| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Encarta Instant Answers (Akıllı MSN Robot)
ben ona ne kadar düzgün konuşma istesem de o bana türkçe konuşmuyordu ve bende sinirlenip şunları yadım Ben=+ robot=- +:sex yapalım mı -:Üzgünüm, Türkçe'm çok kötüdür. +:gerek yok -:Türkçe pratik yapmam lâzım. +:önce şeyde yapalım -:Hiç fikrim yok. +:vardır vardır -:Öyle mi! bu çok güzel bir şey! | |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
ya abi ben indiremedim link yok bana verseniz
| |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
Ekledim hiç bir şey çıkmadı!!
| |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
müthiş dialoğumuz: (M.Ö.)-(yok'a sardı...): merhaba Encarta® Instant Answers: Günaydın! (M.Ö.)-(yok'a sardı...): gece şu an Encarta® Instant Answers: Hiç fikrim yok. (M.Ö.)-(yok'a sardı...): fikirsiz insan olur mu Encarta® Instant Answers: Türkçe seviyorum. (M.Ö.)-(yok'a sardı...): o da seni seviyormuş Encarta® Instant Answers: Üzgünüm, Türkçe'm çok kötüdür. (M.Ö.)-(yok'a sardı...): adın ne Encarta® Instant Answers: Türkçe seviyorum. (M.Ö.)-(yok'a sardı...): ne güzel isimmiş ebemin adı da öyle Encarta® Instant Answers: Öyle mi! bu çok güzel bir şey! | |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
ben ekledim listeyte ama çevrim içi gözükmüyor
| |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Encarta Instant Answers (Akıllı MSN Robot) | |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
artık msn botunda bile kafa çalısıyo vay be teknolojiye bak güzel bişi.. | |
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
süper
| |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Encarta Instant Answers (Akıllı MSN Robot) | |
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
ben de daha gelmedi eklediğime raman çok kötüyaaa ben nasıl konuşucam ben yani iii ama hala gelmedi lütfeen doğru olduna emin misiniz Son Düzenleyen thela; 12-11-2008 @ 17:07. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
![]() |
| Etiketler |
| akıllı, answers, encarta, instant, msn, robot |
Encarta Instant Answers (Akıllı MSN Robot) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Akıllı Kadınlar Neden Yalnızdır? | Blue Blood | Kadınca | 69 | 4 Hafta Önce 19:43 |
| Encarta bot sorunumu nasıl çözerim? | PELİN | Soru-Cevap | 1 | 09-11-2008 16:50 |
| Akıllı Kart (Smartcard) Teknolojileri | kompetankedi | Elektrik - Elektronik | 0 | 11-10-2008 18:11 |
| Microsoft Encarta Premium | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 17-09-2008 02:04 |
| Instant Demo | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 17-02-2008 00:01 |