| | #61 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger) | |
|
| | #62 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger)Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch Program resimli anlatımlarla gösteriyor değişiklikleri, sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. | |
|
| | #63 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger)
bendeki 8.1 ama bu verdiğin link 8.5 in galiba!
| |
|
| | #64 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #65 (mesaj-linki) | |
abi bunu indirdimde çoklu msn seceneği yokki nasıl çoklu msn açıcam
| |
|
| | #66 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger) | |
|
| | #67 (mesaj-linki) | |
super bir program emege saygi | |
|
| | #68 (mesaj-linki) | |
slm arkadaşlar ben yeniyim. benim bi sorum var bana yardım edecek biri varmı aranızda. ben pc konusunda biraz acemiyim. ve mess pacht indirdim. msn,i kapatıp çıkış diyorum. msn.min birini mess patch çalıştırıp ordan açıyoru. mess patch ikinci defa çalıştırıp diğer msn adresimi açıyorum ve o zaman ilk açtıgım msn,em direkmen kapanıyor. ben msn adresimin ikisini bir nasıl açarım bana yardımcı olacak birisi varmı. veya msn,im birini açtıgım zaman ikinci msn,mi açtıgımda birinci neden kapanıyor. bu arada msn,em live messenger 8.1 sürümü. yardımlarınız için tşk ederim. | |
|
| | #69 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger)Çoklu oturum açmanın mantığı; Messenger kısayoluna kaç kez tıklarsanız, size o kadar yeni Messenger işleminin başlatılmasına olanak tanıması. Yeni başlayan Messenger'da sağ tıklayıp oturum açmayı iptal et'i seçin ve başka bir hesap kullanarak oturum açın. | |
|
| | #70 (mesaj-linki) | |
paylasım için teşekkürler...
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 225 | 4 Gün Önce 22:20 |
| Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 175 | 27-09-2009 13:32 |
| Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 28-05-2009 14:25 |
| Windows Live Messenger 8.5 için Mess Patch | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 71 | 12-02-2009 17:03 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3874 | 09-09-2008 21:13 |