| | #41 (mesaj-linki) | |||||||||
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 için Mess Patch
Buyrun aşağıdaki linkten gereken dosyayı indirip istediğiniz şekilde düzenleyin ve en son adımda karşınıza çıkacak olan seçeneklerde ''Polygramy (Multi MSN) yazacak onu da işaretleyip tamam deyin... Not: MSN Messenger'ınız tamamen kapalı olmalı görev çubuğundaki yeşil simgeye sağ tıklayıp çıkış yapın... Link: Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch | |||||||||
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
teşekkürler
| |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
saol | |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
bunun ne yararı var? | |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 için Mess PatchTek Kelimeyle Süpersini harikasınız ![]() | |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
Messenger ana penceredeki alt tarafta bulunan reklam (duyuru kısmı) ve konuşma penceresindeki alt tarafta bulunan yazılı reklamı bir türlü kaldıramadım.A-Patch ve Messpatch olarak ikisinide denedim fakat tikleri işaretlediğim halde açıldıkdan sonra reklamlar aynı şekilde duruyor. Msn versiyonum : 8.5.1302 Mess Patc ve A-Patch 8.5 uyumlusu üzerinde denenmiştir. Bunu aşmanın bir yolu var mıdır ? | |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 için Mess PatchBaşlat > Ayarlar > Denetim Masası > Program Ekle veya Kaldır > Destek bilgisi için burayı tıklatın. > Onar Bu işlemi uyguladıktan sonra yamaları tekrar uygulamayı deneyebilirsiniz. Aynı anda birden fazla yama uygulanmamalıdır. | |
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
Messpatch ile hala bir değişiklik yok.Reklamları bir türlü kaldırmıyor.Fakat şimdi onardıkdan sonra birde A-Patch ile denedim ve reklamları kaldırdığını gördüm.Bu yeterli oldu.Teşekkürler.
| |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
çokn iide ama ben önceden indirdim şimdi tekrar silindi indirmeye çalışıyom
| |
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
8.1 üzerine 8.5 beta kullanıyorum güncelleme soruyor yükle diyorum sorun veriyor yüklenmiyor yüklemedende msn açamıyorum .... yeni sürüm 9.0 mı yüklemem lazım nasıl edeyim ?
| |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| mess pacth, messpatch tr, windows live messenger 8 5 yama, windows live messenger 85 için mess patch (yama), wlm pach, |
Windows Live Messenger 8.5 için Mess Patch Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 220 | 1 Hafta Önce 01:31 |
| Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 110 | 3 Hafta Önce 17:35 |
| Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 | NeutralizeR | StuffPlug-NG | 172 | 3 Hafta Önce 01:39 |
| Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 175 | 27-09-2009 13:32 |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |