| | #21 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: WLM 2009 İçin Yamasız Çoklu Oturum Açma YöntemiHKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows Live\Messenger konumuna gelebilmek için HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows Live\Messenger konumuna gelmelisiniz. Diğer işlem yine aynı yapılacaktır. Oluşturulacak DWORD değeri de orada DWORD (32 bit değeri) olacaktır. Sonra aşağıdaki olayı aynen gerçekleştirin ve güle güle kullanın. Şu an kullanmaktayım ve gayet güzel çalışıyor. Yardımcı olabilmişimdir umarım. Saygılar... Yani olay şu:
Son Düzenleyen fxfx; 12-01-2009 @ 10:49. Sebep: Bilgi düzeltme... | |||||
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 İçin Yamasız Çoklu Oturum Açma Yöntemi
Arkadaşım bu defa oldu ne kadar teşekkür etsem azdır kaç gündür uğraşıyorum yaa çok teşekkürler | |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 İçin Yamasız Çoklu Oturum Açma Yöntemi | |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
SÜPERSİNİZ SAĞOLUN SADECE ÇİFT TIKLADIM OLDU BİTTTİ ))
| |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
Formunuza ve size çok teşekkür ederim fxfx arkadaşımız sayesinde sorunum çözüldü artık çalışıyor ona çok çok Teşekkürler tabi sizlerede sizlerin sayesinde ona ulaşmış oldum iyi çalışmalar | |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
tesekur ederim ellerine saglik
| |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
ben yapamadım vallaha nasıl olcak aynen gösterdigini yaptım ama acmıyo ![]() aynen yaptım gösterdiklerini Son Düzenleyen temiznet; 15-01-2009 @ 15:52. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 İçin Yamasız Çoklu Oturum Açma YöntemiBu anlattığın vista sistemlerde olmuyor. Az önce denedim. Xp de okk güzel çalışıyor. Fakat vistada dediklerini yapıyorum ama sonuç hüsran. İkinci bir msn açmıyor. Acab benmi yanlış yaptım diyorum. Tekrar kontrol ediyorum ama yine olmadı. Vista için nasıl yapılduığını bilen varsa paylaşırsa sevinirim. | |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 İçin Yamasız Çoklu Oturum Açma Yöntemi WLM 2009 İçin Yamasız Çoklu Oturum Açma Yöntemi - Tekil Mesaj - MsXLabs | |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
İkinci gönderiye "Tekli Oturuma Geri Dönüş" dosyası eklendi. Çoklu oturumu iptal etmek isteyenler o dosyayı indirip basitçe uygulayabilirler.
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| 2009, açma, Çoklu, oturum, wlm, yamasız, İçin, yöntemi |
WLM 2009 İçin Yamasız Çoklu Oturum Açma Yöntemi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 13 | 3 Gün Önce 20:39 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 521 | 1 Hafta Önce 11:08 |
| Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) | KANIDELi | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 171 | 1 Hafta Önce 23:53 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 181 | 3 Hafta Önce 11:04 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 | Morrigan | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 8 | 19-06-2006 21:19 |