Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Diğer MSN Messenger İçerikleri
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 15-04-2006   #6 (mesaj-linki)
Garfield1
Cvp: MSN Bot Cvp: MSN Bot

Arkadaşlar bu bot nasıl konuşur ya ben kurdum ama konuşturamadım Bi Yardım Edin
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 25-04-2006   #7 (mesaj-linki)
alimehmet

kimsenin bilmediği bi bot adresi var veriyom wildmonica69@hotmail.com ekleyen ekler oke bye
Eski 26-04-2006   #8 (mesaj-linki)
KaRiZMa_PReNS

ya abi bu simdi ne ise yarıyo ??* Yardim edin pls
Eski 27-04-2006   #9 (mesaj-linki)
msn sözlük botu msn sözlük botu

arkadaslar bunu msn kısı lıstesıne ekleyın we bıraz bekleyın sonra o sızı eklıyecektır bu cok genıs bır sozluk ne yazarsanız ıngılızce yadada turkce bırbırıne cevırıyor
Eski 12-05-2006   #10 (mesaj-linki)

arkadasım yükledim calısmiyor nasıl kolanılıyor anlatsanız iyi olut
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
kimsenin bilmediği msn araçları, kimsenin bilmediği msn bilgileri, msn sözlük bot, sozluk botu, wildmonica69,
Konu Araçları

MSN Bot Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Nick ve Nick Çeşitleri ekaraot Diğer MSN Messenger İçerikleri 163 1 Gün Önce 02:13
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri BrookLyn MSN Teknik Destek/Bilgiler 145 5 Gün Önce 12:33
Web Messenger (Web Messenger MSN - MSN Web Messenger) inloVe MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 25-09-2007 15:52
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 13:54Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11074805 saniyede (52.49% PHP - 47.51% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR