| | #101 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger)
merhaba şu siteye giripte doğru düzgün bişey kullandığımı hatırlamıyorum msn çoklu yama indirdim kurdum burda gösteriyor ama açılan zipli klasörde eksik sıralama ve eksik sayfa var bunu nesıl çözücez ya kurdum çalışmıyorrrrrrrr
| |
|
| | #102 (mesaj-linki) | |||||||||||||
| |||||||||||||
|
| | #103 (mesaj-linki) | |
ya arkadaslar ben pc den pek anlamiyorum yama nasil yukleniyo anlamadim.. 8.0 surumunu kullaniyorum yardim edinnnn... | |
|
| | #104 (mesaj-linki) | |
arkadaslar ya windows live messenger beta 8.5 için uyumlu mu bu çoklu oturum açma ya da a-patch?
| |
|
| | #105 (mesaj-linki) | |||||||||
8,5 uyumlu çoklu ortam açma yaması için ; TIKLAYIN | |||||||||
|
| | #106 (mesaj-linki) | |
Selamün Aleyküm Arkadaşlar , Bnm sorunum şu yönde olucak arkadaşlar ben msn açtığımda msn ana ekranına tıklıyorum kişi listemden bir arkadaşımın üzerine gelip onunla yazışmak için konuşma penceresini açmak için nickinin üzerine tıklıyorum ve açılıyor fakat konuşma penceresi ana ekranın arkasında kalıyor eskiden tıklayınca direk karşıma çıkıyordu konuşma penceresi ama neden artık böyle oluyor birde masaüstüme geldiğimde boş bir alana sağ tıklayınca küçük küçük kare şeklinde şekiller kalıyor mouse sağ tıklayıp yenile dediğimde gidiyor umarım yardımcı olursunuz | |
|
| | #107 (mesaj-linki) | |
ya bunasıl hiçbirşey anlaşılmıyo
| |
|
| | #108 (mesaj-linki) | |
BUNLARIN HEPSİNDE BENİM KASPERSKY VİRÜS BULUYO LÜTFEN VİRÜSLÜ DOSYALAR KOYMAYINDA İNDİRELİM
| |
|
| | #109 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) | |
|
| | #110 (mesaj-linki) | |
| acil :(
arkadaşlar ben patchi yükledm ama msn sürekli kapanıp duruyor yani bağlantı kesiliyor ne yapmam lazım lütfen yardım edin ![]() | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| coklu oturum açmak, messenger çoklu ortam açma, msn de çoklu titreşim gönderme, windows live messenger 8 5 beta çoklu oturum, çoklu titreşim gönderme, |
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 518 | 2 Gün Önce 23:03 |
| Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) | KANIDELi | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 170 | 2 Hafta Önce 23:03 |
| MSN'de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 7 | 23-09-2009 18:52 |
| Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 12 | 31-08-2009 00:55 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 | Morrigan | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 8 | 19-06-2006 21:19 |