| | #61 (mesaj-linki) |
|
şimdi arkadaşlar herkes bu konuya e-mail adresinin gizlenmesi olarak bakıyo halbu ki e-mail gizlenmiyo sadece nik görünmüyo onun içinde özel kod kullanmaya gerek yok nik yazılan yere sadece bir nokta koyup rengide beyaz seçersek gene aynı oluyo yani nik fazlan görünmüyo | |
|
| | #62 (mesaj-linki) | |
|
kusura bakmayın ama hiç bi işe yaramıyo
| |
|
| | #63 (mesaj-linki) |
|
| | #64 (mesaj-linki) |
| msn pencerenideki konuşma pencerenize bu dosyayı içindekileri ctrl+a ile seçin sonra ctrl+c ile kopyalayın yapıştırın ne yazmak istiyorsanız yazıp entere basın nikiniz kayıp olur sadece yazdıgınız yazı gider ama her sefer kopyala yapıştır yapın yada pratik olarak ctrl+v yapın daha hızlı olur kendim denedim msn 9.0 da oluyor başka türlü olmuyor ...
| |
|
| | #65 (mesaj-linki) | |
|
arkadaşlar bu hayalet çok işe yaradı misafir in yaptığını denedim nick yok - işareti gözüküyo | |
|
| | #66 (mesaj-linki) |
|
Süper
| |
|
| | #67 (mesaj-linki) |
| TEŞEKKürLer (; | |
|
| | #68 (mesaj-linki) |
|
SLM ARKADAŞLAR BEN INDIRIM AMA WINDOWS LIVE DE KOPYALAMA OLMUYOR BUNUN BIR YOLU VAR MI TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN
| |
|
| | #69 (mesaj-linki) |
|
VALLA OLMUYOR ÇOK DENEDİM ÖLECEM BUŞAMASAM
| |
|
| | #70 (mesaj-linki) |
|
olmuyor bir zaman sonra msn adresi yazıyor
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| hayalet, msn | hayalet msn, hayalet msn kodu, hayalet nick, hayalet nick yapma, msn bos nick, msn hayalet, msn hayalet nick, uzun nick yazma, |
Hayalet MSN Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| İrem - Hayalet Sevgilim | GÜLGECELER | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 08-09-2008 21:23 |
| Sevimli Hayalet Casper (Casper Kimdir? - Casper Hakkında) | KisukE UraharA | Masal Kahramanları | 4 | 16-07-2008 23:33 |
| Enkaz - Hayalet Duygular (Albüm) | Blue Blood | Underground Albümler | 2 | 22-02-2008 00:10 |
| Fantom / Phantom / Hayalet | KisukE UraharA | Parapsikoloji | 0 | 07-02-2008 21:07 |
| Hayalet | kompetankedi | Flash Oyunlar | 39 | 31-07-2007 21:06 |