| | #51 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Bot encarta@conversagent.com microsoft encarta veri tabanı ile soru cevaplayan msn botu. smarterchild@hotmail.com klasik bir msn sohbet botu eğlenceli sohbet edebileceğiniz bir bot, çocuklar için espbilly@msn.com videoları gösteren zeki bir msn botu yellowpagesdemo@hotmail.com sarı sayfalar yakınınızdakileri öğrenebileceğiniz bir msn botu. msngiftguide@hotmail.com özel kişilere tatil hediyesi msn botu. blabla@chatman.nl hollanda' ca (flemenk' çe) konuşabileceğiniz bir msn botu. indeedjobs@hotmail.com iş arama botu aradığınız işi bulun. mindy@botmetro.net sıkıldığınızda arkadaşınız gibi konuşabileceğiniz bir sohbet msn botu. amazon@insidec.com amazon.com dan alışveriş yapmanızı sağlıyacak çok kullanışlı msn botu. chat@insidemessenger.com kitap, dvd, oyun, cd, yarışmalar, ingiliz haberleri, ingiliz futbolu, futbol haberleri, ve bazı olayları sorup size danışmanlık yapabilecek olan msn botu. ensozluk1251@beyaz.us ingilizce / türkçe, türkçe / ingilizce kelime çevirilerini sözlük kıvamında kullanabileceğiniz bir msn botu. | |
|
| | #52 (mesaj-linki) |
Cvp: Msn I'm Yazısı ve Bir Kaç Tane Bot
bunlar ne işe yarıyor anlamadım yawf ![]() tama yaa şimdi dank etti kafama Son Düzenleyen m_aganda; 23-09-2007 @ 12:17. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #53 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Bot
tşk
| |
|
| | #54 (mesaj-linki) |
buda benden encarta@botmetro.net | |
|
| | #55 (mesaj-linki) |
alın size dünyada bir msn botu kadiraslan_msnbot@hotmail.com mutlaka ekleyin süper benim botum benim msn adresim kadir_aslan05@hotmail.com ama daha geliştiriyorum akşam 6 tan sonra hafta sonu ise sabahları ve akşamları ama mutlaka ekleyin | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| bir sürü msn botu, bot, bot msn kişileri, bır msn botum olsun, dünyadaki tüm msn botları, flemenk msn bot, hotmail.com ile alan msn kişileri, |
MSN Bot Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri | BrookLyn | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 183 | 3 Saat Önce 00:50 |
| Nick ve Nick Çeşitleri | ekaraot | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 170 | 2 Gün Önce 21:52 |
| Web Messenger (Web Messenger MSN - MSN Web Messenger) | CrasHofCinneT | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 25-09-2007 15:52 |
| (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 11-11-2006 22:59 |
| MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 15-02-2006 14:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||