Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Çoklu Oturum Açma ve Yamalar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 21-03-2006   #1 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger)

A-Patch Windows Live Messenger, Windows Live Messenger 8.1.0178 sürümüne kadar uyumlu sürümünü (A-Patch130rc1b53_WLM.exe) ekteki zip dosyasından indirebilirsiniz. (Yamayı uygulamadan önce WLM'yi kapatın)

Yamayı aşağıdaki tavsiye edilen ayarlarla uygulayın. Next > tuşuna tıkladıktan sonra sırasıyla aşağıdaki resimleri göreceksiniz:

Snap7.png

Yamayı uyguladıktan sonra Windows Live Messenger'ı başlatırken hata mesajıyla karşılaşırsanız:

Windows Live Messenger'ı | Başlat > Denetim Masası > Program Ekle veya Kaldır listesinden bulup kaldırın.

C:\Program Files\MSN Messenger klasörünün içindeki tüm dosyaları silin.

Windows Live Messenger'ı tekrar kurun ve kapatın.

A-Patch'i uygulayın.

Eklenmiş Dosyalar | Download-İndir-Yükle
Dosya Türü: zip A-Patch130rc1b54_WLM.zip (135.9 KB, 16318 gösterim)

Son Düzenleyen Blue Blood; 25-05-2008 @ 19:18. Sebep: Etiket kelimeler kaldırılmıştır.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 08-04-2006   #2 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
A-Patch, Çoklu Oturum, Çoklu Oturum Açma, Msn Çoklu Oturum

Alıntı:
erdemm adlı kullanıcıdan alıntı
malesef kaspersky 6,0 virüs buldu
Güvenlik programlarının her uyarısını virüs tehlikesi olarak algılamayın lütfen. Dosyaların yapısını değiştiren yamalarla ilgili uyarılar alabilirsiniz, herhangi bir riski yok. Güncel bir anti-virüs programıyla taranarak eklenmiştir..

Son Düzenleyen Morrigan; 08-02-2007 @ 07:51.
Eski 28-04-2006   #3 (mesaj-linki)
phenomamet - avatarı

arkadasim ben bu programi birkac hafta once kurmustum yalniz silemiyorum,bi yardimin olursa sevinirim..

Son Düzenleyen Morrigan; 08-02-2007 @ 07:52.
Eski 04-05-2006   #4 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Alıntı:
baha adlı kullanıcıdan alıntı
ya bu yama ile 7.5 ile betayı aynı andamı kullaabiliyoruz....
birisi bi açıklama yapsın olmas mı?
MSN Messenger 7.x uyumlu A-Patch sürümü için aşağıdaki bağlantıya tıklayın:
http://www.msxlabs.org/forum/coklu-o...7-0-7-5-a.html

İlk mesaj güncellenmiştir, WLM Beta uyumlu A-Patch'in son sürümü eklenmiştir.

Son Düzenleyen Morrigan; 08-02-2007 @ 07:52.
Eski 05-05-2006   #5 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Alıntı:
mistik adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaşım bende bu yamaların değişik sürümle burda sözü geçen anti virüs programı bulunmkatadır. ilk defa bu uyarıyla karşılaşıyorum ve küçümsenecek bir tehlike uyarısı değil bu. belkide senin kullandıkların henüz bu virüsü tanımıordur. güvenlik prgramları sadece tanıdıkları virüsler için uyarı verebilirler çalışma prensibleri bunun üzerine kurulmuştur. burdaki yamayı yeniden kontrol edip güncellersen çok güzel olur ama yinde tebrikler yaptığın çalışmlar için.
Yama, Kaspersky Anti-Virus Personal'ın en gücel virüs tanıma veritabanı ile taranmıştır. Virüs ya da benzeri bir zararlı kod bulunmamaktadır. Güvenlik konusunda tereddütünüz hiçbir şekilde ortadan kalkmayacaksa, yamayı kullanmayınız.

