| | #91 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 İçin Yamasız Çoklu Oturum Açma Yöntemi
süper kolaylık kayıt defteri eklentisini indir cift tıkla bu kadar eline saglık
| |
|
| | #92 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 İçin Yamasız Çoklu Oturum Açma Yöntemi | |
|
| | #93 (mesaj-linki) | |
Saol Kardes allah rep versin ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #94 (mesaj-linki) | |
ya banada yardımcı olun yeni sürüm yüklemem gerekio yüklüyorum ama açılmo lütfen acil yardımmmm
| |
|
| | #95 (mesaj-linki) | |
Merhaba değerli msxlabs üyeleri, Registry ayarlarıyla uğraşmadan tek tıklamayla windows Live Messenger çoklu oturumu aktif edebilirsiniz. Bunu sizlere bildirmek isterim: ![]() Virüs Tarama Sonucu (Kaspersky): TEMİZ ![]() İNDİR (~840 KB) İyi msnler dilerim. Yesilcimen.com Yöneticisi | |
|
| | #96 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #97 (mesaj-linki) | |
dasmcı arkadaşlara kolaylık mahiyetinde kodları açık bıraktım. Sıkıştırma yapmadım. Hiç bilmeyen arkadaşlarımız için programı indirip açma süresi ile registry açma, ayarlama süresini karşılaştığımızda hem zaman hem kolaylık açısından daha faydalı olduğunu düşünüyorum. Bahsettiğiniz program/eklenti windows 98, me, 2000,2003,2008 (Vista testi yaparsanız lütfen sonucu yorum olarak bırakın) ile uyumlu mu bilemiyorum. Dileyen istediğini indirebilsin. Bir çeşit de bu olsun.
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| 2009, açma, Çoklu, oturum, wlm, yamasız, İçin, yöntemi |
WLM 2009 İçin Yamasız Çoklu Oturum Açma Yöntemi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 13 | 2 Gün Önce 20:39 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 521 | 5 Gün Önce 11:08 |
| Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) | KANIDELi | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 171 | 1 Hafta Önce 23:53 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 181 | 2 Hafta Önce 11:04 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 | Morrigan | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 8 | 19-06-2006 21:19 |