| | #1 (mesaj-linki) | |
| Klasik Mesaj Sesini Cem Yılmaz Gitt İle Değiştirin Alışılagelmiş Msn'in Mesaj Sesinden Sıkıldıysanız Buyrun. Artık Mesaj Geldiginde ouoww ouoww Die bağırıcak. Bunu Yapmak İçin: Dosyayı C:\Program Files\Messenger Klasörüne Atın Hepsi Bu Kadar Güle Güle Kullanın. Not:Bu İşlemleri Yaparken Msn Komple Kapatınız. Son Düzenleyen Alex_Taylor; 23-11-2005 @ 20:29. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |||||
|
http://www.msxlabs.org/forum/showthread.php?t=1223 | |||||
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| ![]() Son Düzenleyen Blue Blood; 02-08-2006 @ 01:10. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Klasik Mesaj Sesini Cem Yılmaz Gitt İle Değiştirin.Sorun Yaşayan Arkadaşlar Type Dosyasını Kopyalamadan Önce Msn den Çıkış Yapmanız Gerekmektedir. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Klasik Mesaj Sesini Cem Yılmaz Gitt İle Değiştirin.
arkadaşlar ses wav formatındadır yanı ıstedıgınız bır waw dosyasını koyabılırsınız ama sadece dosya ismi type olması lazım type.wav | |||||
|
| | #6 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
kardeşler hiç birine gerek yok sadece ses wav formatında olsun yeter denetim masasına girin ordan ses efekti ve ses aygıtları yazıyor ona tıklayın sonra ordan ses efekti diyin ve orda aşağıda bir şey çıkıyor tablo ordan msn Messenger diyin ve yeni iletiyi seçin gerisini yaprsınız artık herkese kolay gelsin
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
BEN YAPAMADIM DEDİĞİNİZ HERŞEYİ DENEDİM OLMADI
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |||||
Messengerinizi Tamamen Kapatin, Cikis Yapin. C:/Program Files/Messenger Bu Klasöre Gidin ve Indirdiginiz Dosyanin Icinde Bulunan type.wav Adli Müzik Dosyasini Bu Klasör'e Atin. Hala Takildiginiz 1 Yer Varsa, Biraz Daha Detayli Olarak Bu Konu Altinda Belirtebilirsiniz. | |||||
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
dosyayı messenger dosyasına atıyorum msn tamamen kapalı ama açtıktan sonra ses yine değişmiyor.ne yapabilirim...
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Klasik Mesaj Sesini Cem Yılmaz Gitt İle Değiştirin Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Doğanın Sesini Dinleyin ve Rahatlayın | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 8 | 30-08-2009 17:22 |
| MSN'de Titreşim Sesini Değiştirin | rally | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 16 | 06-01-2009 21:31 |
| Mesaj - Mesaj Nedir - Mesaj Hakkında | asla_asla_deme | X-Sözlük | 1 | 27-11-2008 11:31 |
| Efe Yılmaz (Efe Yılmaz Kimdir? - Efe Yılmaz Hakkında) | KisukE UraharA | Müzik tr | 0 | 18-02-2008 09:22 |
| Cem Yılmaz (Cem Yılmaz Kimdir? - Cem Yılmaz Hakkında) | Kral_Aslan | Tiyatro tr | 2 | 21-10-2006 22:00 |