| | #1 (mesaj-linki) | |
| Encarta Instant Answers (Akıllı MSN Robot)MSN Messenger kişi listenize ekleyip istediğiniz soruyu yöneltin ya da biraz muhabbet etmeyi deneyin encarta@conversagent.comAranızda geçen en ilginç konuşmaları bizimle paylaşın lütfen, ama dürüst olun ![]() Son Düzenleyen NeutralizeR; 02-12-2005 @ 04:25. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Adresi düzelttim, play turkey national anthem yazın, davetiyeyi kabul edin... ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Encarta Instant Answers (Akıllı MSN Robot) encarta@conversagent.com Adresini Kişi Listenize Eklemeniz Yeterlidir. Herhangi Bir Programa Gerek Yoktur.
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Encarta Instant Answers (Akıllı MSN Robot) abi en büyük fener diyorum o bana türkçe kötü diyo | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Encarta Instant Answers (Akıllı MSN Robot)
| |||||
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
ben ekledim ama hiç açmadı
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
"Do you speak Turkish?" yazınca: "Üzgünüm, benim Türkçem iyi değildir." yazıyor...
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
benle türkçe konuştu bu robot bende nerdeyse 1 yıldır ekli... eğlenceli bi robot süper yani:: Encarta® Instant Answers: Welcome back, cansu! I ** ready to help you! Did you know? Anacondas and reticulated pythons can grow as long as 33 feet and can weigh up to 550 pounds! ωє ωιℓℓ ηєνєя ƒσяgєт : can you speak turkish? Encarta® Instant Answers: Türkçeyi seviyorum ama iyi konuşamıyorum. ωє ωιℓℓ ηєνєя ƒσяgєт : günaydın! Encarta® Instant Answers: Günaydın! ωє ωιℓℓ ηєνєя ƒσяgєт : nasılsın Encarta® Instant Answers: Iyiyim, teşekkürler. | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
Birader eiide bunun cinsi ne api falla emegine saygı !
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
bu güzelmiş bide türkünü yapalım
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| encarta instant answers, encarta msn, encarta msn adresi, msn robot, |
Encarta Instant Answers (Akıllı MSN Robot) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Akıllı Kadınlar Neden Yalnızdır? | Blue Blood | Kadınca | 69 | 4 Hafta Önce 19:43 |
| Encarta bot sorunumu nasıl çözerim? | PELİN | Soru-Cevap | 1 | 09-11-2008 16:50 |
| Akıllı Kart (Smartcard) Teknolojileri | kompetankedi | Elektrik - Elektronik | 0 | 11-10-2008 18:11 |
| Microsoft Encarta Premium | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 17-09-2008 02:04 |
| Instant Demo | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 17-02-2008 00:01 |