| | #61 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger)
yamayı yukledim hata msjı geldi karşıma ve şimdi kaldıramıyorum msnii..kallkkmıyo..anlamıyorum!!**yardımmm | |
|
| | #62 (mesaj-linki) | |
resimler güncel değil ama biraz dikkatli olunca olay çözülüyor.çok yararlı bi program.ayrıca uyarı falan da vermedi bence şu anda tüm özellikleri kullanabiliyorum sağol kankaaa | |
|
| | #63 (mesaj-linki) | |
hiç bir halta yaramadı
| |
|
| | #64 (mesaj-linki) | |
A-Patch işe yarıyor sagol coklu oturum acması baglantımı koparıyordu ama bu işe yarıyor.. reklamı da kaldırdı başarıyla | |
|
| | #65 (mesaj-linki) | |
a-patch yamasından reklemlerı kaldırmam gereken yerleri işaretledim ama kalkmadı. bide kişi listesinin yanındaki yerleri nasıl kaldırabilirim? yardımcı olabilen varba beni bahtiyar edersiniz | |
|
| | #66 (mesaj-linki) | |
| |
|
| | #67 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) | |
|
| | #68 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger)
sinirlerim bozuldu yaaa.8.1 kullanıyorum,sabahtan beri yüklemediğim yama kalmadı.ama olmuyor.çoklu oturum açtığım anda bağlantım kopup yeniden bağlanıyor ve bu sürekli tekrar ediyor.yardımcı olursanız sevinirim. hatta tek bir oturum açıkken bile sürekli kopuyorum... Son Düzenleyen nazlımelek; 02-03-2007 @ 13:43. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #69 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) | |
|
| | #70 (mesaj-linki) | |
| Messenger Plus Live ile Çoklu Oturum açmaArkadaşım ben Sana çoklu oturum açmak için başka bir yöntem söylemek istiyorum Kesin çözüm... Messenger Plus Live ilede çoklu oturum açabiliriz... Plus/ preferences(Tercihler) ordan messenger sekmesini tıklıyorsunuz ve orada "Aynı anda birden fazla hesaba bağlanmama izin ver" "Allow me to connect to several accounts simultaneously" seçeneği işaretleyim ve tamam diyoruz... Artık çoklu msn açabilirsiniz... Herkese kolay gelsin Yardımcı olabildiysem Ne mutlu... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 13 | 21 Saat Önce 20:39 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 521 | 4 Gün Önce 11:08 |
| Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) | KANIDELi | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 171 | 1 Hafta Önce 23:53 |
| MSN'de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 7 | 23-09-2009 18:52 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 | Morrigan | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 8 | 19-06-2006 21:19 |