| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessPatch Light (Web Tabanlı Messenger Yaması)
mahir_sus 'un aldığı hatayı ben de alıyorum. işletim sistemim vista home premium messenger version : version 2009 ( build 14.0.5027.908) yardımcı olabilirseniz sevinirim.. | |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessPatch Light (Web Tabanlı Messenger Yaması) | |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |||||
paylasm icn tsklrr ama java oldgu hlde bnde hata verio ve coklu oturum uygulamasini yapamiorm bölece baska bi yöntemi varmi acaba???
| |||||
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessPatch Light (Web Tabanlı Messenger Yaması) | |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
plusLive-479 da indirdim ama hala çoklu msn açamıyorum yardımcı olurmusun bana?
| |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |||||
WLM 2009 İçin Yamasız Çoklu Oturum Açma Yöntemi | |||||
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessPatch Light (Web Tabanlı Messenger Yaması)Heç Begenmedim Vallaha. Exe'si Çıksa Daha İyi Olacak.Exe'sinde Daha İçeri Zengin Oluyor.Örneğin Wlm 8.5 Messpatch Gibi.Buna Web Tabanlıya Baktığımızda Seçenek Sayısı Az.*Ama Emeğe Saygıdan Yinede Teşekkür Ederim. | |
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessPatch Light (Web Tabanlı Messenger Yaması) admin ----- arkadaşım hakkatten çok teşekkürler henüz kurmadım ama bu kadar herşeye yetiştikten sonra ben sana teşekkür etmekten başka bişey diyemiyorum herşeyi anlatmış ve yanıtlamışsın on numarasın sağol ... | |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| mess pack, mess patch 2009, mess patch light, messpatch 2009, msn 2009 çoklu oturum java, |
MessPatch Light (Web Tabanlı Messenger Yaması) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Tmsnc Linux Unix Sistemleri İçin Text Tabanlı Messenger | virtuecat | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 07-09-2009 03:48 |
| Light Graffiti - Light Graffiti Resimleri | buz mavisi | Enteresan Resimler | 5 | 22-08-2009 10:09 |
| Limp Bizkit - Red Light Green Light | Blue Blood | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 25-06-2008 23:21 |
| Fifa 2008 Resmi Yama (Transferler Yaması) | yasin1fb | Bilgisayar (PC) Oyunları | 2 | 08-11-2007 13:44 |
| FIFA 2006 Türkçe Spiker Yaması | muslu64 | Bilgisayar (PC) Oyunları | 13 | 16-06-2007 15:58 |