| | #1 (mesaj-linki) | |
| Göz kırpmaları ve Dinamik Görüntü Resimleri önizleyicisi.... Yüklemeden animasyonları izleyebiliyorsunuz. ![]() ![]() ![]() . Son Düzenleyen hellboy726; 23-01-2008 @ 03:19. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
|
Programı kullanabilmeniz için, elinizde mco dosyaları olması gerekiyor. Mesela bu adresten göz kırpmaları için mco dosyaları indirebilirsiniz: http://www.msxlabs.org/html/msn-wind...kirpmalari.php Bu dosyaları indirdikten sonra, Belgelerim içinde bir klasör oluşturun mco adında (Örnek) mco klasörünün içine indirdiğiniz bütün mco dosyalarını koyun, programı çalıştırın, resimli anlatımındaki ilk resimde gösterilen tuşa basarak oluşturduğunuz mco klasörünün yolunu belirtin. Hepsi listelenecektir, Messenger'ınıza eklemeden izleyebilirsiniz... Son Düzenleyen NeutralizeR; 01-12-2005 @ 17:49. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| ![]() Son Düzenleyen Blue Blood; 20-10-2006 @ 17:29. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerContentBrowser (MCO Viewer)
abi ben programı yukledinde baya iyi calısıyo fakat ben kendi mco uzantılı dosyamı yapmak istiyorum bildiginiz gif i mco ceviren veya mco yapan program biliyorsabnız kutfen yardım ediiiiiin | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MessengerContentBrowser (MCO Viewer)
| |||||
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Content Browser (MCO Viewer)
arkadaslar mco dosyasi yapabilmek icin program varmi
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Content Browser (MCO Viewer) | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerContentBrowser (MCO Viewer)ARKADASIM cashh ben emoticon yedeklemek için msnbackup132.exe programını ındırmıstım, bu program aldı hepsını mco uzantılı dosyaya cevırdı, kullanımı da cok basıt. yanı senın ısını gorur ancak emtıconların msnende olması gerekır yanı gıflerı msnene yukle ve bu programla mco yaparsın. Ancak benım sorunumu halledemdı formattan sonra tekrar gerı yuklemek ıstedım yapmadı , neyse umarım senın ısını gorur | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
kardfeş flash ile yaparsın o işi swf yi mco ya dönüştürürsün yine de ben yanılıyor olabilirim denemedim ama %80 olur tahmin ediyom bilgime dayanarak çizim biliyorsan yaparsın | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
saolun
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| mco, mco viewer, |
Messenger Content Browser (MCO Viewer) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Maxthon Browser - İnternet Tarayıcı | konuralp1980 | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 2 | 01-04-2009 23:19 |
| Avant Browser 1.62 | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 2 | 30-12-2008 08:55 |
| A Lite Mini Flash Browser | AngelFRANTIX | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 31-08-2008 10:15 |
| MsXLabs.org Browser | Saner | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 06-05-2008 15:32 |
| System Information Viewer v3.10 / Sisteminizin tüm özelliklerini gösterir | KingCobRa | Arşive Kaldırılan Konular | 0 | 04-03-2006 21:35 |