır Dersekte Programı Kapatıyor..

Daah Güncel Bir Sürümü Varmı ?

Teşekürler NautralizeR

Son Düzenleyen Morrigan; 08-02-2007 @ 09:02.
Eski 06-07-2006   #9 (mesaj-linki)
Cvp: Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger)

Alıntı:
Deryam81 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bununda türkcesi yokmu acaba ingilizce bilmiyorumki yardimci olursaniz sevinirim .....
Mess Patch bir kez daha güncellendi ve Türkçe dil desteği de var, tekrar indirin. (Windows Live Messenger için olan sürümünü)

Ayrıca herkesin sorduğu ve normalde Windows Live Messenger'da olmayan bir özelliğe bu yama kullanılarak sahip olunabiliyor.

Kişi listenizdeki kişiler listelenirken, yeşil messenger sembolü yerine onların küçük görüntü resimlerini görebilirsiniz.

Bunu yapmak için yamayı çalıştırın.

Messenger'ı yama yapmak > İleri > Ana Pencere Seçenekleri > Normal görünümde küçük görüntü resimleri göster > Uygula

(Türkçe çeviri biraz vasat)

Aşağıdaki resimde gösterilen şekilde bir değişiklik gerçekleştiriliyor:
Snap1.png
Eski 06-07-2006   #10 (mesaj-linki)
Cvp: Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger)

Alıntı:
M@triX adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Msn live msn de soldaki reklamları kaldıramıyorum bu yamayla
Windows Live Messenger (MSN Messenger) > Araçlar > Seçenekler > Sekmeler > Sekmeleri gizle
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
7.messenger türkce, mess patch türkçe, messenger live 7, msn live 7, msn live coklu ortam, msn live çoklu ortam, windows live 7.0, windows live messenger çoklu ortam açma, wlm patch, çoklu ortam msn,
Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri BrookLyn MSN Teknik Destek/Bilgiler 183 5 Gün Önce 00:50
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 19:40
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 06:43Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13196802 saniyede (64.85% PHP - 35.15% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR