WLM 2009 İçin Yamasız Çoklu Oturum Açma Yöntemi Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Çoklu Oturum Açma ve Yamalar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 12-01-2009   #21 (mesaj-linki)
Cvp: WLM 2009 İçin Yamasız Çoklu Oturum Açma Yöntemi

Alıntı:
rasid145 adlı kullanıcıdan alıntı
Ya Arkadaşlar Herkezde Oluyorda Bu Bende Neden Olmuyor içinizde vista 64 bit kullanıpta bu uygulamayı başarıyla çalıştırabilen varsa banada yardımcı olsun Benim Kayıt Defterinde Bu değişiklik yapılınca dahi çoklu oturum açamıyorum???????
Arkadaşlar öncelikle iyi çalışmalar. Ben 64 bit vista kullanyorum ve burada yardım istendiğini görünce elimden geldiğince yardımcı olayım dedim. Bahsedilen sorun 64 bit vistanın kayıt defteri farklılığından kaynaklanıyor. Şöyle ki: Bu işletim sisteminde kayıt defteri bir iç klasörde tutuluyor. Karsperski nin demo süre kayıtlarını silerken de aynı sorunla karşılaşmış ve arayıp bulmuştum. Yapılacak işlem gayet basit.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows Live\Messenger konumuna gelebilmek için
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows Live\Messenger konumuna gelmelisiniz. Diğer işlem yine aynı yapılacaktır. Oluşturulacak DWORD değeri de orada DWORD (32 bit değeri) olacaktır.
Sonra aşağıdaki olayı aynen gerçekleştirin ve güle güle kullanın. Şu an kullanmaktayım ve gayet güzel çalışıyor. Yardımcı olabilmişimdir umarım.
Saygılar...
Yani olay şu:

Alıntı:
  • Başlat > Çalıştır > regedit.exe yazıp enter tuşuna basın
  • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows Live\Messenger konumuna gelin.
  • <<<HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows Live\Messenger(Vista 64 bit için böyle)>>>
  • Sağ tarafta herhangi boş bir alanda sağ tıklayın ve MultipleInstances adında bir DWORD değeri oluşturun.
  • <<<Sağ tarafta herhangi boş bir alanda sağ tıklayın ve MultipleInstances adında bir DWORD (32 bit değeri) oluşturun (Vista 64 bit için böyle)>>>
  • Yeni oluşturduğunuz MultipleInstances DWORD değerine sağ tıklayın ve Düzenle'yi seçin.
  • Değer verisi olarak 1 girin.
  • Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni kapatın.

Son Düzenleyen fxfx; 12-01-2009 @ 10:49. Sebep: Bilgi düzeltme...
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 12-01-2009   #22 (mesaj-linki)
rasid145

Arkadaşım bu defa oldu ne kadar teşekkür etsem azdır kaç gündür uğraşıyorum yaa çok teşekkürler

fxfx adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar öncelikle iyi çalışmalar. Ben 64 bit vista kullanyorum ve burada yardım istendiğini görünce elimden geldiğince yardımcı olayım dedim. Bahsedilen sorun 64 bit vistanın kayıt defteri farklılığından kaynaklanıyor. Şöyle ki: Bu işletim sisteminde kayıt defteri bir iç klasörde tutuluyor. Karsperski nin demo süre kayıtlarını silerken de aynı sorunla karşılaşmış ve arayıp bulmuştum. Yapılacak işlem gayet basit.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows Live\Messenger konumuna gelebilmek için
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows Live\Messenger konumuna gelmelisiniz. Diğer işlem yine aynı yapılacaktır. Oluşturulacak DWORD değeri de orada DWORD (32 bit değeri) olacaktır.
Sonra aşağıdaki olayı aynen gerçekleştirin ve güle güle kullanın. Şu an kullanmaktayım ve gayet güzel çalışıyor. Yardımcı olabilmişimdir umarım.
Saygılar...
Yani olay şu:

