| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: A-Patch Windows Live Messenger (Messenger 8.0) msn 8.0 da bu yamayı kullanamıyorum
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: A-Patch Windows Live Messenger (Messenger 8.0)
8 lik sürümde nasıl çoklu oturum açcaz bi türlü yapamadım
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| Cvp: A-Patch Windows Live Messenger (Messenger 8.0) bende olmadı en başta patch messenger a tıkladığımda next tuşuna tıklanmıyo.sadece chack for update te tıklanıyo.bana e-maille bilgi verebilirseniz çok daha fazla sewinirim | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
Çözüm önerisi getirebilmemiz için bazı teknik bilgileri vermeniz gerekiyor. İşletim sisteminiz, kullandığınız güvenlik yazılımları, Messenger sürümünüz, kullandığınız eklentiler vb. Bu yamalar kullanımı oldukça basit, kurma işlemi gerçekleştirmediğiniz programlar. MSN Messenger 7.5 sürümü için olan çoklu oturum açma yamasının konusunda daha detaylı bilgi bulabilirsiniz. | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
bende var bu yama kullanamıyorum bilgisayarımda hata mesajı veriyor bilgisayarımda (msnplus+ msn 8 live beta var ondanmı acaba yapıyor)yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
| Cvp: A-Patch Windows Live Messenger (Messenger 8.0)Defalarca benzeri açıklamaları yaptım. Hoş, gözden kaçırmış ya da rastlamamış olabilirsiniz ama en azından bu tarz ithamlarda bulunmadan önce sormayı denerseniz daha kısa sürede sonuca ulaşılır ve kafanızdaki soru işaretleri tatsız yazışmalar olmadan ortadan kalkar. Anti-Virus programlarının her alarmları virüs bulunduğuna işaret değildir. Ekran görüntüsünü yapıştırdığınız uyarıda "(modification)" ifadesi geçiyor. A-Patch: Messenger'ın ana işlem ve dll dosyalarında değişiklikler (modifikasyonlar) yapıp bunlara bağlı olarak Messenger'ın istemediğiniz özelliklerini kaldırır, yeni özellikler ekler ve görünümünü değiştirir. Anti-Virus programınız sizi bu durumdan haberdar olup olmadığınız konusunda uyarıyor. Devam etmek için Atla'ya tıklamanız, yamayı da güvenilen programlar listesine almanız gerekiyor. Bu sitede neyin ayıp olduğuna neyin ayıp olmadığına ben karar veririm... Saygılar | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
Windows Live Messenger Final (v8.0.0787.00) uyumlu A-Patch sürümü ilk mesaja eklenmiştir. Yamayı uyguladıktan sonra sorunlarla karşılaşırsanız; ilk mesajın sonunda yazan adımları uygulayın.
| |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
| Fazla MSVBVM60.DLL. si olan var mıı
Sitedeki a patch ve wlm universal patch i kurarken ikisi de aynı hatayı veriyor MSVBVM60.DLL. bulunamadı a patch bunun ingilizcesini soyluyor fazladan MSVBVM60.DLL. si olan varsa bana gonderir mi?? | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
| Cvp: A-Patch Windows Live Messenger
Ben resimlere uyarak yüklemeye calıştım ama resimler birbirini tutmuyor ..orda olan seceneklerden bazıları bende yok bende olan seceneklerden bazıları orda yok ???
| |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| msnleri aç, çoklu msn kurma programı, çoklu msn programı kurma, çoklu msne al, çoklu msnler, |
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 518 | 1 Gün Önce 23:03 |
| Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) | KANIDELi | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 170 | 2 Hafta Önce 23:03 |
| MSN'de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 7 | 23-09-2009 18:52 |
| Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 12 | 31-08-2009 00:55 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 | Morrigan | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 8 | 19-06-2006 21:19 |