Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Diğer MSN Messenger İçerikleri
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 21-10-2005   #1 (mesaj-linki)
MSN Bot MSN Bot
Bu program msn e bir eklenti olarak geliyor ve bir botla ingilizce olarak herşeyi konuşabiliyorsunuz. hatta botu bozabiliyorsunuz laflarınızla (ben denedim)
Program yazarları programın içine çok fazla kelime koymuşlar gerçekten iyi çalışıyor.
Size msn botuyla iyi muhabbetler

[Resim]

Güncelleme: İndirmenize gerek yok, bu adresten ekleyebilirsiniz: CelebSpleak
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 25-10-2005   #2 (mesaj-linki)
Programı İndirip Kuruyorsunuz, Yama Gibi Bi Eklenti Oluyor Kişi Penceresi Gibi Bi Pencere Açılır Ve Konuşmaya Başlarsınız..

Ancak İngilizce.
Eski 20-01-2006   #3 (mesaj-linki)
bakus
Cvp: MSN Bot Cvp: MSN Bot
teslim oluyorum elimdeki bütün botlar bunlar

1-encarta
msn adresi:
encarta@conversagent.com
bu bilgi botu daha çok bilgi almak için kullanabilirsiniz

2-speak
msn adresi:
spleak@hotmail.com
buda daha çok sohbet amaçlı kullanabileceğiniz eğlenceli bir bot

3-chatman
msn adresi:
blabla@chatman.nl

4-esp billy
msn adresi:
espbilly@msn.com

5-indeed
msn adresi:
indeedjobs@hotmail.com

6-inside
msn adresi:
chat@insidemessenger.com

7-smarter child
msn adresi:
smarterchild@hotmail.com
buda eğlenceli bir bot

8- lineage
msn adresi: ibuddy077@lineage.co.kr

9-msngiftguide
msn adresi: msngiftguide@hotmail.com

çoğunun ne işe yaradığını bilmiyorum siz keşfedin
Eski 27-01-2006   #4 (mesaj-linki)
valla bn konşuorm fena diiller ama bazısı herçktnde çok salak yani bu kadar olur ndn gaarip bi şekdle dedklermi tekrar ediolar ki çok sıkıcı ama vakt öldürmek için birebir
Eski 19-02-2006   #5 (mesaj-linki)
on5
yellowpagesdemo@hotmail.com
amazon@insidec.com

buyrun bunlar da benden
Slim Cream
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
bot msn bot msn adresi bot msn adresleri bot msnler bot msnleri encarta msn adresi ingilizce msn adresleri msn bot msn bot adresleri msn bot programı msn botlar msn botlari msn botları msn botu msn için ingilizce bot
Konu Araçları

MSN Bot Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri BrookLyn MSN Teknik Destek/Bilgiler 103 22 Saat Önce 02:42
Nick ve Nick Çeşitleri ekaraot Diğer MSN Messenger İçerikleri 148 2 Hafta Önce 22:36
Web Messenger (Web Messenger MSN - MSN Web Messenger) inloVe MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 25-09-2007 15:52
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 01:28
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10295200 saniyede (57.83% PHP - 42.17% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR