| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 İçin Yamasız Çoklu Oturum Açma Yöntemi
arkadaşım bunu yapınca hem msn belli bi süre sonra kapanıyo hata veriyo hemde nette ağırlaşma oluyo google gibi sayfaları açmıyo
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
emeğine sağlık
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| WLM 2009 Çoklu Sohbet Açmak
merhabalar yenı wlm 9u slm msn plus un yeni surumu ıle kullandıgımda bır kac ozellık ortadan kalkıyor. coklu sohbetı devreye koydugumda artık gelen farklı ıletılerden ne ses nede gorsel olarak uyarı alıyorum. aceba wlm 9u msn plus u kullanmadan nasıl coklu sohbet acabılırım bır yontemı varmı aceba. cevap beklıyorum arkadaslar
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| Cvp: wlm 9 için coklu sohbet nasıl acılır? WLM 2009 İçin Yamasız Çoklu Oturum Açma Yöntemi | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
daha kolay bir yöntem yok mu | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 İçin Yamasız Çoklu Oturum Açma Yöntemi | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
Üstte Alıntığı yaptığım işlemi yani msn 9 da registde değişiklik yapıp çoklu oturum açmak istiyorum fakat register e girince windows live klasörünün içinde messenger klasörü olmadığı için bu dword ekliyemiyorum multipelinstansec değerini giremiyorum haliyle..! Ayrıca ben vista 64x kullanıyorum eğer farklı ise diye belirtiyorum..! bu konuda ne yapabilirim???
| |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 İçin Yamasız Çoklu Oturum Açma Yöntemi Ya Arkadaşlar Herkezde Oluyorda Bu Bende Neden Olmuyor içinizde vista 64 bit kullanıpta bu uygulamayı başarıyla çalıştırabilen varsa banada yardımcı olsun Benim Kayıt Defterinde Bu değişiklik yapılınca dahi çoklu oturum açamıyorum??????? ![]() | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 İçin Yamasız Çoklu Oturum Açma Yöntemi | |
|
![]() |
| Etiketler |
| 2009, açma, Çoklu, oturum, wlm, yamasız, İçin, yöntemi |
| wlm 2009 coklu, |
WLM 2009 İçin Yamasız Çoklu Oturum Açma Yöntemi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 13 | 2 Gün Önce 20:39 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 521 | 6 Gün Önce 11:08 |
| Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) | KANIDELi | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 171 | 1 Hafta Önce 23:53 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 181 | 3 Hafta Önce 11:04 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 | Morrigan | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 8 | 19-06-2006 21:19 |