Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Çoklu Oturum Açma ve Yamalar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 02-03-2008   #141 (mesaj-linki)
ecem3583
Cvp: Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger)

arkadaşım biz bunları indirdik çoklayamıyoruz aslında çokluyoruz yamasınıda kuruyoruz fakat kurulumunu yaptıgımız zaman görünüm değişiyor resim falan yok kendi görüntü resmimi göremiyorum çokladıgım zaman ise çevrim dışı yaptıgımız yer falan gözükmüyor bana gelen mailleri speces yeri paylaşım klasörü yeri bunlar gözükmüyor yani kısacası renkli olan ust kısım tamamen kalkıyor yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim sürüm çok hoş fakat çoklayamıyoruz delirmek üzereyiz akşamdan belli belki on sefer indirip kaldırdırk aynı programı lütfen A patch ve kurulumu resimli olarak yardımcı olurmusunuz çok teşekkür ederim şimdiden.........artı yüklediğimiz sürüm 8.51302.1018
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 02-03-2008   #142 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı

GOKBERK adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yya git yuklenmıo

commandante adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ilk aşamadan sonra dosyayı yüklemek icin c/program files/msn messenger secildiginde,
"could not find msnmsgr.exe in the specified folder"
uyarısı cıkıyor malesef kuramadım...

ecem3583 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşım biz bunları indirdik çoklayamıyoruz aslında çokluyoruz yamasınıda kuruyoruz fakat kurulumunu yaptıgımız zaman görünüm değişiyor resim falan yok kendi görüntü resmimi göremiyorum çokladıgım zaman ise çevrim dışı yaptıgımız yer falan gözükmüyor bana gelen mailleri speces yeri paylaşım klasörü yeri bunlar gözükmüyor yani kısacası renkli olan ust kısım tamamen kalkıyor yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim sürüm çok hoş fakat çoklayamıyoruz delirmek üzereyiz akşamdan belli belki on sefer indirip kaldırdırk aynı programı lütfen A patch ve kurulumu resimli olarak yardımcı olurmusunuz çok teşekkür ederim şimdiden.........artı yüklediğimiz sürüm 8.51302.1018

Öncelikle A-Patch de sizin kapanmasını veya kaldırılmasını istediğiniz bölümler kaldırılır sadece. Burada yapılan bir hata vardır. Programın resimli açıklamasına aşağıdaki linkten bakabilirsiniz. Yalnızca isteğiniz konusunu ilgilendiren bölümü çentikleyip yamayı uygulayın. Eğer yine A-Patch den sonra hata devam ederse bunun yerine Mess Patch deneyebilirsiniz.

A-Patch Açıklamalı Gösterim

Ayrıca programın kurulmaması gibi bir sorunla karşılaşmadık daha. Dikkat etmeniz gereken şey, messenger ın sürümüne göre A-Patch in destek verip vermediği. Yani 8.1 sürümü için burada verilen programı kullanmanız size herhangi bir sonuç vermeyecektir. Belirtmek isterim ki ilk mesajda verilen A-Patch, Windows Live Messenger 8.5 sürümü içindir
Eski 02-03-2008   #143 (mesaj-linki)
feritdinc

selam torchbearer bana verdiğin bilgilerle windows live messenger 8.5 i kurdum. daha sonra messenger plus live i kurdum. daha sonra messenger discovery live i kurdum ve son olarak messpatch yamasını uyguladım. uygulamlarımdan bu yana sorun ıle karsılasmadım yalnız pc bıraz yavasladı sankı. en bastan yaptıklarım senın tarıfıne gore dogrumu yapmısım.
Eski 27-03-2008   #144 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı

feritdinc adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
selam torchbearer bana verdiğin bilgilerle windows live messenger 8.5 i kurdum. daha sonra messenger plus live i kurdum. daha sonra messenger discovery live i kurdum ve son olarak messpatch yamasını uyguladım. uygulamlarımdan bu yana sorun ıle karsılasmadım yalnız pc bıraz yavasladı sankı. en bastan yaptıklarım senın tarıfıne gore dogrumu yapmısım.
Selam. Evet evet, Eklentilerin ve yamaların uygulanmasında herhangi bir sorun yok. Bilgisayarın yavaşlaması normal aslında. Messengerla birlikte çok eklenti ve çalışması gereken bir sürü işlem yükü altında iş görüyor. İçlerinden birini eleyip silmeni tavsiye ederim. Messenger Plus Live veya Messenger Discovery Live. İsteğine göre Mess Patch de olabilir tabiki. Sana kalmış seçim yapmak.
Eski 27-05-2008   #145 (mesaj-linki)
hatice70 - avatarı

ya arkadasim ben bu yamayi kuramadim exe dosyasi yok diyor program files da ne yapabilirim acaba bir yardimci olursan sevinirim
Eski 27-05-2008   #146 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı

hatice70 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya arkadasim ben bu yamayi kuramadim exe dosyasi yok diyor program files da ne yapabilirim acaba bir yardimci olursan sevinirim

İndirdiğiniz çoklu oturum, kullandığınız messenger sürümüyle uyuşmuyor olabilir. Kullandığınız messenger 8.5 sürümü değilse böyle sorun vermesi doğal.

Diğer çoklu yama destekleme programcıklarını deneyebilirsiniz.

Mess Patch, 8.5 için

A-Patch, 8.5 için

Eski 28-05-2008   #147 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

tskLer (:
Eski 08-06-2008   #148 (mesaj-linki)
MaRaNtZz

Mükemmel teşekkürler...
Eski 08-06-2008   #149 (mesaj-linki)
The Unique - avatarı

Sadece Tşkler demek için mesaj yazmasak Teşekkür Butonunu kullanalım
Eski 10-07-2008   #150 (mesaj-linki)
aslı

ya yeter ya nasıl yükliuicm su coklu msni biri bana yardım etsin ya
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? Ziyaretçi Soru-Cevap 13 1 Gün Önce 20:39
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 521 4 Gün Önce 11:08
Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) KANIDELi Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 171 1 Hafta Önce 23:53
MSN'de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir? Ziyaretçi Soru-Cevap 7 23-09-2009 18:52
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 Morrigan Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 8 19-06-2006 21:19