WLM 2009 İçin Yamasız Çoklu Oturum Açma Yöntemi Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Çoklu Oturum Açma ve Yamalar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 07-01-2009   #11 (mesaj-linki)
Cvp: WLM 2009 İçin Yamasız Çoklu Oturum Açma Yöntemi

arkadaşım bunu yapınca hem msn belli bi süre sonra kapanıyo hata veriyo hemde nette ağırlaşma oluyo google gibi sayfaları açmıyo
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 08-01-2009   #12 (mesaj-linki)

emeğine sağlık
Eski 08-01-2009   #13 (mesaj-linki)
amedo
WLM 2009 Çoklu Sohbet Açmak

merhabalar yenı wlm 9u slm msn plus un yeni surumu ıle kullandıgımda bır kac ozellık ortadan kalkıyor. coklu sohbetı devreye koydugumda artık gelen farklı ıletılerden ne ses nede gorsel olarak uyarı alıyorum. aceba wlm 9u msn plus u kullanmadan nasıl coklu sohbet acabılırım bır yontemı varmı aceba. cevap beklıyorum arkadaslar
Eski 08-01-2009   #14 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: wlm 9 için coklu sohbet nasıl acılır?

amedo adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhabalar yenı wlm 9u slm msn plus un yeni surumu ıle kullandıgımda bır kac ozellık ortadan kalkıyor. coklu sohbetı devreye koydugumda artık gelen farklı ıletılerden ne ses nede gorsel olarak uyarı alıyorum. aceba wlm 9u msn plus u kullanmadan nasıl coklu sohbet acabılırım bır yontemı varmı aceba. cevap beklıyorum arkadaslar
WLM 2009 İçin Yamasız Çoklu Oturum Açma Yöntemi
Eski 10-01-2009   #15 (mesaj-linki)

daha kolay bir yöntem yok mu
Eski 10-01-2009   #16 (mesaj-linki)
rasid145

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
WLM 2009 ile birlikte herhangi bir yamaya ya da eklentiye gerek kalmadan küçük bir kayıt defteri düzenlemesiyle çoklu oturum açabilmeniz artık mümkün.
  • Başlat > Çalıştır > regedit.exe yazıp enter tuşuna basın
  • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows Live\Messenger konumuna gelin.
  • Sağ tarafta herhangi boş bir alanda sağ tıklayın ve MultipleInstances adında bir DWORD değeri oluşturun.
  • Yeni oluşturduğunuz MultipleInstances DWORD değerine sağ tıklayın ve Düzenle'yi seçin.
  • Değer verisi olarak 1 girin.
  • Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni kapatın.
Bundan sonra Windows Live Messenger kısayoluna her tıklayışınız yeni bir Windows Live Messenger işlemi başlatacak. Farklı hesaplarınızı kullanarak birden fazla WLM oturumu açabilirsiniz.

Merhaba Arkadaşlar Ya ben vista 64 bit kullanıyorum messanger i kurdum ve forumda anlatılanları yapmaya çalıştım fakat benim windows live altında communications clients in altındakiler yok sadece communictions clients var messanger klasörü olmadığı için yazılanları yapamıyorum ne yapabilirim
Eski 11-01-2009   #17 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

ilknuresma adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
daha kolay bir yöntem yok mu
Konunun ikinci mesajında var.

rasid145 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Merhaba Arkadaşlar Ya ben vista 64 bit kullanıyorum messanger i kurdum ve forumda anlatılanları yapmaya çalıştım fakat benim windows live altında communications clients in altındakiler yok sadece communictions clients var messanger klasörü olmadığı için yazılanları yapamıyorum ne yapabilirim
Tam olarak hangi işlemi yapmaya çalışıyorsunuz?
Eski 11-01-2009   #18 (mesaj-linki)
rasid145

Üstte Alıntığı yaptığım işlemi yani msn 9 da registde değişiklik yapıp çoklu oturum açmak istiyorum fakat register e girince windows live klasörünün içinde messenger klasörü olmadığı için bu dword ekliyemiyorum multipelinstansec değerini giremiyorum haliyle..! Ayrıca ben vista 64x kullanıyorum eğer farklı ise diye belirtiyorum..! bu konuda ne yapabilirim???
Eski 11-01-2009   #19 (mesaj-linki)
rasid145

Ya Arkadaşlar Herkezde Oluyorda Bu Bende Neden Olmuyor içinizde vista 64 bit kullanıpta bu uygulamayı başarıyla çalıştırabilen varsa banada yardımcı olsun Benim Kayıt Defterinde Bu değişiklik yapılınca dahi çoklu oturum açamıyorum???????
Eski 12-01-2009   #20 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

rasid145 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ya Arkadaşlar Herkezde Oluyorda Bu Bende Neden Olmuyor içinizde vista 64 bit kullanıpta bu uygulamayı başarıyla çalıştırabilen varsa banada yardımcı olsun Benim Kayıt Defterinde Bu değişiklik yapılınca dahi çoklu oturum açamıyorum???????
Maalesef 64 bit Vista kullanan başka bir kullanıcıdan yardım talep etmek durumundasınız. Şu an herhangi bir sistemimde 64 bit Vista kurulu olmadığı için deneme şansım yok ne yazık ki.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
2009, açma, Çoklu, oturum, wlm, yamasız, İçin, yöntemi
wlm 2009 coklu,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
WLM 2009 İçin Yamasız Çoklu Oturum Açma Yöntemi Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? Ziyaretçi Soru-Cevap 13 2 Gün Önce 20:39
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 521 6 Gün Önce 11:08
Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) KANIDELi Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 171 1 Hafta Önce 23:53
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 181 3 Hafta Önce 11:04
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 Morrigan Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 8 19-06-2006 21:19