Arama

Çilekli Milföy Tarifi

Güncelleme: 8 Ekim 2008 Gösterim: 3.781 Cevap: 0
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ekim 2008       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
MALZEMELER
4 adet milföy hamuru
Sponsorlu Bağlantılar
2 bardak süt
1 paket çilekli puding
1 çorba kaşığı pudra şekeri

HAZIRLANIŞI
Milföy hamurlarını çözüldükten sonra yağlı kağıt üzerine dizip fırın tepsisine koyun
.Önceden ısıtmış olduğunuz fırında kabarıncaya pişirin.(yaklaşık 15-20 dk
Çilekli pudingi süt ile karıştırıp pişirin. Soğumaya bırakın.
Fırından çıkarttığınız milföy hamurlarının aralarını bir bıçak yardımı ile açın ve iyice
soğumalarını bekleyin. Hazırladığınız çilekli pudingden hamurların aralarına doldurun.
Üzerlerini pudra şekeri ile süsleyip servis yapın.


Benzer Konular

8 Ekim 2008 / Misafir Taslak Konular
5 Şubat 2009 / GÜLGECELER Taslak Konular
8 Haziran 2013 / _VICTORY_ Taslak Konular
2 Haziran 2010 / _Yağmur_ Taslak Konular
29 Nisan 2010 / _Yağmur_ Taslak Konular