| | #71 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger)
yaaa ben bunu kurdum ama konuşma penceresi açmaya çalıştığımda msn yi kapatıto.. noolur yardıım..
Son Düzenleyen turuncupapatya; 17-03-2007 @ 12:54. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #72 (mesaj-linki) | |
bende yamayı kurdum fakat sonuç alamadım messengeri açtığımda açılıyo fakat konuşma penceresi açmak istediğimde messenger kendini kapatıyo. mesengeri program ekle kaldırdan kaldırıp dosyalarını silip tekrar yükledim ama sonuç aynı oldu.ilgililerden yardım bekliyorum lütfen
| |
|
| | #73 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) | |
|
| | #74 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger)BİLGİ VE SEVGİ PAYLAŞILDIKÇA BÜYÜR | |
|
| | #75 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger)hatayı buldum benden kaynaklanıyomuş.program files teki dosyada hata yapmışım msn messenger yerine windows messengerin içindeki doyaları silmişim msn messengerin dosyalarını silince sorun halloldu aynı problemi yaşayan varsa aynı hatayı yapmış olabilir.tekrar gözden gecirmekte fayda var derim.emegi gecen herkese teşşekürler | |
|
| | #76 (mesaj-linki) | |
ya ben kurduktan sora listedeki isimler gözükmüyo şekli değişti listenin | |
|
| | #77 (mesaj-linki) | |
ben buralari pek bilmem yeniyim
| |
|
| | #78 (mesaj-linki) | |||||||||
Öncelikle yamayı çalıştırın. Muhtemelen yukarıda gosterilen sekmelerden birini ya da bir kaçını yanlış işaretlemişsinizdir. Seçimlerinizi yukarıdaki resimlere bakarak karşılaştırın ve hatayı düzeltin..
Yapmanız gereken şey gayet basit. Eklenmiş dosyalardaki eki indirin. Sonra windosw saatinin ordan MSN simgesine sağ yıklayın ve çıkışı seçin. Daha sonra indirdiğiniz yamayı çalıştırın. Yukarıda da anlatılmış zaten. Anlatılanlara gore siz de işaretleyin. | |||||||||
|
| | #79 (mesaj-linki) | |
ustaaaaaa tamam indirdik bunu uyguladıkda ama msn habire kapanıp açılıp duruyor kendiliğinden teknik bir hata yok yani bağlantı vb.hız çok iyi niye acaba
| |
|
| | #80 (mesaj-linki) | |||||
İşletim sisteminizi, güvenlik yazılımlarını, ve kullandığınız diğer MSN yamalarını yazarsanız daha kesin bir çözüm alabilirsiniz.. | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 13 | 20 Saat Önce 20:39 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 521 | 4 Gün Önce 11:08 |
| Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) | KANIDELi | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 171 | 1 Hafta Önce 23:53 |
| MSN'de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 7 | 23-09-2009 18:52 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 | Morrigan | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 8 | 19-06-2006 21:19 |