| | #141 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger)
arkadaşım biz bunları indirdik çoklayamıyoruz aslında çokluyoruz yamasınıda kuruyoruz fakat kurulumunu yaptıgımız zaman görünüm değişiyor resim falan yok kendi görüntü resmimi göremiyorum çokladıgım zaman ise çevrim dışı yaptıgımız yer falan gözükmüyor bana gelen mailleri speces yeri paylaşım klasörü yeri bunlar gözükmüyor yani kısacası renkli olan ust kısım tamamen kalkıyor yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim sürüm çok hoş fakat çoklayamıyoruz delirmek üzereyiz akşamdan belli belki on sefer indirip kaldırdırk aynı programı lütfen A patch ve kurulumu resimli olarak yardımcı olurmusunuz çok teşekkür ederim şimdiden.........artı yüklediğimiz sürüm 8.51302.1018
| |
|
| | #142 (mesaj-linki) | |||||
Öncelikle A-Patch de sizin kapanmasını veya kaldırılmasını istediğiniz bölümler kaldırılır sadece. Burada yapılan bir hata vardır. Programın resimli açıklamasına aşağıdaki linkten bakabilirsiniz. Yalnızca isteğiniz konusunu ilgilendiren bölümü çentikleyip yamayı uygulayın. Eğer yine A-Patch den sonra hata devam ederse bunun yerine Mess Patch deneyebilirsiniz. A-Patch Açıklamalı Gösterim Ayrıca programın kurulmaması gibi bir sorunla karşılaşmadık daha. Dikkat etmeniz gereken şey, messenger ın sürümüne göre A-Patch in destek verip vermediği. Yani 8.1 sürümü için burada verilen programı kullanmanız size herhangi bir sonuç vermeyecektir. Belirtmek isterim ki ilk mesajda verilen A-Patch, Windows Live Messenger 8.5 sürümü içindir | |||||
|
| | #143 (mesaj-linki) | |
selam torchbearer bana verdiğin bilgilerle windows live messenger 8.5 i kurdum. daha sonra messenger plus live i kurdum. daha sonra messenger discovery live i kurdum ve son olarak messpatch yamasını uyguladım. uygulamlarımdan bu yana sorun ıle karsılasmadım yalnız pc bıraz yavasladı sankı. en bastan yaptıklarım senın tarıfıne gore dogrumu yapmısım.
| |
|
| | #144 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) | |
|
| | #145 (mesaj-linki) | |
ya arkadasim ben bu yamayi kuramadim exe dosyasi yok diyor program files da ne yapabilirim acaba bir yardimci olursan sevinirim
| |
|
| | #146 (mesaj-linki) | |||||
İndirdiğiniz çoklu oturum, kullandığınız messenger sürümüyle uyuşmuyor olabilir. Kullandığınız messenger 8.5 sürümü değilse böyle sorun vermesi doğal. Diğer çoklu yama destekleme programcıklarını deneyebilirsiniz. Mess Patch, 8.5 için A-Patch, 8.5 için | |||||
|
| | #147 (mesaj-linki) | |
tskLer (:
| |
|
| | #148 (mesaj-linki) | |
Mükemmel teşekkürler... | |
|
| | #149 (mesaj-linki) | |
Sadece Tşkler demek için mesaj yazmasak Teşekkür Butonunu kullanalım | |
|
| | #150 (mesaj-linki) | |
ya yeter ya nasıl yükliuicm su coklu msni biri bana yardım etsin ya
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 13 | 1 Gün Önce 20:39 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 521 | 4 Gün Önce 11:08 |
| Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) | KANIDELi | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 171 | 1 Hafta Önce 23:53 |
| MSN'de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 7 | 23-09-2009 18:52 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 | Morrigan | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 8 | 19-06-2006 21:19 |