| | #1 (mesaj-linki) | |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger)
A-Patch Windows Live Messenger, Windows Live Messenger 8.1.0178 sürümüne kadar uyumlu sürümünü (A-Patch130rc1b53_WLM.exe) ekteki zip dosyasından indirebilirsiniz. (Yamayı uygulamadan önce WLM'yi kapatın) Yamayı aşağıdaki tavsiye edilen ayarlarla uygulayın. Next > tuşuna tıkladıktan sonra sırasıyla aşağıdaki resimleri göreceksiniz: Snap7.png Yamayı uyguladıktan sonra Windows Live Messenger'ı başlatırken hata mesajıyla karşılaşırsanız: Windows Live Messenger'ı | Başlat > Denetim Masası > Program Ekle veya Kaldır listesinden bulup kaldırın. C:\Program Files\MSN Messenger klasörünün içindeki tüm dosyaları silin. Windows Live Messenger'ı tekrar kurun ve kapatın. A-Patch'i uygulayın. Son Düzenleyen Blue Blood; 25-05-2008 @ 19:18. Sebep: Etiket kelimeler kaldırılmıştır. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | ||
| A-Patch, Çoklu Oturum, Çoklu Oturum Açma, Msn Çoklu OturumAlıntı:
Son Düzenleyen Morrigan; 08-02-2007 @ 07:51. | ||
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| A-Patch, Çoklu Oturum, Çoklu Oturum Açma, Msn Çoklu Oturum
arkadasim ben bu programi birkac hafta once kurmustum yalniz silemiyorum,bi yardimin olursa sevinirim..
Son Düzenleyen Morrigan; 08-02-2007 @ 07:52. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | ||
http://www.msxlabs.org/forum/coklu-o...7-0-7-5-a.html İlk mesaj güncellenmiştir, WLM Beta uyumlu A-Patch'in son sürümü eklenmiştir. Son Düzenleyen Morrigan; 08-02-2007 @ 07:52. | ||
|
| | #5 (mesaj-linki) | ||
Son Düzenleyen Morrigan; 08-02-2007 @ 07:53. | ||
|
| | #6 (mesaj-linki) | ||
Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Ses Efekti ve Ses Aygıtları altından resimde gösterilen bölüme gelip sesleri tekrar atayabilirsiniz. MSN Messenger ses dosyaları C:\Program Files\MSN Messenger klasörü içinde bulunmaktadır. Son Düzenleyen Morrigan; 08-02-2007 @ 07:53. | ||
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| A-Patch, Çoklu Oturum, Çoklu Oturum Açma, Msn Çoklu Oturum konudaki yama uygulama adımları (resimleri) güncellenirse sevinirim ! Son Düzenleyen Morrigan; 08-02-2007 @ 07:53. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | ||
Son Düzenleyen Morrigan; 08-02-2007 @ 07:54. | ||
|
| | #9 (mesaj-linki) | ||
| Cvp: A-Patch Windows Live Messenger (Messenger 8.0)Alıntı:
| ||
|
| | #10 (mesaj-linki) | ||||
| Cvp: A-Patch Windows Live Messenger (Messenger 8.0)Alıntı:
Alıntı:
| ||||
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| a patch çoklu msn açma, messenger son sürüm çoklu oturum, messenger son sürüm çoklu yama, windows live çoklu oturum açma programı, windowslive coklu oturum, windowslive çoklu oturum, çoklu, çoklu oturum açma son sürüm, çoklu oturum son sürüm, oklu, |
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 492 | 2 Gün Önce 22:54 |
| Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) | KANIDELi | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 165 | 6 Gün Önce 14:18 |
| Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 10 | 13-04-2009 18:44 |
| MSN'de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 14-11-2008 13:51 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 | Morrigan | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 8 | 19-06-2006 19:19 |