| | #161 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger)
Hic bir sorun olmaksizn calisti ![]() Iletim listesinde, kisilerin fotograflarini gosterme olayi yok sanirim. Neyse o kadar da onemli sayilmaz... Bugune kadar denedigim pathlarin arasinda tek problemsiz calisani bu. Tekrar tesekkurler... | |||||
|
| | #162 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) bilgisayarımdan mesaj sesi geliyordu araştıra soruştura şu kanıya vardık msn açıkken böyle bir sorun var duyuru kısmında 250 knt yükle diye bişi çıkıyor ses ondan kaynaklanıyormuş oysaki benim msnde reklamlar kapalı discoveryle kapattım ama discovery sadece reklamları gizliyormuş yani tamamen iptal etmiyormuş bu yüzden ses hala geliyor reklamları tümden kaldıran bi yama yokmu discovery ve bnzeri patchler sadece reklamları gizliyor tümden kaldırmıyor son 4 gündür sürekli mesaj sesi geliyor yardım ederseniz sevinirim | |
|
| | #163 (mesaj-linki) | |
| Cvp: A-Patch Windows Live Messenger | |
|
| | #164 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger)Diğer yamayı kullan tınmaz reklam falan kalmas ve de ses ![]() Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger - Tekil Mesaj - MsXLabs | |
|
| | #165 (mesaj-linki) | |
8.1 ve tüm ekleri indirip kurdum. Hiçbir zorluk veya sorunla da karşılaşmadım. Uzun zamandır kişilerimin resimlerini görecek bir hale getirmek için araştırma yapıyordum burada buldum tüm aradıklarımı. Şu an kocaman kişi resimleriyle bana bakıyor kişi listem. ) Emeğinize sağlık, çok teşekkür ederim. | |
|
| | #166 (mesaj-linki) | |
8.5 msnde bir türlü çoklu msn ni yüklüyemedim yha yardım edebilirm mi biri ???
| |
|
| | #167 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar çoklu oturumu yükleyemiyorum patch mesenger işaretli prroğram/files/windowslive/mesenger işaretliyorum nekst olmuyo
| |
|
| | #168 (mesaj-linki) | |
| coklu titresim sorunu arkadaslar benim sorunum su ayarlarini tam yaptigim halde coklu titresim yollayamiyorum arada birde baglantim kesiliyo 8.5 messenger kullaniyorum sistem vista cözümü varmidir yoksa programi kaldirmayi düsünüyorum yeni sürüm ne zaman cikacak tesekkürler | |
|
| | #169 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) msn mi çaldılar arkadaşlar ben nilleyn ne olur bana ulaşın yeni adres aldım ama eski adresimi almak istiyorum bilenler bana yardımcı olsun ne olur arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun bilen bana cevap versin allah rızası için çok üzgünüm Son Düzenleyen nilleyn; 29-03-2009 @ 21:33. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #170 (mesaj-linki) | |
Türkçe'si yok mu bu programın? Bende discovery kullanamıyorum sürekli hata raporu gönderip msn'i kapatıyor. Ne yapmam gerekir acaba? Yardımcı olursanız sevinirim. İlginize teşekkürler | |
|
![]() |
| Etiketler |
| açma, apatch, Çoklu, live, messenger, oturum, windows |
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 13 | 2 Gün Önce 20:39 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 521 | 5 Gün Önce 11:08 |
| Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) | KANIDELi | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 171 | 1 Hafta Önce 23:53 |
| MSN'de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 7 | 23-09-2009 18:52 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 | Morrigan | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 8 | 19-06-2006 21:19 |