| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessPatch Light (Web Tabanlı Messenger Yaması) | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessPatch Light (Web Tabanlı Messenger Yaması)
Saolasın ...
| |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessPatch Light (Web Tabanlı Messenger Yaması) msn i yükledim ama türkçeleştiremeim yarıdmcı olurmusunuz | |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |||||
8.5 sürümü içinse Windows Live Suite'i Türkçe indirmeniz gerekiyor ve bunu kurarak size sunacağı kurulmak istenen hizmetlerin listesini getirecek. Windows Live Messenger 8.1 Windows Live Suite Eğer Türkçeleştirmeye çalıştığınız Mess Patch Light ise bunun Türkçe desteği yok. Bunun yerine 8.5 sürümüne destek veren Mess Patch i kullanabilirsiniz. Türkçe olarak da çalışmaktadır. Windows Live Messenger 8.5 için Mess Patch | |||||
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
NeutralizeR Eline sağlık uzun zamandır kullanıyordum bi format atıyım rahatlasın dedim. Tekrar pacht yapmayı denedim ama link ölmüş sanırım. Sayfa bulunamıyor. Başka pacht yolu varmı link veya program paylaşırsan sevinirim.
| |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessPatch Light (Web Tabanlı Messenger Yaması)Mess Patch A-Patch | |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
torchbearer teşekkür ederim ama pachtlerin ikisindede aynı hatayla karşılaşıyorum. Messenger sürümünüz 9.0.... sürümdür bu yama sadece 8.5... versiyonda çalışır diyor. 9.0 da çalışan pacht paylaşırsan sevinirim.
Son Düzenleyen ReiS_58; 03-06-2008 @ 12:18. Sebep: Hata | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessPatch Light (Web Tabanlı Messenger Yaması) Windows Live Messenger 9.0 için A-Patch Mess Patch in 9.0 sürümüne desteği henüz bulunmamaktadır. | |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
Tamam bu oldu teşekkür ederim | |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
yaw hocam bide 9 la çalışıyo falan demeyin önce deneyin sona paylaşım lütfen | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| messpatch light, |
MessPatch Light (Web Tabanlı Messenger Yaması) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Tmsnc Linux Unix Sistemleri İçin Text Tabanlı Messenger | virtuecat | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 07-09-2009 03:48 |
| Light Graffiti - Light Graffiti Resimleri | buz mavisi | Enteresan Resimler | 5 | 22-08-2009 10:09 |
| Limp Bizkit - Red Light Green Light | Blue Blood | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 25-06-2008 23:21 |
| Fifa 2008 Resmi Yama (Transferler Yaması) | yasin1fb | Bilgisayar (PC) Oyunları | 2 | 08-11-2007 13:44 |
| FIFA 2006 Türkçe Spiker Yaması | muslu64 | Bilgisayar (PC) Oyunları | 13 | 16-06-2007 15:58 |