WLM 2009 İçin Yamasız Çoklu Oturum Açma Yöntemi Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Çoklu Oturum Açma ve Yamalar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 02-10-2009   #91 (mesaj-linki)
Cvp: WLM 2009 İçin Yamasız Çoklu Oturum Açma Yöntemi

süper kolaylık kayıt defteri eklentisini indir cift tıkla bu kadar eline saglık
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 4 Hafta Önce   #92 (mesaj-linki)

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Regedit'i yani Kayıt Defteri Düzenleyicisini açabiliyorsanız kendiniz ekleyebilirsiniz. Bende de Windows 7 yok ve şimdiye kadar kimse de cevap vermediği için bunu artık kendiniz çözüp kayıt defterindeki yolu buraya yazmalısınız ki başkaları da yararlansın.

Temel fikir olarak bu ayar Windows Live Messenger'ın yüklendiği dizin gibi bilgileri içeren bir girdi altına eklenecek. O yüzden kayıt defterinde "Windows Live" gibi bir öbeği arattırıp Messenger'la ilgili girdinin nerede olduğunu bulabilirsiniz. Bulunca da altında MultipleInstances değerini ilk mesajda belirtildiği gibi girersiniz.

Muhtemelen yine çalışmayacak ama bir de WinLogo+R tuş birleşimini deneyin. O da açmazsa Donatılardan Komut İstemi'nden açmaya çalışın.
windows 7 de çalıştır yerine görev yönetisinin altındaki yeni görev bölümünde yapabilirsiniz ben ordan yaptım şu anda oldu
Eski 3 Hafta Önce   #93 (mesaj-linki)

Saol Kardes allah rep versin
Eski 2 Hafta Önce   #94 (mesaj-linki)
Misafir

ya banada yardımcı olun yeni sürüm yüklemem gerekio yüklüyorum ama açılmo lütfen acil yardımmmm
Eski 2 Hafta Önce   #95 (mesaj-linki)

Merhaba değerli msxlabs üyeleri,
Registry ayarlarıyla uğraşmadan tek tıklamayla windows Live Messenger çoklu oturumu aktif edebilirsiniz. Bunu sizlere bildirmek isterim:

Virüs Tarama Sonucu (Kaspersky): TEMİZ

İNDİR (~840 KB)

İyi msnler dilerim.
Yesilcimen.com Yöneticisi
Eski 2 Hafta Önce   #96 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

Yesilcimen adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Merhaba değerli msxlabs üyeleri,
Registry ayarlarıyla uğraşmadan tek tıklamayla windows Live Messenger çoklu oturumu aktif edebilirsiniz. Bunu sizlere bildirmek isterim:

Virüs Tarama Sonucu (Kaspersky): TEMİZ

İNDİR (~840 KB)

İyi msnler dilerim.
Yesilcimen.com Yöneticisi
Güzel tasarım ama şu kadarcık dosyayla hallolabilen bir şey için dosya boyutu biraz büyük değil mi?
Eski 2 Hafta Önce   #97 (mesaj-linki)

dasmcı arkadaşlara kolaylık mahiyetinde kodları açık bıraktım. Sıkıştırma yapmadım. Hiç bilmeyen arkadaşlarımız için programı indirip açma süresi ile registry açma, ayarlama süresini karşılaştığımızda hem zaman hem kolaylık açısından daha faydalı olduğunu düşünüyorum. Bahsettiğiniz program/eklenti windows 98, me, 2000,2003,2008 (Vista testi yaparsanız lütfen sonucu yorum olarak bırakın) ile uyumlu mu bilemiyorum. Dileyen istediğini indirebilsin. Bir çeşit de bu olsun.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
2009, açma, Çoklu, oturum, wlm, yamasız, İçin, yöntemi
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
WLM 2009 İçin Yamasız Çoklu Oturum Açma Yöntemi Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? Ziyaretçi Soru-Cevap 13 2 Gün Önce 20:39
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 521 5 Gün Önce 11:08
Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) KANIDELi Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 171 1 Hafta Önce 23:53
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 181 2 Hafta Önce 11:04
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 Morrigan Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 8 19-06-2006 21:19