| | #6 (mesaj-linki) |
Cvp: Hayalet MSN
Arkadaşlar ben bu programı indirdim ondan sonra ne yapılacak yardım edebilirmisiniz
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | ||
arkadaşlar bu bi işe yazamaz bilginize.isminizin üstüne gelindiğinde çıkan o sarı kısımın altında yazan msn adresinizi de gizleyebiliyosunuz.evet herşey yolunda görünüyo.fakat msn ana penceresinde görüntü resminizin üzerine tıklandığında çıkan küçük pencerenin üstündeki sağ oku tıklarsanız orda msn adrsiniz yazıyo.yani çok anlamsız görünmez olması için onunda görünmemesi gerekmez mi ![]() Alıntı:
Alıntı:
Son Düzenleyen Misafir; 05-03-2006 @ 07:21. Sebep: flood | |||
|
| | #8 (mesaj-linki) |
Cvp: Hayalet MSN ![]() bu ne arkadaşlar? | |
|
| | #9 (mesaj-linki) |
Arkadaşlar msn 7.5 ta bahsi geçen kodu nickimize yazınca, nickimizi ve msn adresimizi gizliyor. Ama ben msn 8.0 beta kullanıyorum ve aynı kodu nickime yapıştıyorum ama sadece nickimi gizliyor, msn adresim konuşma penceresinin hemen üst kısmında gözüküyor. Ama ben msn adresiminde gözükmemesini istiyorum. Acaba bunun nasıl bir çözümü vardır? Yardımcı olunursa çok makbule geçer. Teşekkürler..
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) |
ABİ YA NİCK HAYALET OLDU AMA MAİL ADRESİ GÖZÜKÜYO YA ONU NASIL YOK ETCEZ
| |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| hayalet mail, hayalet msn kod, hayalet msn kodları, hayalet msn yükle, msn adres gizleme, msn adresi gizleme, msn adresini gizleme, msn adresini gizlemek, msn de adresin görünmemesi, msn de mail adresini gizleme, msn gizleme, msn nick gizleme kodu, msn penceresi gözükmüyor, msn penceresini gizleme, msn sayfa, |
| Konu Araçları | |
Hayalet MSN Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri | BrookLyn | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 145 | 3 Gün Önce 12:33 |
| Nick ve Nick Çeşitleri | ekaraot | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 162 | 1 Hafta Önce 22:15 |
| MSN Smiley-Emoticon Süslemeli Yazılar | aorgun | MSN İfadeleri (Emoticons) | 49 | 09-07-2008 21:46 |
| (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 11-11-2006 22:59 |
| MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 15-02-2006 14:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||