| | #96 (mesaj-linki) |
Cvp: Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger)
nerde link
| |
|
| | #97 (mesaj-linki) |
EMEĞİNİZE SAĞLIK SÜPER BİR PAYLAŞIM SAOLUN
| |
|
| | #98 (mesaj-linki) |
Cvp: Mess Patch, Çoklu Oturum, Çoklu Oturum Açma, Msn Çoklu Oturum
Yüklerken ;; Mess Patch was not able to locate an installation of Messenger. Please install Mesenger properly and try again. Diye bir uyarı yazısı alıyorum.. Bu arada vista ve messenger 8.5 kullanıyorum bundan ötürümü acaba uyarı alıyorum? | |
|
| | #99 (mesaj-linki) |
ewt 8.5 kullandıgım için uyarı alıyormusum çözdüm 8.1 için olanı almışım ondan mış. biraz kurcalayınca çözülüoo hersey acele karar verip yardım istemeden önce biraz daha araştırmacı olmak lazım mış ) kendi kendime bunu da ögrendim )))) yine kendi kendime msj yazıp cevaplıoom delimiyim neyim ))))))))
| |
|
| | #100 (mesaj-linki) |
freehand di türkçe yama sını istiyorum
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| how to install live?, install mesenger, install messenger, install messenger çoklu yama, install msn messenger, intall messenger, messenger instal, msn install, msn ınstall çoklu oturum, ınstall mesenger, |
Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri | BrookLyn | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 184 | 14 Saat Önce 01:19 |
| (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 11-11-2006 22:59 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 19:40 |
| Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 118 | 20-06-2006 12:30 |
| MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 15-02-2006 14:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||