| | #61 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kendi Messenger Grubunuzu Kurun
benim bir sroum var ben deneyim derken yanlışlıkla komutlara /locke yazdım şuan arkdaşlarım giremediklerini grubun kapalı olduğunu söylüyor nasıl açabilirim?
| |
|
| | #62 (mesaj-linki) | |
/lock komutu, Messenger Plus!'ın Messenger'ı kilitleme komutudur. Gruplarla bir alakası yok, grupların böyle bir komutu da yok. Siz o komutu kullandıktan sonra grubun çevrimdışı olması kötü bir tesadüf olabilir en fazla. Grubun tekrar çevrimiçi olmasını beklemekten başka çareniz yok. Sizde çevrimiçi olup, arkadaşlarınızda çevrimdışı ise, onu ben bilemeyeceğim.
| |
|
| | #63 (mesaj-linki) | |
yaklaşık 3 ay önce bir grub kurdum.. sorunsuz kullanıyordum .. şu anda bir sorun var . kişiler isimlerini değiştiremiyor.. ve profillerini .. herkes kadın olarak görünüyor ayarlar - profil bölümünde değişiklik yapılmıyor.. normal kullanıcılarda, yönetici ve üst yönetici aynı şekilde aynı hatayı veriyor hata - missing callback function or metadata object .. yardımcı olursanız sevinirim .. | |
|
| | #64 (mesaj-linki) | |
kurduğun grubu nasıl kapatabilirim ? Arda grup Offline gözüküyordu yeni bir grup kurdum şimdi o grubu kapatmak istiyorum nasıl yapacağım ... Teşekürler
| |
|
| | #65 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kendi Messenger Grubunuzu Kurun | |
|
| | #66 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kendi Messenger Grubunuzu Kurun group54236@groupsim.com M§ЖLăъ§ ๓ă√İ ЌăЯăŇℓΊЌ buda benim grubum pek şekilli olmasa hepinizi beklerim | |
|
| | #67 (mesaj-linki) | |
İlk mesajda haber gibi birşey olmuş.Gurubu nasıl açacağız acaba?
| |
|
| | #68 (mesaj-linki) | |||||
İlk başta kullanmaya başladığımda titretişim gönderdiğimde panel daveti geliyor kabul ediyordum ve panel açılıyordu ama 2 gün sonra Panel açılmamaya başladı titreşim gönderiyorum. Kabul ediyorum aşağıdaki hatayı alıyorum sebebi nedir. ? 2 gündür bu hatayı alıyorum. ![]()
| |||||
|
| | #69 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kendi Messenger Grubunuzu Kurun ben bi türlü acamıyorum grup u yeni grup oluştur diyorum sitesinden ama <groups.im> Loading, hold on please HATAsını alıyorum | |
|
| | #70 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kendi Messenger Grubunuzu Kurun Bu tum msn Surumlerinde gecerli....... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Kendi Messenger Grubunuzu Kurun Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kendi Sesimden, Kendi Kalemimden | alperesins | Sizin Video'larınız | 10 | 30-09-2009 13:03 |
| Thunder Messenger - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri | Morrigan | Messenger Plus! Live Skins | 8 | 23-09-2009 02:10 |
| Messenger Plus! Live ile Kendi Messenger Arayüzlerinizi Oluşturun | ahmetgns | Messenger Plus! Live Skins | 15 | 20-09-2009 05:47 |
| MSN Messenger - Windows Live Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Kılavuzu | hunterking | Arşive Kaldırılan Konular | 6 | 27-02-2009 17:42 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3874 | 09-09-2008 21:13 |