| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Bot
hocam botlar süpermiş her konuda yardımcı oluyolar gercekten | |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Bot | |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
| botadam@hotmail.com
===> botadam@hotmail.com <=== bu da benim Türkçe konuşan zengin kelime hazneli ve hızla yayılan ve de daha da geliştirilen botum. Adı: Coşan Sokan Botoğlu
| |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
bu bot %100 türkçe botsever@hotmail.com | |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Bot ÖZELLİĞİ:günün burçlarını söyler bide rüya tabirlerini söyler rüyanda gördüğünü söylemek için rüyamda diye başla astroloji7@roboturka.net ÖZELLİGİ: programın ismini yazarsın o bulur indir@roboturka.net ÖZELLİĞİ:günün haberlerini söyler haberci17@roboturka.com ÖZELLİĞİ:Bu botta Türkçe- ingilizce ingilizce- Türkçe kelimelerin çevirilerini yapıyor. ensozluk1282@beyaz.us | |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
arkadaslar elinizde,almanca konusan yada,sozluk bot olan varmi??ß
| |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Bot | |
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
Galiba link kırıldı. Rapid. file not fount bilmemne bilmemne diyor. galiba yok öle bişi diyor.
| |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |||||
benden de bir kaç bot tepe tepe kullanın BUYRUN ![]()
varsa başka botu olan yazı versın bakalım yavv ![]() Son Düzenleyen scorpio-016; 24-06-2007 @ 13:24. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Bot turkce_botadam@hotmail.com ben yapdım sadece türkçe konuşur. yapayzeka@hotmail.com turkce_botadam@hotmail.com ben yapdım sadece türkçe konuşur. yapayzeka@hotmail.com sadece türkçe konuşur ben yapmadım Son Düzenleyen mtarik; 28-06-2007 @ 13:16. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|