| | #1 (mesaj-linki) | |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger)
A-Patch Windows Live Messenger, Windows Live Messenger 8.1.0178 sürümüne kadar uyumlu sürümünü (A-Patch130rc1b53_WLM.exe) ekteki zip dosyasından indirebilirsiniz. (Yamayı uygulamadan önce WLM'yi kapatın) Yamayı aşağıdaki tavsiye edilen ayarlarla uygulayın. Next > tuşuna tıkladıktan sonra sırasıyla aşağıdaki resimleri göreceksiniz: Snap7.png Yamayı uyguladıktan sonra Windows Live Messenger'ı başlatırken hata mesajıyla karşılaşırsanız: Windows Live Messenger'ı | Başlat > Denetim Masası > Program Ekle veya Kaldır listesinden bulup kaldırın. C:\Program Files\MSN Messenger klasörünün içindeki tüm dosyaları silin. Windows Live Messenger'ı tekrar kurun ve kapatın. A-Patch'i uygulayın. Son Düzenleyen Blue Blood; 25-05-2008 @ 21:18. Sebep: Etiket kelimeler kaldırılmıştır. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |||||
| A-Patch, Çoklu Oturum, Çoklu Oturum Açma, Msn Çoklu Oturum
Son Düzenleyen Morrigan; 08-02-2007 @ 09:51. | |||||
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
arkadasim ben bu programi birkac hafta once kurmustum yalniz silemiyorum,bi yardimin olursa sevinirim..
Son Düzenleyen Morrigan; 08-02-2007 @ 09:52. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||
http://www.msxlabs.org/forum/coklu-o...7-0-7-5-a.html İlk mesaj güncellenmiştir, WLM Beta uyumlu A-Patch'in son sürümü eklenmiştir. Son Düzenleyen Morrigan; 08-02-2007 @ 09:52. | |||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |||||
Son Düzenleyen Morrigan; 08-02-2007 @ 09:53. | |||||
|
| | #6 (mesaj-linki) | |||||
Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Ses Efekti ve Ses Aygıtları altından resimde gösterilen bölüme gelip sesleri tekrar atayabilirsiniz. MSN Messenger ses dosyaları C:\Program Files\MSN Messenger klasörü içinde bulunmaktadır. Son Düzenleyen Morrigan; 08-02-2007 @ 09:53. | |||||
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| A-Patch, Çoklu Oturum, Çoklu Oturum Açma, Msn Çoklu Oturum konudaki yama uygulama adımları (resimleri) güncellenirse sevinirim ! Son Düzenleyen Morrigan; 08-02-2007 @ 09:53. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |||||
Son Düzenleyen Morrigan; 08-02-2007 @ 09:54. | |||||
|
| | #9 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: A-Patch Windows Live Messenger (Messenger 8.0)
| |||||
|
| | #10 (mesaj-linki) | |||||||||||||
| Cvp: A-Patch Windows Live Messenger (Messenger 8.0)
| |||||||||||||
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| msn live çoklu oturum yaması, windows live messenger için çoklu oturum açma, windows live son sürüm çoklu msn, yeni sürüm çoklu oturum, çoklu oturum son sürüm, |
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 518 | 2 Gün Önce 23:03 |
| Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) | KANIDELi | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 170 | 2 Hafta Önce 23:03 |
| MSN'de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 7 | 23-09-2009 18:52 |
| Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 12 | 31-08-2009 00:55 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 | Morrigan | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 8 | 19-06-2006 21:19 |