Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Çoklu Oturum Açma ve Yamalar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 05-11-2008   #161 (mesaj-linki)
Cvp: Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger)

Fırtına adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Tabiki efendim nasıl olmaz ki böyle güzel ve kullanışlı bir MSN Messenger sürümü için uyumlu bir A-Patch...

Buyrun linkiniz: Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch
Tesekkurler. Guzel bir paylasim...
Hic bir sorun olmaksizn calisti
Iletim listesinde, kisilerin fotograflarini gosterme olayi yok sanirim. Neyse o kadar da onemli sayilmaz... Bugune kadar denedigim pathlarin arasinda tek problemsiz calisani bu.
Tekrar tesekkurler...
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 07-11-2008   #162 (mesaj-linki)
Tınmaz Melaike - avatarı

bilgisayarımdan mesaj sesi geliyordu araştıra soruştura şu kanıya vardık msn açıkken böyle bir sorun var duyuru kısmında 250 knt yükle diye bişi çıkıyor ses ondan kaynaklanıyormuş oysaki benim msnde reklamlar kapalı discoveryle kapattım ama discovery sadece reklamları gizliyormuş yani tamamen iptal etmiyormuş bu yüzden ses hala geliyor reklamları tümden kaldıran bi yama yokmu discovery ve bnzeri patchler sadece reklamları gizliyor tümden kaldırmıyor son 4 gündür sürekli mesaj sesi geliyor yardım ederseniz sevinirim
Eski 25-11-2008   #163 (mesaj-linki)
derbeder998 - avatarı
Cvp: A-Patch Windows Live Messenger

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Mess Patch'in Türkçe dil desteği de var, isterseniz o yamayı deneyin.

A-Patch: Temel olarak Messenger'daki istenmeyen bölümleri (reklamlar, arama çubukları vb.) kaldırmaya ve çoklu oturum açmaya yarayan yama. İlk mesajdaki resimlerden de fikir alabilirsiniz...

Messenger Plus! ise Messenger'ınıza yeni özellikler katan bir eklenti.

Ayrıca herkes dünyayı ele geçirebilmeyi ister.
NeutralizeR kardeşim Allah yardımcın olsun senin...Bunlara bişeyleri anlatmakla geçiyodur ömrün bide anlasalar içim yanmicak...Ya tamam bilmemek ayıp değil ama öğretmeye çalıştığın zamanda ise anlamamakta direten ; ve anlattıktan sonrada halen saçma sapan şeyler yazan yada hiç bişey bilmeden sanki çok şey biliyomuş gibi yapan insanlara uyuz oluyorum..Adama anlatıyosun adam halen diyoki ( ya dünyayı ele geçirmek istemiyosakk..napcaz bu patch ı yukleyip..E be güzel kardeşim kullanma ozaman niye kullanıyosun çok şey kaybetmessin..ötekide ordan diyoki ya ayıp ayıp ya benim indirdiğim patch virüslü çıktı siz böyle yaparsanız üyeler ne yapmasın bide bana oraya çok şey biliyomuş gibi resim eklemiş..Ya ben daha fazla bişey demiyorum ve özür diliyorum bunları sözylediğim için NeutralizeR kardeşim...Ama böylelerinin değil üyelik haklarını ellerinde internet haklarını bile alıcaksın ki..ya boş konuşmicak yada anlatıldığı zaman bi teşekkür etmeyi öğrenecek...

Eski 26-11-2008   #164 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı

tınmaz melaike adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bilgisayarımdan mesaj sesi geliyordu araştıra soruştura şu kanıya vardık msn açıkken böyle bir sorun var duyuru kısmında 250 knt yükle diye bişi çıkıyor ses ondan kaynaklanıyormuş oysaki benim msnde reklamlar kapalı discoveryle kapattım ama discovery sadece reklamları gizliyormuş yani tamamen iptal etmiyormuş bu yüzden ses hala geliyor reklamları tümden kaldıran bi yama yokmu discovery ve bnzeri patchler sadece reklamları gizliyor tümden kaldırmıyor son 4 gündür sürekli mesaj sesi geliyor yardım ederseniz sevinirim

Diğer yamayı kullan tınmaz reklam falan kalmas ve de ses

Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger - Tekil Mesaj - MsXLabs
Eski 14-12-2008   #165 (mesaj-linki)

8.1 ve tüm ekleri indirip kurdum. Hiçbir zorluk veya sorunla da karşılaşmadım. Uzun zamandır kişilerimin resimlerini görecek bir hale getirmek için araştırma yapıyordum burada buldum tüm aradıklarımı. Şu an kocaman kişi resimleriyle bana bakıyor kişi listem.)
Emeğinize sağlık, çok teşekkür ederim.
Eski 26-01-2009   #166 (mesaj-linki)
kadirdrogba

8.5 msnde bir türlü çoklu msn ni yüklüyemedim yha yardım edebilirm mi biri ???
Eski 03-02-2009   #167 (mesaj-linki)

arkadaşlar çoklu oturumu yükleyemiyorum patch mesenger işaretli prroğram/files/windowslive/mesenger işaretliyorum nekst olmuyo
Eski 11-03-2009   #168 (mesaj-linki)
hanci
coklu titresim sorunu

arkadaslar benim sorunum su

ayarlarini tam yaptigim halde coklu titresim yollayamiyorum

arada birde baglantim kesiliyo

8.5 messenger kullaniyorum sistem vista cözümü varmidir
yoksa programi kaldirmayi düsünüyorum

yeni sürüm ne zaman cikacak

tesekkürler
Eski 29-03-2009   #169 (mesaj-linki)

msn mi çaldılar arkadaşlar ben nilleyn ne olur bana ulaşın yeni adres aldım ama eski adresimi almak istiyorum bilenler bana yardımcı olsun ne olur

arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun bilen bana cevap versin allah rızası için çok üzgünüm

Son Düzenleyen nilleyn; 29-03-2009 @ 21:33. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 08-04-2009   #170 (mesaj-linki)

Türkçe'si yok mu bu programın?

Bende discovery kullanamıyorum sürekli hata raporu gönderip msn'i kapatıyor. Ne yapmam gerekir acaba?
Yardımcı olursanız sevinirim.
İlginize teşekkürler
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
açma, apatch, Çoklu, live, messenger, oturum, windows
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? Ziyaretçi Soru-Cevap 13 2 Gün Önce 20:39
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 521 5 Gün Önce 11:08
Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) KANIDELi Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 171 1 Hafta Önce 23:53
MSN'de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir? Ziyaretçi Soru-Cevap 7 23-09-2009 18:52
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 Morrigan Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 8 19-06-2006 21:19