| | #91 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger)
çoklu ortam açma mantık olarak aynı anda 2 msn adresini de açabilmek anlamı taşıyor sanırım da bunları aynı msnden yapabiliyor muyuz yoksa farklı sürümlerini mi kullanmamız gerekiyor? güzel çalışmalar yapılıyor ama açıklamalar ya çok teknik oluyor ya da hiç olmuyor..mesela ben buna benzer bi yama indirdim ama aynı sürümü iki kere tıklamak yoluyla yapmaya çalıştığım için kısa süre oturum açılıp sonra ikisi birden bağlantı kaybediyor bu da aynı şeyi yapacaksa boşuna indirip uğraşmayayım ya da birileri "al güzel kardeşim şu linkten dier msni indir ikisinden birden bağlanırsın" desin ((
| |
|
| | #92 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) | |
|
| | #93 (mesaj-linki) | |
sıte sahıbı abıcım ben bunu ındırdım gereken yerlerı sectım ama appy dedıgım zaman hatayla karsılasıyorum bı yardımcı olursan sevınırım
| |
|
| | #94 (mesaj-linki) | |
slmm..msnde resim çizme özelliği varmı birde discoveryle birlikte çalışırmı?? cevap verirseniz sevinirimm..teşekkürler
| |
|
| | #95 (mesaj-linki) | |||||||||
MSN de resim çizme özelliği derken neyi kasdettiğinizi anlamadım ama A-Patch, Discovery ile çalışır.
Yamayı çalıştırmadan önce Messenger dan çıkış yapmanız lazım. Windows saatinin yanındaki Messenger simgesine sağ tıklayın ve Çıkış sekmesini seçerek çıkış yapın. Son olarak yamayı çalıştırın... | |||||||||
|
| | #96 (mesaj-linki) | |
dostum bende vista 64 bit var ve ben bu yamayı uygulayamıyorum dosyanın kurulacağı yere sürükldiğim halde bana uyarı veriyor ve etkinleşmiyor yardımcı olurmusun
| |
|
| | #97 (mesaj-linki) | |||||
Bildiğim kadarıyla wista ile uyumlu çalışıyor. Yapmanız gereken Messenger'ı kapatın (Windows Saatinin ordan MSN simgesine sağ tıklayın ve "Çıkış" 'ı seçin), daha sonra yamayı çalıştırın, ayarlarınızı verin ve Son olarak resimli anlatımında da görüldüğü gibi Apply tuşuna basarak ayarları etkinleştirin. | |||||
|
| | #98 (mesaj-linki) | |
ben msn coklu ortam 8.0 sürümünü nasıl indirecem bulamıyom ne yapabilirim bana anlatabilirmisiniz
| |
|
| | #99 (mesaj-linki) | |
olmuyo bu
| |
|
| | #100 (mesaj-linki) | |
YA YAPAMADIM SANKI YA:s UFFFFFFFFFF :s BI YARDIM ELIIIII ?
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| farkli oturum ac, |
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 13 | 1 Gün Önce 20:39 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 521 | 4 Gün Önce 11:08 |
| Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) | KANIDELi | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 171 | 1 Hafta Önce 23:53 |
| MSN'de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 7 | 23-09-2009 18:52 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 | Morrigan | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 8 | 19-06-2006 21:19 |