| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN'de Kayan Yazı (Combomix - Nickmatic - Messmatick) .Ewet arkadaşlar bu programın amacı müzik dinlerken msninizde kişisel iletinin yerine çıkan yazının yerine istediğiniz şeyi yazmak... Öncelikle ne dinliyorum özelliğini aktif hale getirin. Resimde gördüğünüz gibi boşluğa istediğiniz yazıyı yazın sonra 'Medio' yu seçin sonrada 'Activar' a tıklayın bu kadar basit...İşte böyle gözükecek... NOT=Benim msn skinimden dolayı yazı siyah çıkmıştır normalde mavi çıkar yani aynı şarkı dinlerken çıktığı gibi... alıntıdır..... Son Düzenleyen ahmetseydi; 18-09-2007 @ 07:22. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msnde Ne Dinliyorum Özelliğine İstediğinizi Yazın Kayan Yazı Şeklnde Çıksın!(ReSiMLi)
pardon orda 3 tane boşluk var hangisine yazacaz
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msnde Ne Dinliyorum Özelliğine İstediğinizi Yazın Kayan Yazı Şeklnde Çıksın!(ReS | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger'de "Ne Dinliyorum" özelliğine istediğinizi yazın, yazınız kaysın
down load linki görnmüyor..s
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MSN Messenger'de "Ne Dinliyorum" özelliğine istediğinizi yazın, yazınız kaysın
| |||||
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger'de "Ne Dinliyorum" özelliğine istediğinizi yazın, yazınız kaysın tşk ederiz dosumda msnde hata verdi ama güzelmiş emeğine sağlıkkk sol tarafa şarkıcı sağ tarafada şarkının adı gibi bişe işte iki tarafta kullanılıo | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
Gercekten süper bir özellik biraz yavas ama cok sevdim tşk ederim , bu arada keşke her müzik değişiminde de kayan yazı olarak cıksaydı yoksa var da ben mi farketmedim | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
ne dinliyorum özelliği aktif. medio ve activar yeri nerede ben bulamadım
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |||||
Programi Calistirdiktan Sonra Acilan Bu Pencerede.. Resimde Gördügünüz Gibi..![]() Son Düzenleyen Blue Blood; 30-09-2006 @ 16:13. | |||||
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
slm bu programi nerden indiriyorum
| |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| combomix, messmatick, messmatick download, msn de kayan yazı, msn kayan yazı, |
MSN'de Kayan Yazı (Combomix - Nickmatic - Messmatick) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Msn'de Çizimler - Msn'de Çizilen Resimler | Gabriella | Komik Resimler/Karikatürler | 13 | 16-09-2009 13:44 |
| Yazı tipini ve rengini nasıl değiştirebilirim? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 6 | 08-09-2009 12:58 |
| Gülay - Kara Yazı | GÜLGECELER | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-09-2008 17:16 |
| Msn Yazı Tipi Sorunu | doucan | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 15-06-2008 23:14 |
| Eski Mısır'da Dil ve Yazı | yüksel2 | Dünya Dilleri | 0 | 18-02-2008 00:14 |