| | #16 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Bot abi ingilizce programInI nasIl kullanIyoruz | |
|
| | #17 (mesaj-linki) |
sOuTh___!!!![[arkdşlar az birz idare edersiniz artık smarterchild@hotmail.com spleak@hotmail.com espbilly@msn.com amazon@insidec.com yellowpagesdemo@hotmail.com botgoogle@hotmail.com botofthought@hotmail.com galgje@hotmail.com googlematic@interconnected.org me@mgamble.ca bot@clubr.nl ouglebot@hotmail.com revolutionimserv@hotmail.com Scholarbot@hotmail.com tvbot@hotmail.com VirtualFriendBot@hotmail.com windiesbot@hotmail.com YakSpuiT@hotmail.com alice@worldofalice.nl volvospace@hotmail.com Son Düzenleyen Misafir; 29-08-2006 @ 15:13. | |
|
| | #18 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Bot | |
|
| | #19 (mesaj-linki) |
Kendinize Msn Botu Yapın Havanız Olsun :) ![]() Sürüm : Beta 3 Boyut : 442 Kb Kullanim Izni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Türkçe Isletim Sistemi : Windows (Tümü) ================================================== =============== Tanitim: Üreticinin Açiklamasi : Msn Protokolü üzerinden çalisan, verdiginiz kelimelere ve bu kelimelere gelecek cevaplara göre çalisan bir bot uygulamasi. Kendi botunuzu kendi kelimelerinizi ekleyerek yapabiliyorsunuz. Örnegin bir sözlük veya arkadaslarinizi çildirtmaya yarayacak botlar yapabilirsiniz. Ayrica ögrenme özelligi sayesinde botun konustugu kisiler de bota yeni kelimeler ögretebilir. | |
|
| | #20 (mesaj-linki) |
Cvp: Encarta Instant Answers (Akıllı MSN Robot) tukmsnbot@hotmail.com kendim yaptım msn türkçe konuşan bot ama daha yeni zamanla öğreniyo herşeyi | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
MSN Bot Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Nick ve Nick Çeşitleri | ekaraot | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 163 | 2 Saat Önce 02:13 |
| MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri | BrookLyn | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 145 | 3 Gün Önce 12:33 |
| Web Messenger (Web Messenger MSN - MSN Web Messenger) | inloVe | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 25-09-2007 15:52 |
| (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 11-11-2006 22:59 |
| MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 15-02-2006 14:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||