Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Çoklu Oturum Açma ve Yamalar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 17-03-2007   #71 (mesaj-linki)
turuncupapatya
Cvp: Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger)

yaaa ben bunu kurdum ama konuşma penceresi açmaya çalıştığımda msn yi kapatıto.. noolur yardıım..

Son Düzenleyen turuncupapatya; 17-03-2007 @ 12:54. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 19-03-2007   #72 (mesaj-linki)
usluo

bende yamayı kurdum fakat sonuç alamadım messengeri açtığımda açılıyo fakat konuşma penceresi açmak istediğimde messenger kendini kapatıyo. mesengeri program ekle kaldırdan kaldırıp dosyalarını silip tekrar yükledim ama sonuç aynı oldu.ilgililerden yardım bekliyorum lütfen
Eski 19-03-2007   #73 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı

usluo adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bende yamayı kurdum fakat sonuç alamadım messengeri açtığımda açılıyo fakat konuşma penceresi açmak istediğimde messenger kendini kapatıyo. mesengeri program ekle kaldırdan kaldırıp dosyalarını silip tekrar yükledim ama sonuç aynı oldu.ilgililerden yardım bekliyorum lütfen
A-Patch'ı kurmadan önce herhangi bir yama kullanıyormuydunuz ? İşletim sisteminizi, kullandığınız messenger sürümünü, messenger için kullandığınız diğer eklentileri ve kullandığınız anti virüs programını yazarsanız daha iyi olur
Eski 20-03-2007   #74 (mesaj-linki)
usluo

ahmetseydi adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
A-Patch'ı kurmadan önce herhangi bir yama kullanıyormuydunuz ? İşletim sisteminizi, kullandığınız messenger sürümünü, messenger için kullandığınız diğer eklentileri ve kullandığınız anti virüs programını yazarsanız daha iyi olur
daha önce hiçbir yama kullanmıyordum. xp home ,messengerin hiçbir eklentisi yok,messenger sürümü 8.1.0178.00. antivirus kaspersky 6.0 kullanıyorum

BİLGİ VE SEVGİ PAYLAŞILDIKÇA BÜYÜR
Eski 20-03-2007   #75 (mesaj-linki)
usluo

usluo adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
daha önce hiçbir yama kullanmıyordum. xp home ,messengerin hiçbir eklentisi yok,messenger sürümü 8.1.0178.00. antivirus kaspersky 6.0 kullanıyorum

BİLGİ VE SEVGİ PAYLAŞILDIKÇA BÜYÜR

hatayı buldum benden kaynaklanıyomuş.program files teki dosyada hata yapmışım msn messenger yerine windows messengerin içindeki doyaları silmişim msn messengerin dosyalarını silince sorun halloldu aynı problemi yaşayan varsa aynı hatayı yapmış olabilir.tekrar gözden gecirmekte fayda var derim.emegi gecen herkese teşşekürler
Eski 01-04-2007   #76 (mesaj-linki)
betyemez

ya ben kurduktan sora listedeki isimler gözükmüyo şekli değişti listenin
Eski 01-04-2007   #77 (mesaj-linki)
kosovo

ben buralari pek bilmem yeniyim
Eski 02-04-2007   #78 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı

betyemez adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya ben kurduktan sora listedeki isimler gözükmüyo şekli değişti listenin

Öncelikle yamayı çalıştırın. Muhtemelen yukarıda gosterilen sekmelerden birini ya da bir kaçını yanlış işaretlemişsinizdir. Seçimlerinizi yukarıdaki resimlere bakarak karşılaştırın ve hatayı düzeltin..

kosovo adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben buralari pek bilmem yeniyim

Yapmanız gereken şey gayet basit. Eklenmiş dosyalardaki eki indirin. Sonra windosw saatinin ordan MSN simgesine sağ yıklayın ve çıkışı seçin. Daha sonra indirdiğiniz yamayı çalıştırın. Yukarıda da anlatılmış zaten. Anlatılanlara gore siz de işaretleyin.
Eski 08-04-2007   #79 (mesaj-linki)
blackfalcon33

ustaaaaaa tamam indirdik bunu uyguladıkda ama msn habire kapanıp açılıp duruyor kendiliğinden teknik bir hata yok yani bağlantı vb.hız çok iyi niye acaba
Eski 08-04-2007   #80 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı

blackfalcon33 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ustaaaaaa tamam indirdik bunu uyguladıkda ama msn habire kapanıp açılıp duruyor kendiliğinden teknik bir hata yok yani bağlantı vb.hız çok iyi niye acaba

İşletim sisteminizi, güvenlik yazılımlarını, ve kullandığınız diğer MSN yamalarını yazarsanız daha kesin bir çözüm alabilirsiniz..
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? Ziyaretçi Soru-Cevap 13 20 Saat Önce 20:39
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 521 4 Gün Önce 11:08
Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) KANIDELi Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 171 1 Hafta Önce 23:53
MSN'de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir? Ziyaretçi Soru-Cevap 7 23-09-2009 18:52
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 Morrigan Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 8 19-06-2006 21:19