| | #1 (mesaj-linki) | |
| WLM 2009 İçin Yamasız Çoklu Oturum Açma Yöntemi WLM 2009 ile birlikte herhangi bir yamaya ya da eklentiye gerek kalmadan küçük bir kayıt defteri düzenlemesiyle çoklu oturum açabilmeniz artık mümkün.
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 İçin Yamasız Çoklu Oturum Açma Yöntemi
Bu anlattığınız güzel bir yöntem ama biraz uğraştırıcı gibi. Sanırım regedit'teki Dosya>Ver... komutu ile küçük bir .reg uzantılı dosya oluşturabiliyorduk. Onu çalıştırıp sadece "Evet" ve "Tamam"a basmak yeterli oluyor. Bu sayede işlem daha zahmetsiz ve çabuk oluyor. Anlattığım durumu kendim yaptım ve sağlıklı sekilde çalışıyor. Çoklu oturumu iptal etmek için ekteki dosyalardan "WLM 2009 Tekli Oturuma Geri Dönüş" dosyasını indirip yukarıda anlatıldığı gibi çalıştırmanız yeterli. Son Düzenleyen ahmetgns; 17-01-2009 @ 14:50. Sebep: Ek dosyası olarak eklendi. Tekli oturuma geri dönüş dosyası eklendi. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 İçin Yamasız Çoklu Oturum Açma Yöntemi | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
çalışıyor teşekkürler bunlara plus ve discovery eklentisi ekleniyormu acaba?
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 İçin Yamasız Çoklu Oturum Açma Yöntemi | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
denedim bakalım ınsallah acılır ama acılmasada sagol ya bu kadar ugrasmıssınız bu sıte ıcın helal olsun size bu arada mavi ve karanlık harbi ilgi cekıcı | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
sanırım 45 sn mi aldı ne yama ne bişe oh 8 mail adresimide açabiliorum
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
Ellerine sağlık NeutralizeR.!!
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
bende açmadı ne hikmetse tarif edilenleride harfiyyen yaptım ama anlamadım bişey
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
programi yüklemede yardimci oldunuz anlatimlar cok aydinlatici tesekkürler ve sevgiler | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| msn 2009 çoklu oturum, msn 2009 çoklu oturum açma, msn 2009 çoklu oturum açma yaması, wlm 2009 çoklu oturum, wlm çoklu oturum, |
WLM 2009 İçin Yamasız Çoklu Oturum Açma Yöntemi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 518 | 1 Gün Önce 23:03 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 181 | 5 Gün Önce 11:04 |
| Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) | KANIDELi | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 170 | 2 Hafta Önce 23:03 |
| Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 12 | 31-08-2009 00:55 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 | Morrigan | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 8 | 19-06-2006 21:19 |