Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Çoklu Oturum Açma ve Yamalar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 11-02-2007   #61 (mesaj-linki)
gamzeataşen
Cvp: Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger)

yamayı yukledim hata msjı geldi karşıma ve şimdi kaldıramıyorum msnii..kallkkmıyo..anlamıyorum!!**yardımmm
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 19-02-2007   #62 (mesaj-linki)
ahmo_59

resimler güncel değil ama biraz dikkatli olunca olay çözülüyor.çok yararlı bi program.ayrıca uyarı falan da vermedi bence şu anda tüm özellikleri kullanabiliyorum
sağol kankaaa
Eski 21-02-2007   #63 (mesaj-linki)
Marvelous

hiç bir halta yaramadı
Eski 21-02-2007   #64 (mesaj-linki)

A-Patch işe yarıyor sagol

coklu oturum acması baglantımı koparıyordu ama bu işe yarıyor..

reklamı da kaldırdı başarıyla
Eski 21-02-2007   #65 (mesaj-linki)
rmzkaplan

a-patch yamasından reklemlerı kaldırmam gereken yerleri işaretledim ama kalkmadı. bide kişi listesinin yanındaki yerleri nasıl kaldırabilirim? yardımcı olabilen varba beni bahtiyar edersiniz
Eski 24-02-2007   #66 (mesaj-linki)
eCeL

Benim kavrayamadigim bir sorun var.

WLM A-Patch'i yükledikten sonra e-mail kutuma önceki gibi baglanamiyorum. Açilmasi gereken e-mail box'u bisi engelliyor ve ben her defasinda engeli fareyle kaldiriyorum. Daha sonra e-mail kutuma ulasabiliyorum.

Bu durum yalnizca msn'den ulasmak istedigimde oluyor. Normal hotmail sayfasindan açtigimda böyle bir sorunla karsilasmiyorum.

Sorunu nasil çözebilirim?

Tesekkürler...
Eski 25-02-2007   #67 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı
Cvp: Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger)

rmzkaplan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
a-patch yamasından reklemlerı kaldırmam gereken yerleri işaretledim ama kalkmadı. bide kişi listesinin yanındaki yerleri nasıl kaldırabilirim? yardımcı olabilen varba beni bahtiyar edersiniz
Resimli Anlatımı Tekrar İnceleyin.. Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger)

eCeL adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Benim kavrayamadigim bir sorun var.

WLM A-Patch'i yükledikten sonra e-mail kutuma önceki gibi baglanamiyorum. Açilmasi gereken e-mail box'u bisi engelliyor ve ben her defasinda engeli fareyle kaldiriyorum. Daha sonra e-mail kutuma ulasabiliyorum.

Bu durum yalnizca msn'den ulasmak istedigimde oluyor. Normal hotmail sayfasindan açtigimda böyle bir sorunla karsilasmiyorum.

Sorunu nasil çözebilirim?

Tesekkürler...

Virüs uyarısı veriyordur. MSN'i tamamen kaldırıp tekrar kurun...

Eski 02-03-2007   #68 (mesaj-linki)
nazlımelek

sinirlerim bozuldu yaaa.8.1 kullanıyorum,sabahtan beri yüklemediğim yama kalmadı.ama olmuyor.çoklu oturum açtığım anda bağlantım kopup yeniden bağlanıyor ve bu sürekli tekrar ediyor.yardımcı olursanız sevinirim.

hatta tek bir oturum açıkken bile sürekli kopuyorum...

Son Düzenleyen nazlımelek; 02-03-2007 @ 13:43. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 03-03-2007   #69 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı

nazlımelek adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
sinirlerim bozuldu yaaa.8.1 kullanıyorum,sabahtan beri yüklemediğim yama kalmadı.ama olmuyor.çoklu oturum açtığım anda bağlantım kopup yeniden bağlanıyor ve bu sürekli tekrar ediyor.yardımcı olursanız sevinirim.

MSN'i kaldırıp tekrar kurun. Bazı 8.0 çoklu ortam açma yamaları 8.1 için de kullanılıyor ve bazen çakışmalar olabiliyor. MSN'i kaldırıp tekrar kurduktan sonra yukardaki A-Patch programını indirin ve resimlere bakarak kurun...
Eski 04-03-2007   #70 (mesaj-linki)
Abdullahyuksel - avatarı
Messenger Plus Live ile Çoklu Oturum açma

nazlımelek adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Arkadaşım ben Sana çoklu oturum açmak için başka bir yöntem söylemek istiyorum Kesin çözüm...

Messenger Plus Live ilede çoklu oturum açabiliriz...
Plus/ preferences(Tercihler) ordan messenger sekmesini tıklıyorsunuz ve orada

"Aynı anda birden fazla hesaba bağlanmama izin ver"
"Allow me to connect to several accounts simultaneously"
seçeneği işaretleyim ve tamam diyoruz...

Artık çoklu msn açabilirsiniz...
Herkese kolay gelsin Yardımcı olabildiysem Ne mutlu...
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? Ziyaretçi Soru-Cevap 13 21 Saat Önce 20:39
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 521 4 Gün Önce 11:08
Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) KANIDELi Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 171 1 Hafta Önce 23:53
MSN'de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir? Ziyaretçi Soru-Cevap 7 23-09-2009 18:52
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 Morrigan Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 8 19-06-2006 21:19