Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Diğer MSN Messenger İçerikleri
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 01-12-2005   #1 (mesaj-linki)

Göz kırpmaları ve Dinamik Görüntü Resimleri önizleyicisi....

Yüklemeden animasyonları izleyebiliyorsunuz.

.
Eklenmiş Dosyalar | Download, indir, yükle
Dosya Türü: rar Messenger_Content_Browser_MsXLabs.rar (209.8 KB, 1161 gösterim)

Son Düzenleyen hellboy726; 23-01-2008 @ 02:19.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 01-12-2005   #2 (mesaj-linki)

Programı kullanabilmeniz için, elinizde mco dosyaları olması gerekiyor.

Mesela bu adresten göz kırpmaları için mco dosyaları indirebilirsiniz: http://www.msxlabs.org/html/msn-wind...kirpmalari.php

Bu dosyaları indirdikten sonra, Belgelerim içinde bir klasör oluşturun mco adında (Örnek)

mco klasörünün içine indirdiğiniz bütün mco dosyalarını koyun, programı çalıştırın, resimli anlatımındaki ilk resimde gösterilen tuşa basarak oluşturduğunuz mco klasörünün yolunu belirtin.

Hepsi listelenecektir, Messenger'ınıza eklemeden izleyebilirsiniz...

Son Düzenleyen NeutralizeR; 01-12-2005 @ 16:49.
Eski 01-12-2005   #3 (mesaj-linki)

Son Düzenleyen Misafir; 20-10-2006 @ 16:29.
Eski 11-02-2006   #4 (mesaj-linki)
cashh
Cvp: MessengerContentBrowser (MCO Viewer)

abi ben programı yukledinde baya iyi calısıyo
fakat ben kendi mco uzantılı dosyamı yapmak istiyorum
bildiginiz gif i mco ceviren veya mco yapan program biliyorsabnız kutfen yardım ediiiiiin
Eski 09-03-2006   #5 (mesaj-linki)
Cvp: MessengerContentBrowser (MCO Viewer)

Alıntı:
brkjn adlı kullanıcıdan alıntı
ewt calısıyoda .gif dosyalarını nasıl olusturucaz bı turlu bulamadım gıttı yaw
gif. uzantılı dosyalları oluşturamasınız...bilginize
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
.mco, .mco viewer, gif to mco, mco, mco dosyaları, mco dosyasi, mco dosyası, mco uzantılı resimler, mco viewer, msn messenger content browser,
Messenger Content Browser (MCO Viewer) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri BrookLyn MSN Teknik Destek/Bilgiler 184 4 Saat Önce 01:19
Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) NeutralizeR Cep Telefonları (Mobil Dünya) 297 1 Hafta Önce 13:25
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 06:07Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.22893095 saniyede (75.75% PHP - 24.25% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR