Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Çoklu Oturum Açma ve Yamalar
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 05-03-2008   #21 (mesaj-linki)
Cvp: MessPatch Light (Web Tabanlı Messenger Yaması) Cvp: MessPatch Light (Web Tabanlı Messenger Yaması)

Alıntı:
Sertach17 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
c:\programfile\windows live\messenger

benim msn burada yüklü değil.illa buraya mı yüklemek gerekiyor
sen bir hamle yapmazsan o kendisi oraya atar içindeki dll pack dosyasınıda kopyala ve aynı klosörün içine at sonrası türkçe olur zaten ok
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 02-05-2008   #22 (mesaj-linki)
Cvp: MessPatch Light (Web Tabanlı Messenger Yaması) Cvp: MessPatch Light (Web Tabanlı Messenger Yaması)

Saolasın ...
Eski 28-05-2008   #23 (mesaj-linki)

msn i yükledim ama türkçeleştiremeim yarıdmcı olurmusunuz
Eski 28-05-2008   #24 (mesaj-linki)

Alıntı:
AyŞeGüL adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
msn i yükledim ama türkçeleştiremeim yarıdmcı olurmusunuz
Türkçe yapmak için .dll dosyasına gerek duyuluyor ama messenger ın bazı bölümleri Türkçe olmayacaktır. Türkçe kurulum yapılabildiği için bunu indirmeyi deneyin.

8.5 sürümü içinse Windows Live Suite'i Türkçe indirmeniz gerekiyor ve bunu kurarak size sunacağı kurulmak istenen hizmetlerin listesini getirecek.

Windows Live Messenger 8.1

Windows Live Suite

Eğer Türkçeleştirmeye çalıştığınız Mess Patch Light ise bunun Türkçe desteği yok. Bunun yerine 8.5 sürümüne destek veren Mess Patch i kullanabilirsiniz. Türkçe olarak da çalışmaktadır.

Windows Live Messenger 8.5 için Mess Patch
Eski 02-06-2008   #25 (mesaj-linki)

NeutralizeR Eline sağlık uzun zamandır kullanıyordum bi format atıyım rahatlasın dedim. Tekrar pacht yapmayı denedim ama link ölmüş sanırım. Sayfa bulunamıyor. Başka pacht yolu varmı link veya program paylaşırsan sevinirim.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
mess pack, mess pack msxlabs, msxlabs mess pack,
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 00:21Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10291910 saniyede (49.50% PHP - 50.50% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR