Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Çoklu Oturum Açma ve Yamalar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 22-06-2007   #91 (mesaj-linki)
mysterieux
Cvp: Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger)

çoklu ortam açma mantık olarak aynı anda 2 msn adresini de açabilmek anlamı taşıyor sanırım da bunları aynı msnden yapabiliyor muyuz yoksa farklı sürümlerini mi kullanmamız gerekiyor? güzel çalışmalar yapılıyor ama açıklamalar ya çok teknik oluyor ya da hiç olmuyor..mesela ben buna benzer bi yama indirdim ama aynı sürümü iki kere tıklamak yoluyla yapmaya çalıştığım için kısa süre oturum açılıp sonra ikisi birden bağlantı kaybediyor bu da aynı şeyi yapacaksa boşuna indirip uğraşmayayım ya da birileri "al güzel kardeşim şu linkten dier msni indir ikisinden birden bağlanırsın" desin ((
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 22-06-2007   #92 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

mysterieux adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
çoklu ortam açma mantık olarak aynı anda 2 msn adresini de açabilmek anlamı taşıyor sanırım da bunları aynı msnden yapabiliyor muyuz yoksa farklı sürümlerini mi kullanmamız gerekiyor? güzel çalışmalar yapılıyor ama açıklamalar ya çok teknik oluyor ya da hiç olmuyor..mesela ben buna benzer bi yama indirdim ama aynı sürümü iki kere tıklamak yoluyla yapmaya çalıştığım için kısa süre oturum açılıp sonra ikisi birden bağlantı kaybediyor bu da aynı şeyi yapacaksa boşuna indirip uğraşmayayım ya da birileri "al güzel kardeşim şu linkten dier msni indir ikisinden birden bağlanırsın" desin ((
Çoklu oturum açma özelliği sağlayan tüm yama ve programlar aynı şekilde çalışırlar. Diğer hesabınızın oturumunun kapatılmaması için yeni açılan Messenger'da iptal'e basıp farklı bir adres girmeniz gerekiyor. Tabii "şifre hatırla ve otomatik oturum aç" seçenekleri işaretliyse.
Eski 24-06-2007   #93 (mesaj-linki)
JunkieStyle

sıte sahıbı abıcım ben bunu ındırdım gereken yerlerı sectım ama appy dedıgım zaman hatayla karsılasıyorum bı yardımcı olursan sevınırım
Eski 28-06-2007   #94 (mesaj-linki)
ermir

slmm..msnde resim çizme özelliği varmı birde discoveryle birlikte çalışırmı?? cevap verirseniz sevinirimm..teşekkürler
Eski 28-06-2007   #95 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı

ermir adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slmm..msnde resim çizme özelliği varmı birde discoveryle birlikte çalışırmı?? cevap verirseniz sevinirimm..teşekkürler

MSN de resim çizme özelliği derken neyi kasdettiğinizi anlamadım ama A-Patch, Discovery ile çalışır.

JunkieStyle adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
sıte sahıbı abıcım ben bunu ındırdım gereken yerlerı sectım ama appy dedıgım zaman hatayla karsılasıyorum bı yardımcı olursan sevınırım

Yamayı çalıştırmadan önce Messenger dan çıkış yapmanız lazım. Windows saatinin yanındaki Messenger simgesine sağ tıklayın ve Çıkış sekmesini seçerek çıkış yapın. Son olarak yamayı çalıştırın...
Eski 01-07-2007   #96 (mesaj-linki)
azg21 - avatarı

dostum bende vista 64 bit var ve ben bu yamayı uygulayamıyorum dosyanın kurulacağı yere sürükldiğim halde bana uyarı veriyor ve etkinleşmiyor yardımcı olurmusun
Eski 01-07-2007   #97 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı

azg21 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
dostum bende vista 64 bit var ve ben bu yamayı uygulayamıyorum dosyanın kurulacağı yere sürükldiğim halde bana uyarı veriyor ve etkinleşmiyor yardımcı olurmusun

Bildiğim kadarıyla wista ile uyumlu çalışıyor. Yapmanız gereken Messenger'ı kapatın (Windows Saatinin ordan MSN simgesine sağ tıklayın ve "Çıkış" 'ı seçin), daha sonra yamayı çalıştırın, ayarlarınızı verin ve Son olarak resimli anlatımında da görüldüğü gibi Apply tuşuna basarak ayarları etkinleştirin.
Eski 09-07-2007   #98 (mesaj-linki)
hacerr

ben msn coklu ortam 8.0 sürümünü nasıl indirecem bulamıyom ne yapabilirim bana anlatabilirmisiniz
Eski 05-08-2007   #99 (mesaj-linki)
lacoste134

olmuyo bu
Eski 09-08-2007   #100 (mesaj-linki)
CnTn - avatarı

YA YAPAMADIM SANKI YA:s UFFFFFFFFFF :s BI YARDIM ELIIIII ?
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
farkli oturum ac,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? Ziyaretçi Soru-Cevap 13 1 Gün Önce 20:39
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 521 4 Gün Önce 11:08
Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) KANIDELi Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 171 1 Hafta Önce 23:53
MSN'de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir? Ziyaretçi Soru-Cevap 7 23-09-2009 18:52
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 Morrigan Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 8 19-06-2006 21:19