| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hayalet MSN 8.1 ` de etkin olmuo burda sölenenler we bu prog. | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hayalet MSN
Kopyaladım fakat isim bölümüne geldigimde yapışmıyor neden acaba.
| |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
8.1 mail adresını gösterıyor maalesef
| |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
Arkadaşlar en baştaki niki indirdikten sonra klasör e girin. Orda iki notpad var onları okuyun orda ne gerektiği yazıyo.
| |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
ne yapıyorsam msn 7.5 de gizlenemiyorum deli oldum
| |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
ya virüslü bu arkadaşlar sakın indirmeyin!!!!!!!!!!!!! ya virüs indi arkadaşalr ya indirmeyin benden size yavsiye Son Düzenleyen ozan devri; 28-02-2007 @ 14:56. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
Hayalet msn hayalet nickin benzeri dosyayı indirdiğimizde benı oku klasörünün altındaki dosyayı acıp içindeki kutuları kopyalayıp msn'mizin isim bolumune yapıstırcaz alın sıze hayalet msn [Hayalet Nick]
| |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
bune yhaa bisi anladıysam arap olıyım indirdik ama bisi olmuyo...oyun oynuyosunus dimiii....nese öle boş boş denemeye tempo yapjaz yhanee...biri becerebilrse cvb yassın baree..ona göre yaparıss..bb ne virüsü yhaaaaa... ciddimisinisss??yha daha yeni kurtardım pcyii olamas yhaa...yha varya biliodum bisi oljagını..lem bide okadar yapmayı dniodukk ...iyije batırdık ..dierlerine geldimi virüs yha... Son Düzenleyen nur_shodow; 16-04-2007 @ 16:00. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
Evet msn 7,5 te oluyo ama 7,5 ten sonraki msn sürümlerinde olmuyor. Nasıl yapacaz diyen arkadaşlar o kadar anlatıma rağmen yapamıyorsanız diyecek bişi yok yani. İndirdiğiniz klasör içerisinde msn hayalet adlı metin belgesini açın ve sonra ctrl+A (tümünü seç) ya basıp sonrada ctrl+C (kopyala) ye basın ve msn ininizin nick yazma kısmınıa gelin. Nickinizi silin ve ctrl+V (yapıştır) diyin. Sonrada 'uygula' ve 'tamam'... Umarım anlatabilmişimdir. Ayrıca virüs var diyen arkadaşlar metin belgesinde ne virüsü olcak anlamıyorum. Virüs felan yok.. | |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
bu dosyayı bende indirdim hiç bişi olmuyo yardım etseniz diyom | |
|
![]() |
| Etiketler |
| hayalet, msn |
Hayalet MSN Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| İrem - Hayalet Sevgilim | GÜLGECELER | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 08-09-2008 22:23 |
| Sevimli Hayalet Casper (Casper Kimdir? - Casper Hakkında) | KisukE UraharA | Masal Kahramanları | 4 | 17-07-2008 00:33 |
| Enkaz - Hayalet Duygular (Albüm) | Blue Blood | Underground Albümler | 2 | 22-02-2008 01:10 |
| Fantom / Phantom / Hayalet | KisukE UraharA | Parapsikoloji | 0 | 07-02-2008 22:07 |
| Hayalet | kompetankedi | Flash Oyunlar | 39 | 31-07-2007 22:06 |