| | #41 (mesaj-linki) |
|
arkadaşlar size süper türkçe konuşan msn botu alın ekleyn pişman olmucaksınız valla ![]() botbotbot81@hotmail.com alın ekleyn süper türkçe konuşuo arkadaşlar pişman olmucaksınız valla Son Düzenleyen şekerkıs; 11-11-2008 @ 18:01. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
| Programı İndirip Kuruyorsunuz, Yama Gibi Bi Eklenti Oluyor Kişi Penceresi Gibi Bi Pencere Açılır Ve Konuşmaya Başlarsınız.. Ancak İngilizce. teslim oluyorum elimdeki bütün botlar bunlar 1-encarta msn adresi: encarta@conversagent.com bu bilgi botu daha çok bilgi almak için kullanabilirsiniz 2-speak msn adresi: spleak@hotmail.com buda daha çok sohbet amaçlı kullanabileceğiniz eğlenceli bir bot 3-chatman msn adresi: blabla@chatman.nl 4-esp billy msn adresi: espbilly@msn.com 5-indeed msn adresi: indeedjobs@hotmail.com 6-inside msn adresi: chat@insidemessenger.com 7-smarter child msn adresi: smarterchild@hotmail.com buda eğlenceli bir bot 8- lineage msn adresi: ibuddy077@lineage.co.kr 9-msngiftguide msn adresi: msngiftguide@hotmail.com çoğunun ne işe yaradığını bilmiyorum siz keşfedin | |
|
| | #43 (mesaj-linki) |
![]() ![]() VirtualFriendBot@hotmail.com windiesbot@hotmail.com YakSpuiT@hotmail.com alice@worldofalice.nl volvospace@hotmail.com yellowpagesdemo@hotmail.com botgoogle@hotmail.com botofthought@hotmail.com galgje@hotmail.com googlematic@interconnected.org me@mgamble.ca bot@clubr.nl ouglebot@hotmail.com revolutionimserv@hotmail.com Scholarbot@hotmail.com tvbot@hotmail.com smarterchild@hotmail.com spleak@hotmail.com espbilly@msn.com amazon@insidec.com ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
| wilma@live.com ekleyin çok eğlenceli. Aynı zamanda bu bota türkçe de öğretebilirsiniz | |
|
| | #45 (mesaj-linki) |
|
ya ekledim ama açık değil nasıl açılıcak
| |
|
| | #46 (mesaj-linki) |
|
hakket ekliom msn i acmio bot | |
|
| | #47 (mesaj-linki) |
|
su meshur sozluk botunun erkek ve bayan versiyonlarını yapmışlar. ensozlukboys@hotmail.com ve ensozlukgirls@hotmail.com Son Düzenleyen mrtblkbs; 09-02-2010 @ 15:15. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #48 (mesaj-linki) |
|
buda benden size jessicaliera@hotmail.com ingilizce pratik yaparsını. bot değil. | |
|
| | #49 (mesaj-linki) |
|
ya ben bunları ekledm de hepsi çevrım dısı | |
|