Eski 13-01-2009   #23 (mesaj-linki)

rasid145 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşım bu defa oldu ne kadar teşekkür etsem azdır kaç gündür uğraşıyorum yaa çok teşekkürler
Ne demek arkadaşım. Bilgim paylaşıldıkça ve yararlı oldukça kendimi işe yarar hissediyorum. Güle güle kullan...
Eski 13-01-2009   #24 (mesaj-linki)
süper07

SÜPERSİNİZ SAĞOLUN SADECE ÇİFT TIKLADIM OLDU BİTTTİ))
Eski 14-01-2009   #25 (mesaj-linki)
rasid145

Formunuza ve size çok teşekkür ederim fxfx arkadaşımız sayesinde sorunum çözüldü artık çalışıyor ona çok çok Teşekkürler tabi sizlerede sizlerin sayesinde ona ulaşmış oldum
iyi çalışmalar

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Maalesef 64 bit Vista kullanan başka bir kullanıcıdan yardım talep etmek durumundasınız. Şu an herhangi bir sistemimde 64 bit Vista kurulu olmadığı için deneme şansım yok ne yazık ki.
Eski 14-01-2009   #26 (mesaj-linki)

tesekur ederim ellerine saglik
Eski 15-01-2009   #27 (mesaj-linki)
temiznet

ben yapamadım vallaha nasıl olcak aynen gösterdigini yaptım ama acmıyo

aynen yaptım gösterdiklerini

Son Düzenleyen temiznet; 15-01-2009 @ 15:52. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 15-01-2009   #28 (mesaj-linki)
altinediz - avatarı

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
WLM 2009 ile birlikte herhangi bir yamaya ya da eklentiye gerek kalmadan küçük bir kayıt defteri düzenlemesiyle çoklu oturum açabilmeniz artık mümkün.
  • Başlat > Çalıştır > regedit.exe yazıp enter tuşuna basın
  • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows Live\Messenger konumuna gelin.
  • Sağ tarafta herhangi boş bir alanda sağ tıklayın ve MultipleInstances adında bir DWORD değeri oluşturun.
  • Yeni oluşturduğunuz MultipleInstances DWORD değerine sağ tıklayın ve Düzenle'yi seçin.
  • Değer verisi olarak 1 girin.
  • Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni kapatın.
Bundan sonra Windows Live Messenger kısayoluna her tıklayışınız yeni bir Windows Live Messenger işlemi başlatacak. Farklı hesaplarınızı kullanarak birden fazla WLM oturumu açabilirsiniz.

Bu anlattığın vista sistemlerde olmuyor. Az önce denedim. Xp de okk güzel çalışıyor. Fakat vistada dediklerini yapıyorum ama sonuç hüsran. İkinci bir msn açmıyor. Acab benmi yanlış yaptım diyorum. Tekrar kontrol ediyorum ama yine olmadı. Vista için nasıl yapılduığını bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
Eski 16-01-2009   #29 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

altinediz adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bu anlattığın vista sistemlerde olmuyor. Az önce denedim. Xp de okk güzel çalışıyor. Fakat vistada dediklerini yapıyorum ama sonuç hüsran. İkinci bir msn açmıyor. Acab benmi yanlış yaptım diyorum. Tekrar kontrol ediyorum ama yine olmadı. Vista için nasıl yapılduığını bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
WLM 2009 İçin Yamasız Çoklu Oturum Açma Yöntemi - Tekil Mesaj - MsXLabs
Eski 17-01-2009   #30 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

İkinci gönderiye "Tekli Oturuma Geri Dönüş" dosyası eklendi. Çoklu oturumu iptal etmek isteyenler o dosyayı indirip basitçe uygulayabilirler.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
2009, açma, Çoklu, oturum, wlm, yamasız, İçin, yöntemi
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
WLM 2009 İçin Yamasız Çoklu Oturum Açma Yöntemi Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? Ziyaretçi Soru-Cevap 13 3 Gün Önce 20:39
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 521 1 Hafta Önce 11:08
Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) KANIDELi Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 171 1 Hafta Önce 23:53
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 181 3 Hafta Önce 11:04
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 Morrigan Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 8 19-06-2006 21:19