| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: A-Patch Windows Live Messenger
emen bu yamayıda yükledim fakat msnimde yine değişiklik olmadı daha öncede mesaj yazdım cevap alamadım beni aydınlatırsanız sevinirim
| |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |||||
Son Düzenleyen Blue Blood; 31-10-2006 @ 16:06. | |||||
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
| Cvp: A-Patch Windows Live Messenger | |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
| Cvp: A-Patch Windows Live Messenger msn live beta 8.1 sürümünün türkçe yaması var mı?
| |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
| Cvp: A-Patch Windows Live Messenger | |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
teşekkür ederim kardeşim çok işime yaradı normal bi şekilde kuruldu çok güzel çalışıyo emeğine sağlık
| |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
mistik söylediklerine katılıyorum ....
| |
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
ya bende şey sorucam bilindiği gibi messenger 7,5 de kişi kartları live messenger daki gibi deildi yani kişi listesinde gözüküyordu (avatar) ama live messenger da gözükmüyor bunun yaması nerdedir bi el atı virseniz.. teşekkürler msxlabs | |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
| Cvp: A-Patch Windows Live MessengerMessenger 'daki yeşil adamlar yerine kullanıcının avatarını görüntülemek için:Alttaki bağlantıdan mess patch 'yi bilgisayarınıza download edin. Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger) "Show thumbnailed display pictures" ve "remove buddy icons" seceneklerini isaretleyin. yamayı uygulayın. | |
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
| Cvp: A-Patch Windows Live Messenger A-Patch sürümü, Windows Live Messenger 8.1.0168 ile de uyumlu olan en son sürümüne güncellenmiştir. | |
|
![]() |
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 518 | 1 Gün Önce 23:03 |
| Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) | KANIDELi | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 170 | 2 Hafta Önce 23:03 |
| MSN'de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 7 | 23-09-2009 18:52 |
| Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 12 | 31-08-2009 00:55 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 | Morrigan | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 8 | 19-06-2006 21:19 |