| | #81 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger) benim sürüm 8.5.1302.1018 acaba dediklerinizi uygulamam gerekirmi | |
|
| | #82 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger) Merhaba arkadaşlar. Bu eklentiyi kurmak istediğimde şu hata ile karşılaşıyorum; ![]() Sorun nedir acaba? Yardımcı olursanız sevinirim. | |
|
| | #83 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger)
Windows Live Messenger'ın son sürümünü indirip yeniden kurun ve yamayı tekrar uygulamayı deneyin. Bu işlemi gerçekleştirmeniz de sorunu giderebilir: Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Program Ekle veya Kaldır > Windows Live Messenger > Destek için burayı tıklayın. > Onar | |||||
|
| | #84 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger)![]() ![]() emeğinize yüreğinize sağlık canlar çalışmalarınızda başarılar(tşkrlr)
| |
|
| | #85 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger) msn 7.5'in çalışması için sizin önerdiğiniz crackten dolayı patchi yapamıyorum bu 7.5 için geçerlidir sizin sürümünüz 8.1 diyor yardım lütfen
| |
|
| | #86 (mesaj-linki) | |
ya ben live varda ama saat ayarları yapamıyorum saat ayarlarına tıklıyorum orda siz bu yetkiye sahip deilsiniz diyor ney yapmalıyom yardım pls?????
| |
|
| | #87 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Mess Patch, Çoklu Oturum, Çoklu Oturum Açma, Msn Çoklu Oturum
cok iyi kardesım eywallah emege saygı ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #88 (mesaj-linki) | |
ya tırkce denılmış ama deıl
| |
|
| | #89 (mesaj-linki) | |
ya msnm cok yawslattı bu
| |
|
| | #90 (mesaj-linki) | |||||||||
Mess Patch i uyguladığınız zaman seçim yapılan liste bölümünden (reklamları ve bazı bölümleri kapatmak için yapılan ayarların olduğu yer) en üstte yer alan yerdeki yedek oluşturma kutucuklarını kapatın. Messenger ilk açılacağı zaman bu yedekleri kullanarak açtığı için zorlanma olabilir | |||||||||
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 225 | 4 Gün Önce 22:20 |
| Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 175 | 27-09-2009 13:32 |
| Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 28-05-2009 14:25 |
| Windows Live Messenger 8.5 için Mess Patch | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 71 | 12-02-2009 17:03 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3874 | 09-09-2008 21:13 |