Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Diğer MSN Messenger İçerikleri
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 16-09-2007   #51 (mesaj-linki)
ShangaL
Cvp: MSN Bot

encarta@conversagent.com
microsoft encarta veri tabanı ile soru cevaplayan msn botu.

smarterchild@hotmail.com
klasik bir msn sohbet botu eğlenceli sohbet edebileceğiniz bir bot, çocuklar için

espbilly@msn.com
videoları gösteren zeki bir msn botu

yellowpagesdemo@hotmail.com
sarı sayfalar yakınınızdakileri öğrenebileceğiniz bir msn botu.

msngiftguide@hotmail.com
özel kişilere tatil hediyesi msn botu.

blabla@chatman.nl
hollanda' ca (flemenk' çe) konuşabileceğiniz bir msn botu.

indeedjobs@hotmail.com
iş arama botu aradığınız işi bulun.

mindy@botmetro.net
sıkıldığınızda arkadaşınız gibi konuşabileceğiniz bir sohbet msn botu.

amazon@insidec.com
amazon.com dan alışveriş yapmanızı sağlıyacak çok kullanışlı msn botu.

chat@insidemessenger.com
kitap, dvd, oyun, cd, yarışmalar, ingiliz haberleri, ingiliz futbolu, futbol haberleri, ve bazı olayları sorup size danışmanlık yapabilecek olan msn botu.

ensozluk1251@beyaz.us
ingilizce / türkçe, türkçe / ingilizce kelime çevirilerini sözlük kıvamında kullanabileceğiniz bir msn botu.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 23-09-2007   #52 (mesaj-linki)
Cvp: Msn I'm Yazısı ve Bir Kaç Tane Bot

bunlar ne işe yarıyor anlamadım yawf

tama yaa şimdi dank etti kafama

Son Düzenleyen m_aganda; 23-09-2007 @ 12:17. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 01-10-2007   #53 (mesaj-linki)

tşk
Eski 03-11-2007   #54 (mesaj-linki)

buda benden
encarta@botmetro.net
Eski 08-11-2007   #55 (mesaj-linki)
asker99

alın size dünyada bir msn botu kadiraslan_msnbot@hotmail.com mutlaka ekleyin süper benim botum benim msn adresim kadir_aslan05@hotmail.com ama daha geliştiriyorum akşam 6 tan sonra hafta sonu ise sabahları ve akşamları ama mutlaka ekleyin
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
bir sürü msn botu, bot, bot msn kişileri, bır msn botum olsun, dünyadaki tüm msn botları, flemenk msn bot, hotmail.com ile alan msn kişileri,
MSN Bot Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri BrookLyn MSN Teknik Destek/Bilgiler 183 3 Saat Önce 00:50
Nick ve Nick Çeşitleri ekaraot Diğer MSN Messenger İçerikleri 170 2 Gün Önce 21:52
Web Messenger (Web Messenger MSN - MSN Web Messenger) CrasHofCinneT MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 25-09-2007 15:52
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 04:10Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13272190 saniyede (51.81% PHP - 48.19% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR