| | #1 (mesaj-linki) |
MSN Bot Bu program msn e bir eklenti olarak geliyor ve bir botla ingilizce olarak herşeyi konuşabiliyorsunuz. hatta botu bozabiliyorsunuz laflarınızla (ben denedim) Program yazarları programın içine çok fazla kelime koymuşlar gerçekten iyi çalışıyor. Size msn botuyla iyi muhabbetler ![]() Güncelleme: İndirmenize gerek yok, bu adresten ekleyebilirsiniz: CelebSpleak | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Programı İndirip Kuruyorsunuz, Yama Gibi Bi Eklenti Oluyor Kişi Penceresi Gibi Bi Pencere Açılır Ve Konuşmaya Başlarsınız.. Ancak İngilizce. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Bot teslim oluyorum elimdeki bütün botlar bunlar 1-encarta msn adresi: encarta@conversagent.com bu bilgi botu daha çok bilgi almak için kullanabilirsiniz 2-speak msn adresi: spleak@hotmail.com buda daha çok sohbet amaçlı kullanabileceğiniz eğlenceli bir bot 3-chatman msn adresi: blabla@chatman.nl 4-esp billy msn adresi: espbilly@msn.com 5-indeed msn adresi: indeedjobs@hotmail.com 6-inside msn adresi: chat@insidemessenger.com 7-smarter child msn adresi: smarterchild@hotmail.com buda eğlenceli bir bot 8- lineage msn adresi: ibuddy077@lineage.co.kr 9-msngiftguide msn adresi: msngiftguide@hotmail.com çoğunun ne işe yaradığını bilmiyorum siz keşfedin | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Bot
valla bn konşuorm fena diiller ama bazısı herçktnde çok salak yani bu kadar olur ndn gaarip bi şekdle dedklermi tekrar ediolar ki çok sıkıcı ama vakt öldürmek için birebir | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Bot | |
|
![]() |
| En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
|
| bot msn bot msn adresi bot msn adresleri bot msnler bot msnleri encarta msn adresi ingilizce msn adresleri msn bot msn bot adresleri msn bot programı msn botlar msn botlari msn botları msn botu msn için ingilizce bot |
| Konu Araçları | |
MSN Bot Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri | BrookLyn | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 103 | 22 Saat Önce 02:42 |
| Nick ve Nick Çeşitleri | ekaraot | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 148 | 2 Hafta Önce 22:36 |
| Web Messenger (Web Messenger MSN - MSN Web Messenger) | inloVe | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 25-09-2007 15:52 |
| (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 11-11-2006 22:59 |
| MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 15-02-2006 14:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||