Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Çoklu Oturum Açma ve Yamalar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 07-05-2006   #11 (mesaj-linki)
enderfender
Cvp: A-Patch Windows Live Messenger (Messenger 8.0)

msn 8.0 da bu yamayı kullanamıyorum
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 13-05-2006   #12 (mesaj-linki)
gizoss

8 lik sürümde nasıl çoklu oturum açcaz bi türlü yapamadım
Eski 16-05-2006   #13 (mesaj-linki)
harvard

bende olmadı en başta patch messenger a tıkladığımda next tuşuna tıklanmıyo.sadece chack for update te tıklanıyo.bana e-maille bilgi verebilirseniz çok daha fazla sewinirim
Eski 27-05-2006   #14 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Çözüm önerisi getirebilmemiz için bazı teknik bilgileri vermeniz gerekiyor. İşletim sisteminiz, kullandığınız güvenlik yazılımları, Messenger sürümünüz, kullandığınız eklentiler vb.

Bu yamalar kullanımı oldukça basit, kurma işlemi gerçekleştirmediğiniz programlar. MSN Messenger 7.5 sürümü için olan çoklu oturum açma yamasının konusunda daha detaylı bilgi bulabilirsiniz.
Eski 27-05-2006   #15 (mesaj-linki)
narkoz_3264

bende var bu yama kullanamıyorum
bilgisayarımda hata mesajı veriyor bilgisayarımda (msnplus+ msn 8 live beta var ondanmı acaba yapıyor)yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla
Eski 19-06-2006   #16 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

gokcebey__ adlı kullanıcıdan alıntı
forumunuza yeni geldim işe yarar bişi buldum dedim ama oda böle çıktı işte yapmayın kurban oluyim yaa birde adminsin dostum sen böle yaparsan üye ne yapmaski ayıp ayıp

Bu durum sinir bozucu bir hal almaya başladı...

Defalarca benzeri açıklamaları yaptım. Hoş, gözden kaçırmış ya da rastlamamış olabilirsiniz ama en azından bu tarz ithamlarda bulunmadan önce sormayı denerseniz daha kısa sürede sonuca ulaşılır ve kafanızdaki soru işaretleri tatsız yazışmalar olmadan ortadan kalkar.

Anti-Virus programlarının her alarmları virüs bulunduğuna işaret değildir. Ekran görüntüsünü yapıştırdığınız uyarıda "(modification)" ifadesi geçiyor.

A-Patch: Messenger'ın ana işlem ve dll dosyalarında değişiklikler (modifikasyonlar) yapıp bunlara bağlı olarak Messenger'ın istemediğiniz özelliklerini kaldırır, yeni özellikler ekler ve görünümünü değiştirir.

Anti-Virus programınız sizi bu durumdan haberdar olup olmadığınız konusunda uyarıyor. Devam etmek için Atla'ya tıklamanız, yamayı da güvenilen programlar listesine almanız gerekiyor.

Bu sitede neyin ayıp olduğuna neyin ayıp olmadığına ben karar veririm...

Saygılar
Eski 20-06-2006   #17 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Windows Live Messenger Final (v8.0.0787.00) uyumlu A-Patch sürümü ilk mesaja eklenmiştir. Yamayı uyguladıktan sonra sorunlarla karşılaşırsanız; ilk mesajın sonunda yazan adımları uygulayın.
Eski 22-06-2006   #18 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı
Windows Live Messenger Final (v8.0.0787.00) uyumlu A-Patch sürümü ilk mesaja eklenmiştir. Yamayı uyguladıktan sonra sorunlarla karşılaşırsanız; ilk mesajın sonunda yazan adımları uygulayın.
Yama sürümü WLM 8.0.0792.00 uyumlu sürüme güncellenmiştir.
Eski 22-06-2006   #19 (mesaj-linki)
tick
Fazla MSVBVM60.DLL. si olan var mıı

Sitedeki a patch ve wlm universal patch i kurarken ikisi de aynı hatayı veriyor
MSVBVM60.DLL. bulunamadı a patch bunun ingilizcesini soyluyor fazladan MSVBVM60.DLL. si olan varsa bana gonderir mi??
Eski 25-06-2006   #20 (mesaj-linki)
broken-dreams
Cvp: A-Patch Windows Live Messenger

Ben resimlere uyarak yüklemeye calıştım ama resimler birbirini tutmuyor ..orda olan seceneklerden bazıları bende yok bende olan seceneklerden bazıları orda yok ???
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
msnleri aç, çoklu msn kurma programı, çoklu msn programı kurma, çoklu msne al, çoklu msnler,
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 518 1 Gün Önce 23:03
Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) KANIDELi Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 170 2 Hafta Önce 23:03
MSN'de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir? Ziyaretçi Soru-Cevap 7 23-09-2009 18:52
Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? Ziyaretçi Soru-Cevap 12 31-08-2009 00:55
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 Morrigan Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 8 19-06-2006 21:19