| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN BackUp (İçerik Yedekleme/Geri Yükleme)MSN BackUp, hesabınızda yüklü olan Göz Kırpmalar, Görüntü Resimleri, İfadeler, Arka Planlar gibi MSN içeriklerini yedeklemenizi ve ihtiyaç duyulduğunda geri yükleyebilmenizi sağlayan bir araçtır. Programı bu adresten indirip kurabilirsiniz: http://www.baisoft.it/msnbackup_download.asp ![]() (Not: Programı İngilizce olarak kurarsanız, menüleri de İngilizce görürsünüz.) Kullanımı Hakkında Bilgi:
Son Düzenleyen Morrigan; 31-08-2007 @ 20:37. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Yedekleme Dosyaları eski yerine kopyalamak onların MSN Messenger hesabınıza eklenmeleri anlamına gelmiyor. Görüntü resimlerini, kişisel ifadeleri saklayabilirsiniz. Uzantılarını değiştirip tekrar resim dosyaları olarak hesabınıza ekleyebilirsiniz. MSN Messenger Kimliğimi Nasıl Öğrenirim? Yukarıdaki bağlantıda bulunan konuya göz atın. IrfanView gibi bir resim görüntüleyici ile .dat uzantılı dosyaları açabilir, doğru uzantılarını öğrenebilirsiniz... Program otomatik olarak uzantıyı da değiştiriyor zaten... | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN BackUp (İçerik Yedekleme/Geri Yükleme)slm backup alamıyorum sürekli hata veriyor program ![]() anlatıldığı gibi mail adresimi girip dürbün ikonuna tıkladığımda bu hatayı veriyor aynı şeklide şifremi girip denyorum yine olmuyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN BackUp (İçerik Yedekleme/Geri Yükleme) NeutralizeR msn 8.5 desteği war mı bilgilendirebilirseniz sevinirim | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN BackUp (İçerik Yedekleme/Geri Yükleme)bende senin hatanı aldım ama cozdum duruumu mail kutunu ac seceneklerden hesap bilgilerine git ordan katılı bilgiler e tıkla en altta benzersiz kimlik bilgisi yazıyor onu kopyala programdaki mail adresinin altındaki 00000000 olan yere yapıştır. sonra durbune basıp ne yedeklemek istiyorsan yedekliebilirsin ![]() ![]() | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MSN BackUp (İçerik Yedekleme/Geri Yükleme)
| |||||
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
arkadaslar benim sorunum biraz daha farkli. yedegi aliyorum almasina da tekrar yüklerken bircok dosyada sürekli olarak "bir kisim icerik yüklenemedi, kalan icerigi yüklemek icin lütfen daha sonra tekrar deneyin" diye uyari veriyor. naptiysam asamadim bu sorunu. eger bu programla asilamiyorsa .MCO dosyalarini bir resim dosyasi olarak acarak daha önce bu siteden edindigim "avatar adder" programi ile eklemeyi düsünüyorum fakat .MCO'lari resim olduklarina inandiramadim bi türlü. bu program yoluyla ya da baska bir yolla ekleyebilmem mümkün mü acep? | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
Benim bir sorunum var,8.5 sürümü kullanırken bir yedekleme işlemi yapmıştım,şimdi 9.0 kullanıyorum ve bir kez daha(yeni ifadeler edindiğim için) başka bir dosyaya yedeklemek istiyorum pasaport unique bölümünü de doldurmuştum artık sormuyor,dürbüne tıklıyorum adresimden ama hiçbir şey bulamıyor,acaba daha önce yedeklediğim dosyaları silmem mi gerekiyor,sürüm farkı mı,yokda başka bir şey mi? | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN BackUp (İçerik Yedekleme/Geri Yükleme) | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| msn backup, msn backup kullanımı, msn ifade yedekleme, msn ifadelerini yedekleme, msn yedekleme, |
MSN BackUp (İçerik Yedekleme/Geri Yükleme) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Bilgisayarınızda zamanı geri alabilirsiniz / Sistem geri yükleme | green almond | PC/Internet Teknik Destek | 40 | 4 Hafta Önce 18:38 |
| ConCon Retriever - Windows Live Messenger İçerik Yedekleme | Morrigan | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 41 | 4 Hafta Önce 04:43 |
| Geri Halliwell (Geri Halliwell Kimdir? - Geri Halliwell Hakkında) | KisukE UraharA | Müzik ww | 8 | 15-09-2008 13:55 |
| MSN yükleme | sivasli-58- | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 25-06-2008 14:59 |
| Handy Backup Server | Blue Blood | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 24-12-2007 10:17 |