Son Düzenleyen Morrigan; 08-02-2007 @ 07:53.
Eski 05-05-2006   #6 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Alıntı:
SGP_K@JMER adlı kullanıcıdan alıntı
kurdum biraz kullandım beta die sildim finali çıkınca kullanırım dedim msn 7,5 yükledim daha ne ses çıkıyo nede bişey msn çalışıoyo ama online sesleri titreşim falan sesler gitti nedense anlamadım yeniden yükledim yine olmadı yardımcı olabilen olursa tşkrr edrm

Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Ses Efekti ve Ses Aygıtları altından resimde gösterilen bölüme gelip sesleri tekrar atayabilirsiniz. MSN Messenger ses dosyaları C:\Program Files\MSN Messenger klasörü içinde bulunmaktadır.

Eski 05-05-2006   #7 (mesaj-linki)
rap_astro

konudaki yama uygulama adımları (resimleri) güncellenirse sevinirim !

Eski 06-05-2006   #8 (mesaj-linki)

Alıntı:
mistik adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaşım bende bu yamaların değişik sürümle burda sözü geçen anti virüs programı bulunmkatadır. ilk defa bu uyarıyla karşılaşıyorum ve küçümsenecek bir tehlike uyarısı değil bu. belkide senin kullandıkların henüz bu virüsü tanımıordur. güvenlik prgramları sadece tanıdıkları virüsler için uyarı verebilirler çalışma prensibleri bunun üzerine kurulmuştur. burdaki yamayı yeniden kontrol edip güncellersen çok güzel olur ama yinde tebrikler yaptığın çalışmlar için.
Bencede senin virüs programların o virüsü tanımıyorlar kardeş :-Pp Şaka şaka öyle bi virüs yok ki tanısın. Kaspersky kardeş ayarlarından dolayı Dosya şifreli olduğu için tarayamıyor ve olası bi virüs sorunundan dolayı bu uyarıyı veriyor. Uyarı Adı ise Pasword Protected. Kimsenin meraklanmasına gerek yok Yama da sağlam, Sistemde sağlam, Kaspersky'de sağlam Msxlabs.Org'da sağlam..

Son Düzenleyen Morrigan; 08-02-2007 @ 07:54.
Eski 06-05-2006   #9 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: A-Patch Windows Live Messenger (Messenger 8.0)

Alıntı:
rockn_roll adlı kullanıcıdan alıntı
............ bu yayınladığınız program ne işe yarıyor... bilgilendirirseniz sevinirim...
A-Patch: Temel olarak Messenger'daki istenmeyen bölümleri (reklamlar, arama çubukları vb.) kaldırmaya ve çoklu oturum açmaya yarayan yama.
Eski 06-05-2006   #10 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: A-Patch Windows Live Messenger (Messenger 8.0)

Alıntı:
SGP_K@JMER adlı kullanıcıdan alıntı

windows messengerin ses efekleri tamamda ben msn messengeri kullanıyorum 7.5 onun alt kategorisi yokki yani yine ses çıkmıyor
Genel MSN-Messenger sorularını MSN Teknik Destek konusunda belirtin lütfen.
Alıntı:
MSN Messenger'ı sıfırdan kurmak için bu adımları uygulamanız gerekiyor:

1-) Program Ekle veya Kaldır listesinden MSN Messenger'ı bulup kaldırın.
2-) \Program Files\MSN Messenger klasörünü silin.
3-) MSN Messenger Kimliğimi Nasıl Öğrenirim? konusundaki ilgili klasörü bulup silin.
4-) Başlat > Çalıştır > regedit yazıp enter'layarak Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni çalıştırın.
Alıntı:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger anahtarlarını silin.
5-) Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve MSN Messenger'ı kurun.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
a patch çoklu msn açma, messenger son sürüm çoklu oturum, messenger son sürüm çoklu yama, windows live çoklu oturum açma programı, windowslive coklu oturum, windowslive çoklu oturum, çoklu, çoklu oturum açma son sürüm, çoklu oturum son sürüm, oklu,
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 492 2 Gün Önce 22:54
Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) KANIDELi Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 165 6 Gün Önce 14:18
Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? Ziyaretçi Soru-Cevap 10 13-04-2009 18:44
MSN'de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir? Ziyaretçi Soru-Cevap 2 14-11-2008 13:51
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 Morrigan Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 8 19-06-2006 19:19