Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Çoklu Oturum Açma ve Yamalar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 21-09-2007   #111 (mesaj-linki)
[WoL]bL - avatarı
Cvp: acil :(

csuzuner adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar ben patchi yükledm ama msn sürekli kapanıp duruyor yani bağlantı kesiliyor ne yapmam lazım lütfen yardım edin
Hangisi a-patch mi yoksa mess patch mi?Msn den mi düsüyorsunuz?
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 21-09-2007   #112 (mesaj-linki)
csuzuner

[WoL]bL adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Hangisi a-patch mi yoksa mess patch mi?Msn den mi düsüyorsunuz?
evet msnden düşüyorum, a-patch..
Eski 21-09-2007   #113 (mesaj-linki)
[WoL]bL - avatarı

csuzuner adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
evet msnden düşüyorum, a-patch..
Ilk sayfada gosterilen tüm uygulamarı tam olarak yapamıyor olabilirsiniz.Yada kullandıgınız msn sürümü ile uyusmuyor olabilir.
Eski 21-09-2007   #114 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı
Cvp: Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger)

jackal06 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Selamün Aleyküm Arkadaşlar ,

Bnm sorunum şu yönde olucak arkadaşlar ben msn açtığımda msn ana ekranına tıklıyorum kişi listemden bir arkadaşımın üzerine gelip onunla yazışmak için konuşma penceresini açmak için nickinin üzerine tıklıyorum ve açılıyor fakat konuşma penceresi ana ekranın arkasında kalıyor eskiden tıklayınca direk karşıma çıkıyordu konuşma penceresi ama neden artık böyle oluyor birde masaüstüme geldiğimde boş bir alana sağ tıklayınca küçük küçük kare şeklinde şekiller kalıyor mouse sağ tıklayıp yenile dediğimde gidiyor umarım yardımcı olursunuz

Aleyküm selam. Küçük küçük karelerin çıkma sebebi ekran kartınızdan kaynaklanıyor olabilir. Varsa güncel driver ını yükleyin ya da driver ı kaldırıp tekrar kurunuz. Refresh Rate ten (Ekran yenileme hızı) kaynaklanıyor olabilir. Ayarlanan değerle monitörün değeri uyuşmuyor olabilir. Elle ayarlayacaksanız 60 Hz genel olan değerdir. Bu değerden yükseğinde monitöre zarar verebilir. Düşüğünde ise ekran yenilemede sorun oluşur. Diğer sorununuz hakkında ne yazık ki buradan tam yardımcı olabilinecek tarzda bir sorun değil
Eski 21-09-2007   #115 (mesaj-linki)
yendrey

kardeşim bu programı aynen dediğin gibi uyguluyorum ama çalışmıyor ayrıca silinmiyorda bi yardımcı olurmusun
Eski 24-09-2007   #116 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı

yendrey adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
kardeşim bu programı aynen dediğin gibi uyguluyorum ama çalışmıyor ayrıca silinmiyorda bi yardımcı olurmusun
Yamayı çalıştırmadan önce Messenger' dan çıkış yaptığınızdan emin olun. (Windows saatinin ordan MSN simgesine sağ tıklayı Çıkış seçeneğini tıklayın) Daha sonra yamayı resimli anlatımda olduğu gibi kurabilirsiniz.

A-Patch Install dosyası olmadığı için bilgisayara herhangi bir kurulum yapmaz. Dolayısıyla da kaldırılmaz.
Eski 29-09-2007   #117 (mesaj-linki)
meteora61

çalışıyor teşekkürler...
Eski 01-10-2007   #118 (mesaj-linki)
Don_Külot

teşekkürler...
no problem encountered...
Eski 01-10-2007   #119 (mesaj-linki)
KENCISii - avatarı

bizde hertürlüsü var beta 8.5 herşey yapabiliyorsun burda
Eski 01-10-2007   #120 (mesaj-linki)
Dolkan22

tsklerr
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
msn çoklu titreşim, msn çoklu titreşim download, window live messenger 9 0 çoklu açma, windows live installer çoklu oturum, çoklu windowslivemessenger açma,
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 518 2 Gün Önce 23:03
Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) KANIDELi Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 170 2 Hafta Önce 23:03
MSN'de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir? Ziyaretçi Soru-Cevap 7 23-09-2009 18:52
Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? Ziyaretçi Soru-Cevap 12 31-08-2009 00:55
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 Morrigan Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 8 19-06-2006 21:19