| | #81 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger)
bu sitede daha oncede cektigim programlarda virus trojan cıktı :-) site yönetimi işi biliyo bence derim
| |
|
| | #82 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #83 (mesaj-linki) | |
yahoo messenger kullanıyorum fakat türkçeye çevirme programına ihtiyacım var. Birde kamera ile görüşme yapamıyorum daha doğrusu karşı tarafı görüyorum fakat kendi görüntümü yollayamıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler... | |
|
| | #84 (mesaj-linki) | |
ben virüs felan görmedim :9 şimdi kurup denicem ayrıca emeğinize sağlık | |
|
| | #85 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) Yahoo Messenger 6.0 Türkçe Yama Yahoo Messenger 7.0 Türkçe Yama Araçlar > Seçenekler > Ses ve Görüntü Kurulumu'ndaki adımları izleyerek kullandığınız kameranın seçili olduğundan emin olun. Sorun devam ediyorsa Kameranın diriverini yeniden yükleyin. | |
|
| | #86 (mesaj-linki) | |
ya nerde link? nerde link ya söyleyin hemen hadi ![]() nerde link ya söyleyin hemen hadi Son Düzenleyen tülay; 26-05-2007 @ 18:19. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #87 (mesaj-linki) | |
yaa ben çoklu oturum açma programını indiremiyorum nasıl oluyoooçoklu oturum açma yerine girdim işte ama yapamadım Son Düzenleyen shekerkız; 01-06-2007 @ 15:03. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #88 (mesaj-linki) | |||||||||
http://www.msxlabs.org/forum/attachm...1&d=1180880435 Tıklayın, indirin, yamayı ZIP dosyasının içinden çıkartın, Messenger'ı kapatın, yamayı çalıştırın ve uygulayın. Windows Live Messenger kısayoluna ne kadar tıklarsanız, o kadar yeni Messenger işlemi başlar. Son Düzenleyen NeutralizeR; 03-06-2007 @ 18:22. | |||||||||
|
| | #89 (mesaj-linki) | |
abi indirdim bilgisayar çöktü yeni aldık sakın indirmeyin kaspersky 6,0 virüs var çok dikkatli olun
| |
|
| | #90 (mesaj-linki) | |||||||||||||
Aynı zamanda aşağıdaki linkte yer alan mesajıda inceleyebilirsiniz. http://www.msxlabs.org/forum/112936-mesaj8.html | |||||||||||||
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| wlm9 coklu oturum acma, |
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 13 | 1 Gün Önce 20:39 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 521 | 4 Gün Önce 11:08 |
| Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) | KANIDELi | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 171 | 1 Hafta Önce 23:53 |
| MSN'de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 7 | 23-09-2009 18:52 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 | Morrigan | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 8 | 19-06-2006 21:19 |