| | #61 (mesaj-linki) | |
| SPACES YAPAMAK İSTEYEN Slm arkadaşlar benim spaces im son derece kaliteli olduğuna inanıyorum ve öylede arkadaşlar spaces yapmak isteyenlere 100&100 yardım ediyorum not: arkadaş listesine kendinizi eklerseniz ve yorum yazarsanız dimi ONURBEKTAS.SPACES.LİVE.COM slm arkadaslar kaliteli bir spaces görmek ve 100&100 yardım almak isteyen herkes buraya toplansın cünkü gerçekten yapıyorum not: arkadas listeniz eklemeyi ve yorum yazmayı unutmayın ok ONURBEKTAS.SPACES.LİVE.COMSon Düzenleyen onur944; 23-01-2008 @ 20:20. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #62 (mesaj-linki) | |
| Spaces Alanıma Hoş Geldiniz, Power by Ahmet Bilgi İşlem : mat benım spaces sayfan bakmanızı ozellıkle yorumlarınızı beklerım arkadaslar. ![]() Spaces Alanıma Hoş Geldiniz, Power by Ahmet Bilgi İşlem : mat arkadaslar spaces sayfama bakmanızı ısterım cok smetrık bır sayfa yaptım 10 numara mıcrosoft genel muduru armagan caglayan bıle takdır ettı spaces sayfamı. emegın ıcın ellerıne saglık ustad bır rıcam olacak sıtede spaces sayfası hakkında bır konu acarmısın sıtedekı arkadaslar spaces adreslerını yazarlar bızlerde duSUNcelerımızı ortaya koyarız ---> Yönetici: Tamam, cevabınız mevcut konuya taşındı benım spaces sayfam Spaces Alanıma Hoş Geldiniz, Power by Ahmet Bilgi İşlem : mat tsk ederım. Son Düzenleyen ahmetgns; 10-02-2008 @ 13:40. Sebep: Alanınızı bir kez yayınlamanız yeterli. | |
|
| | #63 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ayın En Güzel Space'ini Seçiyoruz benim spacese gırs ıcın googleye esrar yazmaınız yeterlı ılk sayfada cıkıyor yada kanlı resımler yaızn ılk sonuc: Gunde 4 BIN kısı fılan GIryor ıdda edıyoruM EN guzL SPACE benım:: http://sero1398.spaces.live.com ![]() ![]() | |
|
| | #64 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ayın En Güzel Space'ini Seçiyoruz Windows Live space girin bakın
| |
|
| | #65 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ayın En Güzel Space'ini SeçiyoruzEklemiş olduğunuz space'inizin herkes tarafından görünür olma özelliğinin açık olmasına dikkat ediniz... aksi takdirde biz bişey göremiyoruz. ![]() ЯR_RŲƒƒ_RУĐЄRک_ЯR™ | |
|
| | #66 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ayın En Güzel Space'ini Seçiyoruz | |
|
| | #67 (mesaj-linki) | |
|
| | #68 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ayın En Güzel Space'ini Seçiyoruz Dila'nın mavi dünyasından merhaba, Benim spacesimde kendi yürek seslerimi iletmeye ve paylaşmaya çalıştığım bir alan. Çok mutluyum çünkü yazılarım çok sevildi beğenildi. Beki sizlerde merak edip bakarsınız. Kimbilir kalın sağlıcakla dila | |
|
| | #69 (mesaj-linki) | |
|
| | #70 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ayın En Güzel Space'ini SeçiyoruzBuda benim Space..... Aslinda benim iki tane Space'im var birisi Türkce, birisi Almanca Insallah begenirsiniz..... ve yorum beklerim sizden.... Türkce olan www.yirtiketeks.spaces.live.com Almanca olan www.yirtiketek.spaces.live.com ![]() | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Ayın En Güzel Space'ini Seçiyoruz Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Ayın Üyesi Seçilen Üyeler | CrasHofCinneT | Üyeler Hakkında | 0 | 10-11-2008 10:42 |
| Sabahat Akkiraz - Adı Güzel Kendi Güzel | Last AirBender | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-05-2008 19:08 |
| Fikret Kızılok - Güzel Ne Güzel Olmuşsun | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 31-03-2008 16:50 |
| Güzel - Güzel Nedir - Güzel Hakkında | Blue Blood | X-Sözlük | 0 | 19-12-2007 11:58 |
| Uyuyan Güzel (Uyuyan Güzel Kimdir? - Uyuyan Güzel Hakkında) | KisukE UraharA | Masal Kahramanları | 1 | 23-02-2007 14:33 |