| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger'de "Ne Dinliyorum" özelliğine istediğinizi yazın, yazınız kaysın
burdan yazan yere tıkladım fakat downland bulamadın yanı sonuc olrak ındıremedım Yenı uye oldugum ıcın yardım edersenız mınnet duyarım...
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |||||||||
| Cvp: MSN Messenger'de "Ne Dinliyorum" özelliğine istediğinizi yazın, yazınız kaysın
| |||||||||
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| KAYAN YAZININ HIZINI AYARLAMA
ARKADAŞLAR GAYET GÜZEL BİR PROGRAM YAPANIN ELLERİNE PARMAKLARINA SAĞLIK ZATEN MAVİ KARANLIK TEAMDENDE BU BEKLENİRDİ TŞKLER TÜM EKİBE AYRICA ARKADAŞLAR MEDİO ORTA DERECEDE HIZLI RAPİO EN HIZLI ( YAVAŞ KAYIYOR DİYEN ARKADAŞLARA DUYRULUR) LENTO İSE EN YAVAŞI NERDEYSE HİÇ KAYMIYOR UMARIM İŞİNİZE YARAR
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
SAOLL GÜZEL BİR PROGRAM AMA YALNIZ MSN DE ARKADAŞLAR KAYMIYO DİYORR Son Düzenleyen merveee; 26-11-2006 @ 22:00. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
program için çok tşk ederim ama benim anlamadığım kısım her dinlediğim müzik için buraya yazın diyen yere yazacak mıyım?????? | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |||||
(MSN) Messenger Winamp Eklentisi | |||||
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
kardes bu yazı kaymasa olmuomu ya
| |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
amma çorba ettiniz yaa basit bir şeyi....ekaraot emeğine sağlık gardas.. | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
ya kardeş sen habire link veriyosun ama senin verdigin linklerin hiçbiri çalışmıyo daha dogrusu çalışıyo ama boşşşşşş anlican ben bu programı indiremedim | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
Arkadasim emegin icin tesekkürler Ama Link acilmiyor !! Arkadaslar Ben bi link buldum Linki !! Ama ww Verilmedigi icin forum sitelerinde Ben www leri yazmi ourum .msnlocos.com/index.php?action=Utilidades&Id=684 Son Düzenleyen Emirkan; 01-02-2007 @ 13:13. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
MSN'de Kayan Yazı (Combomix - Nickmatic - Messmatick) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Yazı tipini ve rengini nasıl değiştirebilirim? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 8 | 1 Gün Önce 15:06 |
| Msn'de Çizimler - Msn'de Çizilen Resimler | Gabriella | Komik Resimler/Karikatürler | 13 | 16-09-2009 13:44 |
| Gülay - Kara Yazı | GÜLGECELER | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-09-2008 17:16 |
| Msn Yazı Tipi Sorunu | doucan | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 15-06-2008 23:14 |
| Eski Mısır'da Dil ve Yazı | yüksel2 | Dünya Dilleri | 0 | 18-02-2008 00:14 |