| | #121 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger)
türkçesi yok mu ağam bunun...
| |
|
| | #122 (mesaj-linki) | |
bende yaptım süper oldu saol kardeş ço işime yaradı ama menüdeki isimler bira kaarışık listede çıktı ama buldum | |
|
| | #123 (mesaj-linki) | |
ellerine sağlık tşk ederim
| |
|
| | #124 (mesaj-linki) | |
çok teşekkür ederim kardeş
| |
|
| | #125 (mesaj-linki) | |
ya ben bi türlü çoklu oturum açamıorum yardım edinnnnnnnnnnnnn
| |
|
| | #126 (mesaj-linki) | |
messenger ana ekranın altındaki duyurular neden kalkmıyor
| |
|
| | #127 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) | |
|
| | #128 (mesaj-linki) | |||||
Bunun için yapmanız gereken A-Patch veya Mess Patch de Multi MSN veya Poligami bölümünü tıklamanız ve seçmek istediğiniz bölümleri de işaretledikten sonra yamayı uygulamanız gerekli. Ancak bu işlemleri yaparken Messenger ınızın kapalı ve de sağ alttan (saatin yanından) çıkış yapmış olduğunuza emin olun. A-Patch Download 8.0178 A-Patch Download 8.5.1302 A-Patch için ayarlar Mess Patch Download 8.0178 Mess Patch Download 8.5.1302 | |||||
|
| | #129 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) msn live messenger 8,5,1302,1018 A -patch eklentisi varmıdır . ilginiz icin tesekkur ederim
| |
|
| | #130 (mesaj-linki) | |||||
Buyrun linkiniz: Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 13 | 1 Gün Önce 20:39 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 521 | 4 Gün Önce 11:08 |
| Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) | KANIDELi | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 171 | 1 Hafta Önce 23:53 |
| MSN'de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 7 | 23-09-2009 18:52 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 | Morrigan | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 8 | 19-06-2006 21:19 |