| | #51 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 için Mess PatchWindows Live Messenger 8.5 FINAL kurmanız gerekiyor: http://www.msxlabs.org/forum/son-hab...ive-suite.html | |
|
| | #52 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 için Mess Patch
Mes patch 'in WLM 9 için olanı ne zaman çıkacak bir bilgisi olan varmı arkadaşlar...
| |
|
| | #53 (mesaj-linki) | |
bu msni çoklu yapmıyor yhaa:s
| |
|
| | #54 (mesaj-linki) | |
Tebrikler Reklm Yamasını kaldırdım sağolun...
| |
|
| | #55 (mesaj-linki) | |
ellerine saglık
| |
|
| | #56 (mesaj-linki) | |
Arkadaşlar en alttaki reklam bölümünü nasıl kaldırabilirim bana yardımcı olursanız sevinirim
| |
|
| | #57 (mesaj-linki) | |||||
Eğer Messenger Plus ın arayüzünü kullanmıyorsanız, Mess Patch i çalıştırdıktan sonra Ana pencere seçeneklerini açarak Reklam bantlarını kaldır ın onay kutusunu dolu hale getirin (isteğinize göre hemen altındaki MSN arama çubuğunu kaldır ın onay kutusunu da doldurabilirsiniz). Bundan sonra ileri dedikten sonra size iki seçenek sunacaktır. Sözleşmenin altında Kabul ediyorum, reklamları kaldırmadan Messenger'a yama yap ve Kabul etmiyorum, Messenger'a yama yap ve reklamları kaldır bölümü gelir. Burada ikinci seçeneği seçtikten sonra ilerleyip yamayı uygulayın. | |||||
|
| | #58 (mesaj-linki) | |
Değerli Editörler Ve Üyeler Peki Bu *Messpacth'ın WLM 9 İle Uyumlu Olanı Yok mu?Ne Zaman Çıkacak?Bu Konu Hakkında Bilgilendirirseniz Seviniriz.Saygılarımla...
| |
|
| | #59 (mesaj-linki) | |
paylaşımınız için çok tşklr programı indirip deneyeceğim | |
|
| | #60 (mesaj-linki) | |||||
Şu anda Mess Patch'in kendi sitesi de bu soruya cevap vermemiş, bu yüzden herhangi bir tarih veya öneri yapamayacağım. | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| messenger 8 5 yama, |
Windows Live Messenger 8.5 için Mess Patch Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 225 | 4 Gün Önce 22:20 |
| Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 110 | 16-10-2009 17:35 |
| Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 | NeutralizeR | StuffPlug-NG | 172 | 15-10-2009 01:39 |
| Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 175 | 27-09-2009 13:32 |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |