Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Diğer MSN Messenger İçerikleri
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 24-02-2006   #6 (mesaj-linki)
Furkan g
Cvp: Hayalet MSN Cvp: Hayalet MSN

Arkadaşlar ben bu programı indirdim ondan sonra ne yapılacak yardım edebilirmisiniz
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 26-02-2006   #7 (mesaj-linki)
bArIsCaN

arkadaşlar bu bi işe yazamaz bilginize.isminizin üstüne gelindiğinde çıkan o sarı kısımın altında yazan msn adresinizi de gizleyebiliyosunuz.evet herşey yolunda görünüyo.fakat msn ana penceresinde görüntü resminizin üzerine tıklandığında çıkan küçük pencerenin üstündeki sağ oku tıklarsanız orda msn adrsiniz yazıyo.yani çok anlamsız görünmez olması için onunda görünmemesi gerekmez mi

Alıntı:
guzey adlı kullanıcıdan alıntı
ne biçim hayalet bu
sız nıck sılın aynısı oluyo
arkadaşım nick ini silersen direk ortaya msn adresin çıkar euheuheuheu iyice bakmıyosun sanırım

Alıntı:
the_moonlight adlı kullanıcıdan alıntı
çevrimiçi olduğumuz görünüyorsa gizlemek bi anlam taşımazki o zaman
evet haklısın fakat şöyle bişeyde var senin msn adresini hiç bilmeyen birini eklediğin zaman onda kabul ediyormusunuz diye bişey çıkmıyor direk senin msn kişilerinde görünüyor.fakat onda görünmüyor.istediğin gibi msj yollarsın seni göremez dicem ama anlattığım gibi msn adresini gizleyemiyor bu program malesef akıllı olan kişinin aklına gelir ve gizlilik ortadan kalkar bakması gereken yere bakarsa herşeyin görebilir

Son Düzenleyen Misafir; 05-03-2006 @ 07:21. Sebep: flood
Eski 05-03-2006   #8 (mesaj-linki)
antuani

bu ne arkadaşlar?
Eski 14-04-2006   #9 (mesaj-linki)

Arkadaşlar msn 7.5 ta bahsi geçen kodu nickimize yazınca, nickimizi ve msn adresimizi gizliyor. Ama ben msn 8.0 beta kullanıyorum ve aynı kodu nickime yapıştıyorum ama sadece nickimi gizliyor, msn adresim konuşma penceresinin hemen üst kısmında gözüküyor. Ama ben msn adresiminde gözükmemesini istiyorum. Acaba bunun nasıl bir çözümü vardır? Yardımcı olunursa çok makbule geçer. Teşekkürler..
Eski 24-06-2006   #10 (mesaj-linki)
flover

ABİ YA NİCK HAYALET OLDU AMA MAİL ADRESİ GÖZÜKÜYO YA ONU NASIL YOK ETCEZ
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
hayalet mail, hayalet msn kod, hayalet msn kodları, hayalet msn yükle, msn adres gizleme, msn adresi gizleme, msn adresini gizleme, msn adresini gizlemek, msn de adresin görünmemesi, msn de mail adresini gizleme, msn gizleme, msn nick gizleme kodu, msn penceresi gözükmüyor, msn penceresini gizleme, msn sayfa,
Konu Araçları

Hayalet MSN Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri BrookLyn MSN Teknik Destek/Bilgiler 145 3 Gün Önce 12:33
Nick ve Nick Çeşitleri ekaraot Diğer MSN Messenger İçerikleri 162 1 Hafta Önce 22:15
MSN Smiley-Emoticon Süslemeli Yazılar aorgun MSN İfadeleri (Emoticons) 49 09-07-2008 21:46
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 00:22Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12925100 saniyede (53.23% PHP - 46.77% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR