| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger)
çoklu oturum nasıl açılıyo | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |||||||||
![]() ![]()
![]() | |||||||||
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
teşekkürler eline sağlık
| |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
ayni sorun bende de var.. eski surum diyor. guncel bi surumu varsa paylasirsaniz sevinirim.
| |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
dil seçeneğini tr olarak değiştirdim, seçeneklerimi ayarladım yükle dedim kaydet dedim ne dediysem çalıştırmayı başaramadım. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
| |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
Mess Patch Windows Live Messenger uyumlu sürümü, Windows Live Messenger Beta 8.1.0106 ile uyumlu olan Mess Patch 8.1.0106 - Generation 5'e güncellenmiştir. İlk mesajdan indirebilirsiniz.
| |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
| Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger) Merhabalar, WLM(windows Live messenger) Mess Patch yamasını uygulama yönergeleri vede bazı kücük ayrıntıları ile anlatılmıstır. Nasıl Kurulucağı Fonksiyon özellikleri ve çoklu oturum polygamysi'nin nasıl uygulanacağını Flash anlatımımızda inceleyebilirsiniz. İşinize Yarıyacağı ümidi iLe.. saygılar. Son Düzenleyen Blue Blood; 18-11-2006 @ 19:01. Sebep: sayfa düzeni | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar ben wlm yi sıfrdan kurduğumda media player 10 da şarkı dinlediğimde şarkı ismi - şarkıcı şeklinde gösteriyordu. daha sonra bu mess patch deki şarkı ismi - şarkıcı değiştiri işaretleyip uyguladım ama yine şarkı ismi - şarkıcı çıkıyor. yardım ederseniz sevinirim. not: wlm sürümü 8.0.0812.00 | |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger)![]() bu da sorunumun resmi daha önceki msn sürümlerinde yapmıyordu (7.5 falan) | |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger) TurkcePaylas.Com: messpatch-g5-81106.exe \0ndiriliyor windows live messenger 8.1.0106 için buu neutralizer in verdii bende çalışmıyor.... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 225 | 3 Gün Önce 22:20 |
| Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 175 | 27-09-2009 13:32 |
| Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 28-05-2009 14:25 |
| Windows Live Messenger 8.5 için Mess Patch | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 71 | 12-02-2009 17:03 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3874 | 09-09-2008 21:13 |