| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Bot
bendede var bikaçtane ![]() spleak en begendiğim msn bot lardan birisi...üstelik kadın isterseniz onunla oyun oynayabilir,günlük burç falınıza bakabilir,hatta ingilizce testine bile girebilirsiniz..encarta:ödev aramak için çok iyi bi kaynak ama ingilizce.. moviesccout@botmetro.net : buda filmler hakkında birsürü bilgi verebiliyor..yaşadıgınız şehirdeki sinemalarda hangi filmlerin gösterimde oldugu vs.. tek sorun sadece amerika daki şehirlerinkini göstermesi.. cyrstalballbuddy@hotmail.com : buda bir sihirli küre ona gelecekle ilgili şeyler soruyosunuz ve oda size cevabını veriyo..ama ingilizce ![]() chat@insidemessenger.com : bu bot la ise istediğiniz kadar konuşabiliyosunuz.. )
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Msn Bot ya ben ekledim de bütün botları bi tanesi hep garip garip bişi yolluyo ismi chatman.nl herhalde onu nasıl konuşturcam?? | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| -SmarterChild- MSN Messenger yada Windows Live Messenger için -SmarterChild- diye bir bot var. Onunla istediğiniz herşeyi konuşup öğrenebilirsiniz. Ayrıca çok eğlenceli. Onunla konuşmak için sadece smarterchild@hotmail.com u MSN'inize ekleyin. Onun gibi daha birçok bot var : spleak@hotmail.com , espbilly@msn.com , crystalballbuddy@hotmail.com , moviesccout@botmetro.net ve falan filan.. SmarterChild. a gidip diğer botlarıda görüp konuşabilirsiniz | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| MSN Messenger not defteri Messenger not defteri Msn messenger bot ailesine yeni bir bot daha eklendi.Bu bot sayesinde daha önceden bu bota kaydını yaptıdğınız yazıları istediğiniz zaman geri alabiliyorsunuz. Springwise sizin için messenger'da kullanacaginiz yepyeni bi ozelligi paylasıyor Olay nedir? Messenger'ı not defteri gibi kullanacagiz. Yapmanız gereken işleri, kısa notlarınızı messenger'a alacaksınız. İstediginiz zaman geri dönüp bakacaksınız Güzel ama nasıl Çok kolay desem şaşırmayın. Bi program kurmaya gerek yok. Sadece sabifoo@sabifoo.com mailini messenger'ınıza ekleyin. Nasıl çalışıyo Arkadaş listesine ekledikten sonra sabifoo'ya yazdıgınız herşeyi kaydediyor. O size cevap vermiyo, sadeceb bir not defteri gibi notlarınızı kaydediyor. Komutlar neler? Bazı komutları var list : yazdıgınız tüm yazıları listeliyor last: en son yazdıgınızı listeliyor privacy on: Güvenli modda kaydediyor delete : İstediğiniz numaralı mesajı siliyor !help: yardım | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Bot
arkadaşlar bende bir bot eklemek istedim hemde türkçe beta3@odesis.com ve beta4@odesis.com iyi günler | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Botabi ingilizce programInI nasIl kullanIyoruz | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
| sOuTh___!!!![[arkdşlar az birz idare edersiniz artık smarterchild@hotmail.com spleak@hotmail.com espbilly@msn.com amazon@insidec.com yellowpagesdemo@hotmail.com botgoogle@hotmail.com botofthought@hotmail.com galgje@hotmail.com googlematic@interconnected.org me@mgamble.ca bot@clubr.nl ouglebot@hotmail.com revolutionimserv@hotmail.com Scholarbot@hotmail.com tvbot@hotmail.com VirtualFriendBot@hotmail.com windiesbot@hotmail.com YakSpuiT@hotmail.com alice@worldofalice.nl volvospace@hotmail.com Son Düzenleyen Blue Blood; 29-08-2006 @ 16:13. | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Bot | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
| Kendinize Msn Botu Yapın Havanız Olsun :)![]() Sürüm : Beta 3 Boyut : 442 Kb Kullanim Izni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Türkçe Isletim Sistemi : Windows (Tümü) ================================================== =============== Tanitim: Üreticinin Açiklamasi : Msn Protokolü üzerinden çalisan, verdiginiz kelimelere ve bu kelimelere gelecek cevaplara göre çalisan bir bot uygulamasi. Kendi botunuzu kendi kelimelerinizi ekleyerek yapabiliyorsunuz. Örnegin bir sözlük veya arkadaslarinizi çildirtmaya yarayacak botlar yapabilirsiniz. Ayrica ögrenme özelligi sayesinde botun konustugu kisiler de bota yeni kelimeler ögretebilir. | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Encarta Instant Answers (Akıllı MSN Robot) tukmsnbot@hotmail.com kendim yaptım msn türkçe konuşan bot ama daha yeni zamanla öğreniyo herşeyi | |
|